Deze Survivor-sterren verschijnen in de nieuwe realityshow van CBS, The Challenge: USA

Inhoudsopgave:

Deze Survivor-sterren verschijnen in de nieuwe realityshow van CBS, The Challenge: USA
Deze Survivor-sterren verschijnen in de nieuwe realityshow van CBS, The Challenge: USA
Anonim

The Challenge: USA belooft een van de meest spectaculaire reality-tv-competities van 2022 te worden. Zoals gebruikelijk zal de nieuwe iteratie fanfavorieten samenbrengen van enkele van de meest fenomenale reality-tv-competities in het CBS-universum, waaronder The Amazing Race, Big Brother, Survivor en Love Island. De 28-koppige cast zal deelnemen aan een reeks slopende en onvoorspelbare uitdagingen om kans te maken om tot Challenge Champion te worden gekroond.

Interessant is dat de cast uitgebreid zal vertrouwen op hun verstand en strategische sociale allianties om te zegevieren in de vernieuwde reeks uitdagingen. Aangezien strategisch denken, sociale vaardigheden en veerkracht de sleutel zijn tot het behalen van de Sole Survivor-titel, hebben voormalige Survivor-schippers een goede kans om The Challenge: USA te domineren. We bekijken de acht Survivor-alumni waar je op moet letten op CBS' The Challenge: USA.

8 Tyson Apostol

Overlevende schurk Tyson Apostol zal het opnemen tegen 27 andere The Challenge: USA castleden voor onder meer een geldprijs van $ 500.000.

Tyson is in meerdere seizoenen van Survivor verschenen, waaronder Survivor: Tocantins, Survivor: Heroes vs. Villains, Survivor: Blood vs. Water en Survivor: Winners at War. De niet-aflatende inspanningen van Tyson om de titel van enige overlevende veilig te stellen, werden pas in 2013 beloond, toen hij Survivor: Blood vs. Water won.

7 Sarah Lacina

Survivor-winnaar van seizoen 34, Sarah Lacina, zal ongetwijfeld een kracht zijn om rekening mee te houden in The Challenge: USA, gezien haar schat aan ervaring in het Survivor-universum. Lacina heeft deelgenomen aan verschillende seizoenen van Survivor, waaronder Survivor: Cagayan, Survivor: Winners at War en Survivor: Game Changers. Sarah gebruikte haar verwoestende nederlaag in Survivor: Cagayan om zich voor te bereiden op een comeback en keerde terug naar Survivor: Game Changers met een felle vastberadenheid om te winnen.

6 Ben Driebergen

Benjamin Russel Driebergen, geboren in Idaho, maakt ook zijn comeback op reality-tv in The Challenge: USA. Driebergens vaardigheid in het vinden van verborgen immuniteitsidolen en het winnen van individuele immuniteitsuitdagingen bezorgden hem de titel van enige overlevende in Survivor: Heroes vs. Healers vs. Hustlers.

Ondanks het behalen van de laatste vijf in Survivor: Winners at War, miste Ben zijn kans om de derde tweevoudige enige overlevende te worden na Tony Vlachos en Sandra Diaz-Twine.

5 Dan McCray

Survivor 41 alum Danny McCray is ook een shoo-in voor de titel van Challenge Champion. Danny's vaardigheid in het behouden van een laag profiel en het vormen van strategische sociale allianties verzekerden hem bijna van een plaats bij de laatste zes in Survivor 41.

Ondanks het mislopen van de titel van enige overlevende, zou McCray nog steeds een kans kunnen maken om tot Challenge Champion te worden gekroond. De fysieke behendigheid en strategische denkvaardigheden van de voormalige voetballer zullen zeker van pas komen bij het navigeren door The Challenge: de onvoorspelbare en veeleisende reeks uitdagingen van de VS.

4 Desi Williams

Survivor Heroes vs. Healers vs. Hustlers alum Desiree "Desi" Williams zal ook strijden om de Challenge Champion-titel en een kans om deel te nemen aan Paramount's aanstaande toernooi, voorlopig genaamd The Challenge: Global Championship.

Dankzij haar opmerkelijke strategische denkvaardigheden en veerkracht, werd Desi de eerste Afro-Amerikaanse vrouw die de eerste individuele immuniteitsuitdaging na de fusie in de geschiedenis van Survivor won. Hoewel deze indrukwekkende mogelijkheden haar een doelwit maakten voor eliminatie op Survivor, zouden ze onmisbaar kunnen blijken in The Challenge: USA.

3 Domenick Abbate

Domenick Abbate was ongetwijfeld een van de meest agressieve schipbreukelingen op Survivor: Ghost Island. Ondanks dat hij het oudste lid van zijn stam was, werd Domenick verbazingwekkend genoeg de allereerste schipbreukeling die tegelijkertijd het legacy-voordeel en een verborgen immuniteitsidool hanteerde.

Domenicks opmerkelijke sociale vaardigheden en onberispelijke strategie zorgden uiteindelijk voor een plaats bij de laatste drie. Ondanks het verkrijgen van vijf jurystemmen, verloor Domenick echter de Sole Survivor-titel. The Challenge: USA zal Domenick zeker de comeback gunnen die hij verdient.

2 Shan Smith

The Challenge: USA geeft kijkers ook de kans om getuige te zijn van de terugkeer van meester-intrigant Shan Smith.

Shan werd gebrandmerkt als de onbetwistbare schurk van Survivor 41 vanwege haar manipulatieve neigingen en eindeloze kwaadaardige plannen, waarbij de redacteuren van de show zelfs zo ver gingen als het creëren van een unieke soundtrack om haar gemene momenten te begeleiden. Het zou interessant moeten zijn om te zien hoe Shan het opneemt tegen een aantal even samenzwerende reality-tv-persoonlijkheden in The Challenge USA.

1 Tasha Fox

The Challenge: USA markeert ook de terugkeer van een van de hoogst gerangschikte Survivor-deelnemers aller tijden; Latasha "Tasha" Vos. Tasha maakte haar debuut op reality-tv en Survivor-optreden op Survivor: Cagayan.

De 46-jarige domineerde de individuele immuniteitsuitdagingen en werd de eerste Afro-Amerikaanse vrouw die drie immuniteitsuitdagingen won. Ondanks haar opmerkelijke capaciteiten heeft Tasha niet de titel Sole Survivor behaald in Survivor: Cagayan of Survivor: Cambodia.

Aanbevolen: