‘Don’t Look Up’: Jennifer Lawrence en Leonardo DiCaprio geven toe dat de freakoutscène geïmproviseerd was

Inhoudsopgave:

‘Don’t Look Up’: Jennifer Lawrence en Leonardo DiCaprio geven toe dat de freakoutscène geïmproviseerd was
‘Don’t Look Up’: Jennifer Lawrence en Leonardo DiCaprio geven toe dat de freakoutscène geïmproviseerd was
Anonim

Sci-fi-film 'Don't Look Up', met sterren bezaaid, waarin de personages van Leonardo DiCaprio en Jennifer Lawrence samenwerken om te proberen de dag te redden, aangezien een komeet op het punt staat in te slaan op de aarde.

DiCaprio speelt Randall Mindy, een professor die het traject en de route van de komeet berekent, terwijl Lawrence Kate Dibiasky is, een doctoraalstudent die de komeet ontdekt. De twee beginnen aan een mediatournee om de mensheid ervan te overtuigen dat de planeet het risico loopt te worden weggevaagd en op scepsis en vijandigheid stuit.

In een van de meest populaire, frustrerende scènes van de film verschijnen de twee astronomen in een ochtendshow die wordt gepresenteerd door Brie Evantee (Cate Blanchett) en Jack Bremmer (Tyler Perry). De gastheren maken hen belachelijk en begrijpen de urgentie van de situatie niet. DiCaprio en Lawrence hebben de scène voor Netflix afgebroken en onthulden dat er een element van improvisatie in zat.

Jennifer Lawrence en Leonardo DiCaprio in de talkshowscène in 'Don't Look Up'

"We hadden ongeveer 15 verschillende camera's die vanuit elke richting op ons gericht waren. Zowel filmcamera's als televisie", herinnert DiCaprio zich.

"Ik herinner me alleen dat ik mezelf geintimideerd voelde, wat volgens mij waarschijnlijk hielp voor de intimidatie van onze personages omdat ze er echt uitzien als een paar herten in koplampen, " vervolgde hij.

DiCaprio voegde er ook aan toe dat ze een zekere mate van vrijheid hadden om op de set te improviseren.

"Adam [McKay] wilde dat dit een parodie op onze cultuur was, dus er was massa's improvisatie vanuit elke hoek, elke acteur", legde de acteur uit.

"Het was echt een sfeer voor ons allemaal waar geen regels waren", voegde hij eraan toe.

Lawrence legde vervolgens uit welke acteur de meeste geïmproviseerde lijnen had.

"Ik zou zeggen dat de meeste improvisatie waarschijnlijk van Tyler kwam", zei ze over Perry, die een van de gastheren speelde.

Jennifer Lawrence en de seksistische reacties op haar personage

Lawrence woog ook op de reactie van het publiek in de film toen ze hoorden dat ze binnenkort zouden kunnen sterven. Vooral de gastheren wijzen haar af en kleineren haar zorgen, waarbij ze inspelen op het verhaal van de hysterische, emotionele vrouw.

"Het is erg grappig hoe het publiek reageert op Kate versus Randall, omdat het veel zegt over hoe mensen reageren op een harde waarheid," zei ze.

"Hier proberen ze dit soort moedige beslissing te nemen om de wereld te vertellen wat er aan de hand is," zei DiCaprio.

"Maar uiteindelijk verwerpen de mensen, onze interviewers die erbij betrokken waren, min of meer wat we zeggen," voegde hij eraan toe.

Zal de komeet de aarde treffen zoals ze hadden voorspeld? 'Don't Look Up' wordt gestreamd op Netflix voor het geval je het wilt weten.

Aanbevolen: