Dit is waarom Brock Davies zijn kinderen al vier jaar niet meer heeft gezien

Inhoudsopgave:

Dit is waarom Brock Davies zijn kinderen al vier jaar niet meer heeft gezien
Dit is waarom Brock Davies zijn kinderen al vier jaar niet meer heeft gezien
Anonim

Bravo's Vanderpump Rules heeft altijd het drama gebracht, en seizoen 9 is zeker niet anders! Deze keer hebben fans officieel kennis gemaakt met Scheana Shay's nieuwste boo, Brock Davies. De twee lijken stapelverliefd te zijn, maar het lijkt erop dat hun romance nu in twijfel wordt getrokken nadat werd onthuld dat Brock zijn twee kinderen al meer dan 4 jaar niet thuis in Australië heeft gezien!

Dit kwam eerder in het seizoen naar voren toen mede-co-ster, Lala Kent, Brock griezelde over zijn redenen om zijn kinderen niet te hebben gezien. Hoewel Lala en Scheana hun vriendschap hebben hersteld, heeft dit zeker een wig tussen de twee gecreëerd. Hoewel het een gevoelig onderwerp is voor Brock om over te praten, is hij vrij transparant geweest over waarom hij zo lang weg is gebleven zonder zijn kinderen te zien.

Scheana en Brock begonnen met daten in 2019

Scheana Shay heeft niet het meeste geluk gehad als het gaat om haar liefdesleven. De ster van Vanderpump Rules heeft haar relatiereis gedurende alle negen seizoenen van de show gedeeld, zelfs in 2014 in het huwelijksbootje met Michael Shay. tussen de twee, wat leidde tot hun scheiding in 2017.

Na een reeks mislukte, bij gebrek aan betere woorden, relaties met een aantal ex-vriendjes, waaronder Rob Valletta, Robby Hayes en Adam Spott, om er maar een paar te noemen, lijkt het alsof Scheana eindelijk haar ridder in glanzend harnas, Brock Davies! De zelfverklaarde Aussie Jason Momoa en Scheana werden voor het eerst geïntroduceerd in 2019, en geloof het of niet, Davies had geen idee dat Scheana een reality-tv-persoonlijkheid was.

Scheana en Brock begonnen kort daarna te daten en brachten hun relatie naar een hoger niveau nadat ze hun dochtertje, Summer Moon Honey Davies, hadden verwelkomd. De twee blijven hun leven documenteren op Scheana's YouTube-kanaal, terwijl ze naast elkaar verschijnen in het meest recente seizoen van Pump Rules.

Brock heeft twee kinderen uit een eerder huwelijk

Hoewel Summer de eerste baby van Scheana is, heeft Brock Davies twee kinderen uit een eerder huwelijk. Tijdens zijn tijd in de Bravo-show onthulde Brock dat hij zijn eerste kind kreeg toen hij nog maar 19 jaar oud was in Australië. Hij en zijn nu ex-vrouw, die nog steeds onbekend is, kregen een tweede kind, maar sindsdien is het niet meer zo geweldig geweest.

Hoewel Scheana en Brock het perfecte stel lijken te zijn, kwam dat allemaal tot stilstand toen werd onthuld dat Brock zijn twee kinderen al meer dan 4 jaar niet had gezien! Hoewel Scheana duidelijk heeft gemaakt dat dit iets is waar ze over hebben gesproken en overeenstemming over hebben bereikt, kan hetzelfde niet worden gezegd van haar mede-sterren van Vanderpump Rules, voornamelijk Lala Kent.

Waarom Brock zijn kinderen al meer dan 4 jaar niet heeft gezien

Na door Lala Kent te zijn gevraagd waarom Brock zijn kinderen in 4 jaar niet heeft gezien, blijkt dat hij ooit niet mocht! Brock onthulde zowel tijdens de show als tijdens een interview op Watch What Happens Live! dat hij inderdaad een aanklacht wegens huiselijk geweld tegen hem had.

Hoewel de aanklacht en het straatverbod sindsdien zijn ingetrokken, houdt Brock nog steeds geen contact met zijn kinderen. De Aussie personal trainer deelde dat het niet langer een kwestie is van het niet kunnen zien van hen door een gerechtelijk bevel, maar een kwestie van kinderbijslag. Brock besprak de zaak verder op WWHL en beweerde dat zodra de kwestie van de kinderbijslag is opgelost, hij en zijn ex-vrouw een plan zullen bedenken waarbij hij mogelijk co-ouderschap kan hebben over zijn andere twee kinderen.

Aanbevolen: