Vanderpump Rules: een kijkje in de relatie tussen Scheana en Dayna

Inhoudsopgave:

Vanderpump Rules: een kijkje in de relatie tussen Scheana en Dayna
Vanderpump Rules: een kijkje in de relatie tussen Scheana en Dayna
Anonim

In dit seizoen van Bravo's Vanderpump Rules hebben de originele castmates en fans veel nieuwkomers op het scherm moeten verwelkomen. Hierdoor is er een veranderende dynamiek ontstaan tussen de OG-crew en de verse serveersters van SUR Restaurant. Een van de vele relaties die dit seizoen voor drama hebben gezorgd, is die van veteraan-server Scheana Marie Shay en rookie-server Dayna Kathan. Ondanks hun zeer verschillende persoonlijkheden hebben de twee veel barrières in de weg naar een positieve relatie.

Ze begonnen met een rotsachtige start

Het begon niet goed voor de twee SUR-servers. Toen Dayna bij SUR begon, had Scheana de leiding over de opleiding van haar, en ze deed dat met wraak en herinnerde zich hoe Stassi Schroeder haar voor het eerst behandelde toen ze begon te werken. Scheana gaf Dayna zeer vervelende taken die ertoe leidden dat ze zich ellendig voelde op het werk en niet zoveel leerde als de andere stagiaires. Scheana was ronduit onbeleefd tegen Dayna.

Scheana gaf het hogere management de schuld van de manier waarop ze Dayna in het restaurant behandelde. Ze vertelde Andy Cohen op Watch What Happens Live, "Weet je, om eerlijk te zijn, Peter was degene die me het bijwerk voor haar aanstuurde, dus ik deed gewoon wat mijn manager zei. Hij zei: 'Laat haar alles poetsen' glazen en stof dan de planken af.' En ik had zoiets van: 'Oké, klaar.'" Maar ze had een heel klein beetje zelfbewustzijn toen ze eraan toevoegde: "Ik weet dat ik er een beetje als een gemeen meisje uitkwam." Toen ging ze terug naar haar problematische zelf door te zeggen: "Het was leuk om Dayna te vertroebelen. Ik bedoel, het overkomt de besten van ons. Je kiest elk jaar een meisje, en het gebeurt een beetje. Ja, het leek toen grappig, maar ze verdiende het niet, en ze is een heel goed mens."

Jongenproblemen

Alle fans van Vanderpump Rules weten dat Scheana kan worden omschreven als 'boy crazy'. Tussen haar mislukte huwelijk, haar seriële flirten en de vele relaties die ze doormaakt, heeft Scheana haar obsessieve gedrag jegens de jongens die in de restaurants van Lisa Vanderpump werken niet gestopt. En dit seizoen, met een stel frisse jonge gezichten in de buurt, heeft Scheana een velddag gehad om contact te maken met de nieuwe jongens. Helaas had Dayna haar oog ook op deze jongens gericht. Twee jongens die centraal staan in dit probleem zijn Max Boyens en Brett Caprioni.

Tot nu toe heeft Scheana dit seizoen voortdurend beweerd dat ze niet verliefd is op Max of Brett, maar uit haar acties blijkt iets anders. In een interview met Hollywood Life zei Max dat zijn drama met de dames "meer een jaloeziedriehoek was die [Scheana] uit het niets probeerde te creëren." En hoewel het drama Scheana lijkt te volgen, heeft ze zeker de boel wakker geschud toen Dayna relaties begon te krijgen met Max en vervolgens met Brett. Het moet gezegd worden dat Dayna hier niet helemaal onschuldig is, met twee jongens die goede vrienden waren. Maar nogmaals, Scheana tilt het naar een heel nieuw niveau: in een preview van een komende aflevering gebruikt ze Brett om haar te helpen een sexy muziekvideo te filmen, ook al ziet hij Dayna.

Misschien behoren jongens die tussen de twee meisjes komen tot het verleden, aangezien Scheana zojuist op sociale media haar nieuwe vriend heeft onthuld, die niet geassocieerd is met de show.

Psychic-Gate

Net toen Scheana en Dayna hun jongensproblemen begonnen te overwinnen, deden de twee een stap terug in hun relatie. Voor Dayna's verjaardag dacht Scheana dat het een goed idee zou zijn om haar een helderziende cadeau te doen in de hoop dat Dayna contact zou kunnen maken met haar overleden moeder. Hoewel dit gebaar uit de goedheid van Scheana's hart kwam, ontving Dayna het niet goed.

Nadat de aflevering was uitgezonden waarin Scheana regelde dat een paranormaal begaafde naar Dayna's appartement zou komen om haar te lezen, ging Dayna naar Twitter om uit te leggen waarom dit haar zo van streek maakte. "Ik wil ergens heel duidelijk over zijn. Het was me niet ontgaan dat de gedachte aan [Scheana]'s geschenk ongelooflijk lief was en ik weet dat haar hart op de juiste plaats zat. Ik heb contact opgenomen met ten minste drie mediums sinds mijn moeder stierf en ik heb me elke keer teruggetrokken omdat ik bang ben voor hoe ik me zou voelen als ze door zou komen, en ik ben bang voor hoe ik me zou voelen als ze het niet deed. Dat is iets heel persoonlijks, dat ik zou ik niet voor de camera willen doen, of zonder mijn zus erbij."

Dayna merkte op dat Scheana's geschenk niet boosaardig was en vervolgde haar verklaring door te zeggen: "Het was duidelijk dat Scheana's bedoelingen goed waren, maar ik voelde me in de war en overstuur dat er iets zo eng en intiems voor mij gebeurde met de aanwezige camera's. Toen Ik zei tegen haar dat ze geen ouder had verloren, ik probeerde haar niet alleen te helpen begrijpen hoe die lezing anders zou kunnen zijn dan andere die ze persoonlijk had gehad. Het was niet vijandig bedoeld, ik ben blij dat ze dat niet heeft meegemaakt. Maar ik weet dat als je dat niet hebt gedaan, het moeilijk te begrijpen kan zijn. Iedereen is anders, misschien willen sommige mensen die de belangrijkste persoon in hun leven hebben verloren een lezing houden, misschien vinden ze het niet erg om het in het openbaar te doen. Maar dat geldt niet voor mij."

Jammer dat de paranormaal begaafde geen inzicht kon geven of de twee in de toekomst vrienden zullen worden of niet.

Er zou hoop kunnen zijn voor de twee

Kijkers hebben de tumultueuze relatie van Scheana en Dayna kunnen bekijken, maar het lijkt erop dat de zaken voor hen in de lift zitten.

In een exclusief gesprek met ET Online, toen hem werd gevraagd naar haar relatie met Dayna, zei Scheana: "We voelden ons gewoon niet meteen goed. Ik denk dat ze een vergelijkbare persoonlijkheid heeft als, zoals, Stassi en Lala, en dat is gewoon niet het type persoonlijkheid waar ik me toe aangetrokken voel. Het is meestal degene voor wie ik wegrent. Dus meteen klikte het niet, maar je zult zien dat dit seizoen zich afspeelt dat we word wel vrienden." Ze bekende ook dat haar vijandigheid jegens Dayna voortkwam uit jaloezie, wat iedereen vanaf het begin verwachtte.

Aanbevolen: