Hier is waarom Brandy Norwood een huwelijk heeft vervalst

Inhoudsopgave:

Hier is waarom Brandy Norwood een huwelijk heeft vervalst
Hier is waarom Brandy Norwood een huwelijk heeft vervalst
Anonim

Bekroonde zangeres en actrice Brandy Norwood heeft in de loop der jaren onvoorstelbare successen behaald. Een deel van haar aantrekkingskracht is haar perfect gemaakte 'girl next door'-personage, waardoor ze vanaf het begin van haar carrière een favoriet bij de fans was.

De druk om perfect te zijn leidde echter tot schaamte. Hoewel Brandy een enigszins gezond imago heeft weten te behouden, is ze geen onbekende in controverse. In 2006 was de zanger betrokken bij een auto-ongeluk waarbij de 38-jarige Awatef Aboudihaj om het leven kwam.

Na het dodelijke auto-ongeluk verliet Brandy America's Got Talent, waar ze jurylid was.

Niet het hele verleden van Brandy is even tragisch, maar de ster deed wel een nephuwelijk toen ze haar dochter Sy'Rai Iman Smith verwachtte.

Brandy en Sy'Rai's vader, producer Robert Smith, waren niet echt getrouwd op het moment dat ze beweerden dat ze waren. Maar waarom deed Brandy Norwood nep met haar huwelijk?

Ze had een perfect gemaakte 'girl Next Door'-persona

Zoals de meeste kindersterren, voelde Brandy zich onder druk gezet om een bepaald beeld te portretteren. Ze is een van de vele kindersterren waarvan werd verwacht dat ze een onberispelijk imago zouden hebben. Dit komt door het feit dat het grootste deel van haar fanbase destijds bestond uit tieners en een jonger publiek.

Van Keke Palmer en Lindsay Lohan tot Miley Cyrus: de druk om een gezond imago te behouden is hoog, maar in veel gevallen onbereikbaar.

Verwachtingen van fans, producenten en zelfs ouders kunnen kindsterren onder druk zetten. Verschillende voormalige kindacteurs zoals Mara Wilson, Brandy en Alyson Stoner hebben gesproken over de keerzijde van kindersterrendom.

Brandy was pas 15 jaar oud toen ze naar het sterrendom schoot, na de release van haar titelloze album. In een interview met People onthulde de ster dat "ze moeite had om in een doos van perfectie te worden geplaatst."

Ze werd gezien als een rolmodel, vooral in de zwarte gemeenschap. Dat betekende dat ze haar reputatie moest bewaken, want iedereen keek toe. Brandy legde uit: "Ik had het gevoel dat mijn fouten iedereen in de steek zouden laten als ik ze zou maken. Ik moest de overgang maken van een tiener naar een vrouw en uitzoeken welke richting ik op zou gaan."

De druk om haar imago te behouden maakte haar een nephuwelijk

Dus in 2002 verscheen Brandy in The Oprah Winfrey Show en kondigde aan dat ze in het geheim was getrouwd en op dat moment zes maanden zwanger was.

Het nieuws kwam als een schok voor haar fans, maar ze steunden de zangeres nog steeds. Echter, nadat het paar uit elkaar ging, liet Smith een bom vallen. Hij onthulde dat hij en Brandy nooit getrouwd waren.

Het paar loog over hun burgerlijke staat om Brandy's imago te behouden. De zwangerschap vond plaats op het hoogtepunt van de carrière van de zangeres en ze voelde dat toegeven dat ze buiten het huwelijk zwanger was geraakt geen optie voor haar was.

Ze was niet blij met Roberts onthulling en beschuldigde hem ervan haar reputatie te vernietigen. Het duo heeft sindsdien hun verschillen opzij gezet, is verder gegaan met hun leven en heeft in der minne co-ouderschap gehad.

Ze verontschuldigde zich voor liegen over het huwelijk

Twaalf jaar na de schokkende onthulling verscheen Brandy in Oprah: Where Are They Now? waar ze zich verontschuldigde voor het liegen over haar burgerlijke staat en uitlegde wat tot de leugen leidde. Het kwam neer op de angst voor gezichtsverlies, en dat is begrijpelijk.

Brandy bekende: "In die tijd was buitenechtelijk zwanger zijn geen trend. Het was niet iets dat mensen prezen, het was een zonde. Ik voelde de druk om perfect te zijn en ik was bang."

De Moesha-ster deed wat ze dacht te moeten doen om haar carrière te redden.

Ze voegde eraan toe: "Ik dacht dat alles waar ik hard voor heb gewerkt en alles waar ik aan gewerkt heb - het imago waar ik zo hard voor gewerkt heb - bedreigd werd… En ik voelde dat het krijgen van een kind uit een huwelijk zou mijn carrière verpesten, alles wat ik had opgebouwd."

De zangeres is momenteel vrijgezel

Norwood is al bijna drie decennia een vaste waarde in de entertainmentindustrie. Ze stond bovenaan in de hitlijsten, won prijzen en won de harten van fans over de hele wereld.

Ondanks een paar tegenslagen blijft Brandy's carrière op schema. De zangeres "Almost Does not Count" is echter niet zo succesvol geweest in de liefde als in haar carrière.

Ze is in verband gebracht met een aantal vooraanstaande hoofdrolspelers uit Hollywood en is twee keer verloofd geweest. Brandy is momenteel single en draait helemaal om zelfliefde. Ze is gefocust op zichzelf en haar dochter en is niet op zoek naar een date.

Per Essence, de ster onthulde: "Ik heb grenzen voor mezelf geleerd. Ik heb geleerd hoe ik voor mezelf moet zorgen. Ik heb geleerd dat zelfliefde echt is waar ik mijn hele leven naar op zoek ben, en ik heb het op de verkeerde plaatsen gezocht." Ze zit tenminste niet vast in een huwelijk dat helemaal verkeerd voor haar is!

Aanbevolen: