Hoe besteedt Christine Quinn haar enorme vermogen?

Inhoudsopgave:

Hoe besteedt Christine Quinn haar enorme vermogen?
Hoe besteedt Christine Quinn haar enorme vermogen?
Anonim

De Netflix reality-tv-show Selling Sunset ging in première in 2019 en is sindsdien een enorme hit over de hele wereld. Dit najaar werd seizoen vier van de show uitgezonden op het populaire streamingplatform en fans konden gewoon geen genoeg krijgen van Christine Quinn en al het drama dat ze heeft met haar co-sterren.

De makelaar - die ons altijd de beste offertes geeft - staat ook bekend om zijn zeer luxueuze levensstijl, en vandaag bekijken we dat van dichterbij. Als je je afvraagt waar de diva al haar geld aan uitgeeft, blijf dan scrollen om erachter te komen!

8 Christine Quinn heeft momenteel een geschatte netto waarde van $1,5 miljoen

We beginnen de lijst met het feit dat Christine Quinn momenteel naar schatting een indrukwekkend vermogen van $ 1,5 miljoen heeft. Hoewel de meesten van ons Christine Quinn hebben leren kennen als een reality-tv-ster, is de waarheid dat ze al sinds zeer jonge leeftijd succesvol is in de modellenindustrie - en ze was een makelaar lang voordat Selling Sunset een hit werd. Maar aangezien haar bekendheid alleen maar groeit, lijdt het geen twijfel dat haar vermogen in de toekomst nog groter zal worden!

7 Zoals verwacht, woont Christine Quinn in een prachtig herenhuis in Hollywood Hills

Zoals fans van de show al weten, trouwde Christine Quinn in 2019 met de gepensioneerde tech-ondernemer Christian Richard - en samen wonen de twee momenteel op een 5, 917 vierkante voet. Hollywood Hills herenhuis.

Het pand met drie verdiepingen ligt direct boven de beroemde Sunset Strip van Los Angeles en is perfect gerenoveerd en opnieuw ingericht volgens de normen van Christine Quinn. Dit is wat de makelaar zei over het eigendom van $ 5 miljoen: "Het is gewoon deze prachtige oase. Er zijn herten, kolibries, veel dieren in het wild. Ik ben net Sneeuwwitje - dit is mijn kasteel!"

6 Er is geen twijfel dat Christine Quinn veel geld uitgeeft aan haar zoon

Hoewel sommige fans beweerden dat Christine Quinn haar zwangerschap in scène had gezet, was de reality-tv-ster er snel bij om de geruchten de kop in te drukken. Dit jaar beviel ze van haar zoon Christian en fans kregen een glimp van haar zoontje te zien op Selling Sunset en op haar Instagram-profiel. Aangezien Christine Quinn ervan houdt een zeer glamoureus en luxueus leven te leiden, lijdt het geen twijfel dat ze ook graag veel geld uitgeeft aan haar pasgeboren baby. Hij weet misschien nog niet wat modemerken zijn, maar het is veilig om te zeggen dat hij in luxe mode zal leven.

5 Christine Quinn geeft graag uit aan huidverzorging

Hou van haar of haat haar - het lijdt geen twijfel dat Christine Quinn absoluut prachtig is, en een groot deel van haar dagelijkse routine bestaat uit het verzorgen van haar huid. Terwijl de reality-tv-ster enkele van de producten heeft onthuld die ze graag gebruikt, werd het al snel duidelijk dat de meeste mensen niet zoveel zouden kunnen uitgeven aan huidverzorgingsproducten. Een ding waar de Selling Sunset-ster bijvoorbeeld niet zonder kan, is het Sisley Paris Black Rose Cream Mask, dat te koop is voor $ 172.

4 Evenals opvallende modeartikelen

Iedereen die Selling Sunset heeft gezien of Christine Quinn op Instagram volgt, weet zeker dat een groot deel van haar persoonlijkheid de mode-looks zijn die ze rockt.

De spullen die Christine Quinn draagt, zijn natuurlijk niet je gemiddelde Forever 21-outfit. De makelaar draagt vrijwel alleen luxe modemerken - dus het is veilig om te zeggen dat een groot deel van haar inkomen wordt besteed aan kleding en accessoires.

3 Net als de meeste meisjes in de show, heeft Christine Quinn ook hulp bij het samenstellen van haar look

Het is zeker geen geheim dat in de wereld van de rich and famous de meeste celebs een persoonlijke stylist, kapper en visagist hebben - een zogenaamd glam squadron. Christine Quinn houdt dit zeker niet geheim, maar het is veilig om te zeggen dat ze haar team zeer gedetailleerde instructies geeft over hoe ze wil dat haar uiteindelijke look eruit zal zien. Dit is wat de diva onthulde over het uitgeven van haar team: "Netflix beta alt nergens voor. Ik betaal voor mijn eigen haar, make-up en garderobe, en dat soort dingen, en het is het waard."

2 Natuurlijk houdt de reality-tv-ster van reizen

Degenen die Christine Quinn volgen op Instagram - waar ze momenteel meer dan 2,2 miljoen volgers heeft - weten zeker dat de Selling Sunset-ster dol is op reizen. Natuurlijk, zoals te zien is op de foto hierboven, reist Christine Quinn niet alleen zoals de rest van ons - wanneer de makelaar besluit om de weg op te gaan, gaat het meestal om privéjets, luxe hotels en prachtige privéjachten!

1 Ten slotte geeft Christine Quinn ook geld uit aan beveiliging - zelfs een tijger

En tot slot sluiten we de lijst af met het feit dat Christine Quinn zeker geld uitgeeft als het op veiligheid aankomt. Gezien het feit dat ze vaak in de schijnwerpers staat dankzij Selling Sunset, is het beschermen van zichzelf en haar gezin een topprioriteit voor de ster. Een leuk weetje over de makelaar is dat ze ook een beveiligingstijger heeft gekocht nadat ze meerdere doodsbedreigingen had gekregen - en die bewaart ze in haar achtertuin.

Aanbevolen: