Wie is de rijkste ex van Kylie Minogue?

Inhoudsopgave:

Wie is de rijkste ex van Kylie Minogue?
Wie is de rijkste ex van Kylie Minogue?
Anonim

Australische zangeres en entertainer Kylie Minogue heeft genoten van een fascinerend liefdesleven. Hoewel ze haar Mr. Right nog niet heeft gevonden, zijn er een aantal grote kanshebbers geweest - waaronder filmsterren, muzikanten en zakenmensen, die in haar leven zijn geweest sinds ze in de jaren negentig superster werd.

De zangeres is minstens één keer verloofd geweest, maar heeft haar man nog niet ontmoet bij het altaar, en blijft bezig met haar carrière, waarbij ze voortdurend nieuwe muziek uitvoert en uitbrengt - die dankbaar wordt ontvangen door haar trouwe fans. Kylie kondigde onlangs haar beslissing aan om haar geadopteerde huis in het VK te verlaten om terug te keren naar Australië, en zei dat het een zeer moeilijke beslissing was om te nemen, waarbij ze verschillende redenen voor de grote stap aanhaalde. Maar neemt ze een vriendje mee?

Hier zijn alle mannen met wie ze is uitgegaan sinds ze een superster is geworden, in chronologische volgorde opgesomd.

8 Jason Donovan - $10 miljoen

Kylie's voormalige Neighbours co-ster Jason Donovan smeedde een succesvolle muziekcarrière buiten zijn tijd in de populaire tv-show. Het stel dateerde tussen 1986 en 1989 en nam zelfs samen het nummer 'Especially For You' op, dat een wereldwijde hit werd. Hij heeft ook verschillende succesvolle albums in eigen beheer geproduceerd en was een ster op het podium - hij verscheen beroemd als de hoofdrol in Joseph and the Technicolor Dream Coat in het Londense West End.

"Het was een buitengewoon pijnlijke scheiding van wegen," zei Jason achteraf over hun relatie, "en zonder twijfel heeft het lang geduurd voordat ik ervan hersteld was. Jaren, zeker." Het paar is allebei verder gegaan.

Voor zijn lange carrière in de showbizz vergaarde Jason een indrukwekkend vermogen van ongeveer $ 10 miljoen.

7 Michael Hutchence - $27 miljoen

Kylie had een relatie met INXS-zanger Michael Hutchence tussen 1989 en 1991. Hutchence, een echte 'bad boy', stond bekend om zijn wilde gedrag en persoonlijke problemen - hij stierf in 1997.

Op het moment van zijn dood, slechts 37 jaar oud, was Michael een ongelooflijk rijke man, die miljoenen had verdiend met zijn muziekondernemingen en openbare optredens.

Er wordt aangenomen dat hij een fortuin van ongeveer $ 27 miljoen heeft achtergelaten, hoewel er een mysterie is over wat er met het geld is gebeurd. Zijn familieleden zouden na zijn dood nooit iets van het geld hebben ontvangen.

6 Stephane Sednaoui - $1-5 miljoen

Na haar romance met Michael Hutchence verbreedde Kylie haar horizon en werd ze verliefd op de Franse acteur en zakenman Stephane Sednaoui.

Ze zijn vermoedelijk gedateerd tussen 1996 en 1998. Een van de minst welvarende van Kylie's beaus, hij heeft een fortuin dat geschat wordt op ergens tussen de $1 miljoen en $5 miljoen.

5 James Gooding - $1,6 miljoen

Een van haar meest tumultueuze relaties was met acteur James Gooding. Het stel was samen tussen 2000 en 2003. Hun romance werd zuur nadat hij een beroemde kus-en-tell-uitgave had uitgebracht waarin hij toegaf ontrouw te zijn met drie verschillende vrouwen.

Zijn vermogen wordt geschat op ongeveer $1,6 miljoen.

4 Olivier Martinez - $30 miljoen

De rijkste van Kylie's vriendjes, de Fransman Oliver Martinez - die later trouwde met Halle Berry - heeft een schokkende $ 30 miljoen op zijn bankrekening staan. Het paar was onafscheidelijk na haar gedoemde romance met James Gooding, en Martinez steunde Kylie tijdens haar behandeling voor borstkanker in het midden van de jaren 2000.

Het bleef uiteindelijk echter niet duren tussen Kylie en Oliver, en ze stopten in 2007 na bijna vijf jaar samen. Het paar bracht een verklaring uit over de breuk:

"Olivier Martinez en Kylie Minogue hebben officieel bevestigd dat ze geen koppel meer zijn. Ze hebben duidelijk gemaakt dat de beslissing om hun eigen weg te gaan wederzijds en in der minne was. De valse beschuldigingen van ontrouw in de media hebben hen beiden bedroefd. De twee blijven zeer goede vrienden."

3 Andres Velencoso - $8 miljoen

Het was het Spaanse model Andres Velencoso dat Kylie zich wendde na haar relatie met Martinez. De knappe hartklopping heeft werk gedaan voor een aantal beroemde parfumontwerpers en bleek onweerstaanbaar voor de Aussie-sterretje.

Hoewel Kylie beweerde dat ze de 'ene' had gevonden, en ze ervoor zorgden dat alles zeven jaar lang werkte, zorgden hun tegenstrijdige schema's er uiteindelijk voor dat het paar de romantiek gewoon niet gaande kon houden.

Voor zijn werk in de reclame - dat overal op billboards verschijnt - heeft Velencoso meer dan $8 miljoen ontvangen, zo wordt aangenomen.

2 Joshua Sasse - $2 miljoen

Kylie begon in 2015 te daten met de Britse acteur Joshua Sasse en viel hard voor hem. Het paar maakte zelfs plannen om te trouwen en kondigde hun verloving in 2016 aan. Het ging echter niet volgens plan voor de ster, nadat ze het jaar daarop uit elkaar gingen na geruchten over ontrouw van Sasse.

De acteur, die in een groot aantal films en grote theatershows heeft gespeeld, zou volgens Featured Biography ongeveer $ 2 miljoen waard zijn.

1 Paul Solomons - $ 500.000 tot $ 1 miljoen

Kylie's huidige vriend, Paul Solomons, is creatief directeur van GQ magazine. De twee gingen samenwonen vanwege de lockdown, maar moesten de berichten dat ze van plan waren te trouwen ontkennen.

Paul wordt geschat op een bescheiden $500.000 tot $1 miljoen.

Aanbevolen: