Deze Celeb-kinderen zullen schitteren in de nieuwe realityshow 'Relative Famous: Ranch Rules

Inhoudsopgave:

Deze Celeb-kinderen zullen schitteren in de nieuwe realityshow 'Relative Famous: Ranch Rules
Deze Celeb-kinderen zullen schitteren in de nieuwe realityshow 'Relative Famous: Ranch Rules
Anonim

Yeehaw! e! komt in het nieuwe jaar uit met een gloednieuwe serie genaamd Relively Famous: Ranch Rules. De show volgt acht beroemde kinderen terwijl ze zich vanuit Hollywood naar een werkende ranch in Steamboat Springs, Colorado wagen.

Première op woensdag 12 januari, Relatief Beroemd, laat deze nakomelingen uitdagingen aangaan, zoals het scheren van schapen en kunstmatige inseminatie, die niet van deze wereld waren om te bewijzen dat ze meer zijn dan alleen hun achternaam. Ze proberen volgens Eonline ook de ranch te heropenen nadat deze een jaar wegens de pandemie was stilgelegd.

Een voorproefje van de show uitgezonden op 7 december na de People's Choice Awards. In januari wordt de nieuwe show uitgezonden met back-to-back afleveringen die beginnen om 21:00 uur. nu casten.

9 Hana Giraldo

Hana Giraldo is de dochter van Neil Giraldo en Pat Benatar. Ze is zangeres, actrice en modeontwerpster. Enkele van haar rollen zijn The Count of Monte Cristo en Kulture Shock. Volgens haar showprofiel is ze onlangs vrijgezel en klaar om zich te mengen. De 26-jarige had een relatie met acteur Kyle Massey, maar ze heeft een dikke huid die moeilijk te kraken is.

8 Austin Gunn

Austin Gunn is de zoon van professionele worstelaar Billy Gunn en broer van Colten Gunn. Hij is een worstelaar en rapper van de tweede generatie die momenteel getekend heeft bij All Elite Wrestling. Gunn houdt ervan om in het middelpunt van de belangstelling te staan en roept volgens zijn profiel degenen op die niet aan hun trekken komen. Hij staat open voor liefde.

7 Taylor 'Tay' Hasselhoff

Je kunt de hoff niet lastig vallen! Tay Hasselhoff is de dochter van David Hasselhoff. Ze is een luxe makelaar en een zelfverklaard 'papa's meisje'. Hasselhoff is ook een actrice met in de hoofdrol The Young and the Restless, Sharknado 4 en Sunken City. De 31-jarige kan een leuke tijd beleven op de ranch, aangezien ze een enorme dierenliefhebber is.

6 Jasmin Lawrence

Jasmin Page Lawrence is de dochter van acteur Martin Lawrence. Ze speelde in Bad Boys For Life en Family Time. Lawrence is momenteel aan het daten met de zoon van Eddie Murphy, Eric. De binnenkort 26-jarige is ook de stiefdochter van NFL Hall of Famer, Emmitt Smith. Ze is de oudste van zeven kinderen en nam meestal de moederrol op zich.

5 Myles O'Neal

Myles O'Neal is de stiefzoon van NBA-legende Shaquille O'Neal en zoon van televisiepersoonlijkheid Shaunie O'Neal. Hij is een model, reality-tv-persoonlijkheid, entertainer en DJ, die net als Shaq een grote persoonlijkheid en een aanstekelijke glimlach heeft. Hij is vervreemd van zijn biologische vader en nam als kind de achternaam van Shaq aan. Volgens zijn profiel is hij niet gewend om met mensen om te gaan, maar kijkt hij ernaar uit om buiten zijn comfortzone te gaan.

4 Redmond Parker

Redmond Parker is de zoon van de met een Grammy bekroonde zanger, Ray Parker Jr. Je weet wel, de man die het themalied 'Ghostbusters' zong. Parker is acteur, model en serie-ondernemer. Hij is klaar om het leven op de ranch op zich te nemen en is volgens E! geen onbekende in hard werken en vastberadenheid. Parker heeft ook drie broers.

3 Harry James Thornton

Harry James Thornton is de zoon van voormalig Playboy-model Pietra Dawn Cherniak en acteur Billy Bob Thornton. Hij is de jongste van drie kinderen en is propmaster in Los Angeles. Thornton gaf zijn stem voor een rol in de tv-serie van 2014, Archer en was op de kunstafdeling van verschillende tv-series, waaronder S. W. A. T. en De Goede Plek. Hij hoopt in deze show een aantal blijvende vriendschappen te sluiten, omdat hij in het verleden moeite heeft gehad om contact te maken met anderen.

2 Ebie

Ebie is de dochter van wijlen rapper en hiphoplegende Eazy-E. Ze was nog maar drie jaar oud toen haar vader overleed. Ebie is nu een opkomende muzikant en performer in LA, omdat ze haar hele leven door muziek is omringd. Uit de previews lijkt het alsof ze de neiging heeft om preuts te zijn met de rommeligere taken.

1 Fans reacties op 'Relative Famous'

Sommige fans denken dat ze elkaar misschien allemaal kennen en duidelijk verwende, bevoorrechte kinderen zijn, omdat dit werk hen teveel lijkt. Anderen online zeggen dat de cast erg leuk lijkt en dat het waarschijnlijk hun nieuwe schuldige pleziershow zal worden. Een Twitter-gebruiker, Matt, zei dat Relatief Beroemd lijkt op The Simple Life 2.0. Over het algemeen lijkt het alleen al uit de previews dat het grote publiek de show al leuk vindt.

Aanbevolen: