Shock Split: Vanderpump Rules Stars stoppen verloving na 5 jaar samen

Inhoudsopgave:

Shock Split: Vanderpump Rules Stars stoppen verloving na 5 jaar samen
Shock Split: Vanderpump Rules Stars stoppen verloving na 5 jaar samen
Anonim

Vanderpump Rules-castleden James Kennedy en Raquel Leviss hebben hun verloving na vijf jaar samen afgeblazen. De splitsing zal zeker als een schok voor fans komen, aangezien het paar pas onlangs verloofd is, waarbij Kennedy de vraag aan Leviss stelde tijdens een speciaal Coachella-thema-evenement dat hij liefkozend 'Rachella' noemde.

Destijds leek Leviss extatisch en ging ze naar sociale media om haar enorme Tiffany & Co. oogverblindende ring met haar 348.000 volgers te delen, opgewonden uitroepend "James stelde ten huwelijk op de iconische Empire Polo Fields of ' RACHELLA' vrijdagavond … en ik zei JA, ik ben over de Coachella-maan. " Ook James uitte snel zijn vreugde op Instagram en triomfeerde dat “DE LIEFDE VAN MIJN LEVEN ja zei.”

Het paar beweert 'We zijn niet meer verliefd'

Dergelijke verklaringen staan echter in schril contrast met de sombere kopie-en-plakte verklaring die het paar gisteren beide op hun afzonderlijke rekeningen deelde. Onder een foto van de twee samen onthulde het paar:

“Na deze 5 prachtige jaren die we samen hadden, hebben we besloten dat we twee verschillende doelen hebben en besloten om de verloving af te blazen. We houden heel veel van elkaar, maar we zijn niet meer verliefd. We willen niets anders dan het beste voor elkaar, dus houd eventuele gedachten positief. Liefde sturen.”

Op het moment van schrijven heeft de versie van Raquel al 61,8k likes gekregen en het lijkt er ook op dat ze alle reacties heeft uitgeschakeld.

Er zijn beschuldigingen dat de splitsing werd gefilmd als onderdeel van de Vanderpump Rules Reunion

Ondanks hun sociale media-aankondigingen die een perfecte, dramavrije break-up suggereren, beweert Extra anders. Volgens de publicatie beëindigden de ex-tortelduifjes hun verloving tijdens de opnames van de Vanderpump Rules seizoen 9-reünie. Bovendien wordt beweerd dat Leviss haar ring teruggaf aan Kennedy terwijl de camera's aan het rollen waren. Zeker, als de geruchten waar zijn, zal het evenement voor een aantal zeer meeslepende bezichtigingen zorgen.

Seizoen 9 van de Bravo-serie zag een cast-shake-up nadat voormalige sterren Kristen Doute en Stassi berucht waren ontslagen toen een naar verluidt racistisch incident dat het duo in 2018 tegen zwarte collega Faith Stowers had gepleegd, werd opgegraven. Er wordt aangenomen dat de twee blondines de politie belden in een racistisch gemotiveerde poging om Stowers te beschuldigen van een misdaad die ze klaarblijkelijk niet heeft begaan.

Er is ook gesuggereerd dat de nasleep van de schokkende gebeurtenis vervolgens leidde tot het ontslag van de castleden Brittany en Jax, hoewel het paar allebei heeft geprobeerd het verhaal te creëren dat ze eigenlijk besloten uit eigen beweging te vertrekken.

Aanbevolen: