Maken Boyz II Men nog steeds muziek? Dit is wat de groep heeft gedaan

Inhoudsopgave:

Maken Boyz II Men nog steeds muziek? Dit is wat de groep heeft gedaan
Maken Boyz II Men nog steeds muziek? Dit is wat de groep heeft gedaan
Anonim

Boyz II Men was een prominent popcultuurfiguur in de jaren negentig. De band werd beroemd met Motown Records als kwartet, bestaande uit Nathan en Wanya Morris, Shawn Stockman, Michael McCary en Marc Nelson, hoewel de laatste de band verliet voordat ze hun eerste album uitbrachten. De vocal harmony-groep, gevestigd in Philadelphia, scoorde verschillende hitlijsten en verschillende prijzen, waaronder één Grammy-overwinning voor het beste R&B-album van hun totaal van vier.

"Ik moet zeggen dat de school mijn creatieve energie en geest heeft gevormd en gevormd. Ik liep echt verlegen binnen. Het is interessant omdat verlegenheid, het is een persoon aan de binnenkant die wacht om te schreeuwen en naar buiten te komen ", zei voormalig lid Marc Nelson tijdens een interview over de begindagen van de groep.

"Performing Arts High School heeft dat uit me getrokken. Ik kan letterlijk zeggen dat het was als de film en tv-show. Het zette echt de toon voor mij om te doen wat ik vandaag heb gedaan. Het was een geweldige ervaring, " hij voegde toe. Het is echter al een tijdje geleden dat de iconische R&B-krachtpatser zijn hoogtepunt bereikte. Hoewel de jongens niet zo beroemd zijn als ze ooit waren, v alt hun sporen in de muziekindustrie niet te ontkennen. Om het samen te vatten, hier is hoe Boyz II Men-leden hun leven de laatste tijd leven en wat de toekomst biedt voor de groep tijdens de laatste fase van hun carrière.

6 Marc Nelson richtte zijn eigen label op

Helaas werd de tijd van Nelson bij de groep afgebroken toen hij een solo-opnamedeal tekende bij Capitol Records. Nadat de crooner naar het sterrendom werd gekatapulteerd voor zijn vertolking van Marvin Gaye's "I Want You", bracht hij zijn soloalbum uit in 1991.

Nu heeft Nelson meer managementrollen op zich genomen. Hij richtte in 2017 zijn label Focused Artist Entertainment op en bracht zijn muziek onafhankelijk uit via het imprint. Hij vormde ook een supergroep genaamd Blayse naast Nelson, Terrell Phillips van Blackstreet, Tony Grant van Az Yet en Gary Jenkins van Silk, maar het werkte niet. "We stonden op het punt om deze drugsdeal te tekenen, en toen heeft een van de leden, ik zal niet eens zeggen wie het is, de hele zaak voor ons vermoord", herinnert hij zich. "Het was belachelijk. Het is maar een van die dingen, groepen, verschillende persoonlijkheden."

5 Michael McCary kreeg te maken met een reeks gezondheidsproblemen

Michael McCary verliet Boyz II Men in 2003 toen hij nog maar 28 jaar oud was vanwege persoonlijke gezondheidsproblemen. Later opende hij over de ongelukkige situatie, in 2016, tijdens een exposé-interview, waarin hij verklaarde dat wat begon als backspams, multiple sclerose werd. De toestand zorgde uiteindelijk voor spanningen bij de andere mannen, maar hij voelde zich niet comfortabel genoeg om hen te vertellen wat er werkelijk gebeurde.

4 Wanya Morris deed mee aan 'Dancing With The Stars'

Naast zijn Boyz II Men-werk als een van de crooners, had Wanya Morris ook verschillende soloprojecten. Een compilatiealbum getiteld Millennium Renaissance uit 2000 en een mixtape met de titel Unreleased waren ooit in de mix, maar de projecten werden nooit vruchtbaar. Later vond hij troost in dans door deel te nemen aan seizoen 22 van Dancing with the Stars naast Lindsay Arnold. Het paar ging door naar de halve finale, maar eindigde als vierde achter respectievelijk Ginger Zee, Paige VanZant en winnaar van de eerste plaats Nyle DiMarco.

3 Shawn Stockman werd jurylid voor talentenjachten

Shawn Stockman vormde eind jaren negentig ook zijn eigen groep, namelijk Black Men United. Helaas heeft de groep van het collectief slechts één nummer uitgebracht met de titel "U Will Know" gedurende hun hele carrière als groep. Bovendien was Stockman een paar seizoenen jurylid van The Sing-Off-competitie naast Ben Folds, Nicole Scherzinger, Nick Lachey, Sara Bareilles en anderen.

2 Nathan Morris presenteerde een doe-het-zelf-netwerkserie

Dit nieuws zal voor velen misschien als een verrassing komen, maar Nathan Morris waagde zich echt in zijn eigen wereld van onroerend goed. In 2018 speelde de zanger in Hit Properties met Nathan Morris op DIY Network, waar hij huizen van meerdere miljoenen dollars kocht en renoveerde.

"Ik ben altijd al geïnteresseerd geweest in onroerend goed sinds ik een kind was. Ik heb in de loop van de tijd geïnvesteerd in bedrijfspanden. Ik heb ze nooit echt gecombineerd om de eigendommen en mijn eigen constructieontwerp erin te maken, ', zei hij tijdens een interview. "Dit is een soort van het samenbrengen van beide, waar ik nooit eerder over heb nagedacht omdat ik persoonlijk altijd gescheiden houd van zaken," voegde hij eraan toe.

1 Wat volgt er voor de band?

Boyz II Men heeft alle ups en downs meegemaakt: meerdere Grammy-overwinningen, hitalbums, uiteenvallen en ondergang. Dus, wat is de toekomst voor het collectief? De band was voor het laatst te horen op de single "If You Leave Me Now" van Charlie Puth van het Voicenotes-album van laatstgenoemde uit 2018, en sindsdien hebben we geen nieuwe muziek meer van de mannen gehoord. Ze werken echter samen met Brett Young voor een soulvolle vertolking van "This Christmas", uitgezonden op 8 december op CMT. Betekent dit een onvermijdelijke comeback? Wie weet!

Aanbevolen: