Een kijkje in het huwelijk van Rob McElhenney en Kaitlin Olson

Inhoudsopgave:

Een kijkje in het huwelijk van Rob McElhenney en Kaitlin Olson
Een kijkje in het huwelijk van Rob McElhenney en Kaitlin Olson
Anonim

It's Always Sunny in Philadelphia heeft een notoir gebrek aan sentimentaliteit, maar het verhaal achter het huwelijk van de sterren, Rob McElhennney en Kaitlin Olson, is eigenlijk heel lief. Terwijl de show geniet van duistere, schokkende verhaallijnen, van kannibalisme tot insinuatie dat een van de monsterlijke hoofdrolspelers een seriemoordenaar zou kunnen zijn, is de wereld die McElhenney en Olson buiten de camera's bewonen gezond en liefdevol.

Naast de hoofdrol in de hitshow, heeft McElhenney deze ook gemaakt en is hij de belangrijkste schrijver van Always Sunny, samen met mede-sterren Glenn Howerton en Charlie Day. Maar ondanks dat hij in wezen de baas van zijn vrouw is, heeft McElhenney een gezonde, egalitaire relatie met Olson. In tegenstelling tot veel andere celeb-paren, geven McElhenney en Olson prioriteit aan hun privacy en leiden ze een redelijk normaal leven ondanks hun enorme vermogen en immens populaire tv-show. Hier is een kijkje in hun huwelijk en hoe Rob McElhenney en Kaitlin Olson elkaar hebben ontmoet.

Als het gaat om een van de beste sitcoms, denk je zeker aan It's Always Sunny In Philadelphia. De show begon in 2005, precies toen Rob McElhenney en Kaitlin Olson elkaar voor het eerst ontmoetten. De twee klikten duidelijk met elkaar aangezien ze in 2006 begonnen te daten toen de show zijn tweede seizoen inging. In 2007 was het paar officieel verloofd en trouwden ze in september 2008. De twee verwelkomden hun eerste zoon in 2010 en hun tweede in 2012, wat bewijst dat deel uitmaken van de tv-serie echt zijn vruchten afwierp.

Bijgewerkt op 28 januari 2022: Het huwelijk van Rob McElhenney en Kaitlin Olson lijkt net zo sterk als altijd in 2022. Seizoen 15 van It's Always Sunny in Philadelphia ging eind 2021 in première, en Rob en Kaitlin zullen hun rollen nog minstens drie seizoenen herhalen - de show is verlengd tot en met seizoen 18. Ze blijven foto's van elkaar op Instagram plaatsen, en natuurlijk blijven ze samenwerken aan Sunny. Hoewel Rob tegenwoordig zeker bezig is met "The Always Sunny Podcast" en met het voetb alteam dat hij bezit, blijft Kaitlin ook bezig, en seizoen 2 van haar show Hacks zal hopelijk ergens in 2022 in première gaan.

11 Hoe hebben Rob McElhenney en Kaitlin Olson elkaar ontmoet?

Hoewel de twee tegenwoordig zowel off- als op het scherm favoriet zijn, lijkt het alsof Kaitlin Rob aanvankelijk niet schattig vond toen ze hem voor het eerst ontmoette. Het duo kruiste elkaar voor het eerst toen Olson zich bij de cast van It's Always Sunny In Philadelphia voegde.

Ze onthulde dat ze zich in het begin nogal een buitenstaander voelde, maar het duurde niet lang voordat ze een hechte band kreeg met haar co-sterren, vooral met Rob. In een interview met Entertainment Weekly onthulde Kaitlin dat ze Rob nog nooit had ontmoet voorafgaand aan de show, en hoewel ze hem eerst niet schattig vond, "neemt ze het nu allemaal terug."

10 Rob McElhenney en Kaitlin Olson begonnen pas met seizoen 2 te daten

It's Always Sunny in Philadelphia is de langstlopende sitcom met live-actie in de geschiedenis, waarvan het eerste seizoen al in 2005 werd uitgezonden. Maar het was pas in het tweede seizoen met in de hoofdrol Rob McElhenney en Kaitlin Olson, die toen allebei achter in de twintig waren, begonnen met daten.

9 Rob McElhenney en Kaitlin Olson hielden het geheim voor de cast

Het stel maakte voor het eerst contact op een feest dat werd gehouden door het Fox-netwerk, waarbij Kaitlin de eerste stap zette. Maar ze hielden het geheim voor de rest van de cast en dit maakte Glenn Howerton, die de gemene en ijdele Dennis speelt, erg jaloers.

"Glenn zou jaloers komen werken en zeggen: "God, Rob is gewoon, hij is gewoon daar in bars, net als mensen ontmoeten? Als hij naar elke bar gaat waar hij naartoe gaat, gaat hij en brengt de nacht door bij haar thuis!" zei Kaitlin. Het leven imiteert kunst, aangezien Mac (gespeeld door McElhenney) en Dennis een vreemd competitieve bromance hebben in de show zelf, waarbij de sluwe Dennis zelfs zo ver gaat dat hij brieven voor Mac's vader verbergt op het hoogtepunt van zijn jaloezie.

8 Het was een nieuw soort liefde voor Kaitlin Olson

In een optreden in de podcast Armchair Expert zei Kaitlin dat ze erg verliefd werd op Rob. Ze vertelde interviewer Dax Shephard: "Zoals, toen ik eenmaal verliefd op hem werd, realiseerde ik me dat ik heel erg verliefd op hem was op een manier waarop ik nog nooit verliefd op iemand was geweest." Het stel trouwde in 2008 en gaat sindsdien sterk.

7 Rob McElhenney werd aangetrokken door de komische talenten van Kaitlin Olson

Kaitlin Olson is beroemd om haar hilarische wending als Dee Reynolds in Always Sunny. Hoewel Dee oorspronkelijk de stem van de rede in de bende zou zijn, werd ze al snel net zo irritant als de jongens.

Of ze nu haar misleide komische indrukken uitprobeert of net zo schokkend egoïstisch is als haar vrienden, Dee is altijd hilarisch. Vervolgens heeft Rob Kaitlin beschreven als "zonder twijfel de grappigste vrouw op televisie."

6 Kaitlin Olson's zwangerschap werd geschreven in 'It's Always Sunny In Philadelphia'

In de zevende aflevering van seizoen 6, "Who Got Dee Pregnant?" Dee onthult dat ze zwanger is geworden en de bende probeert erachter te komen wie de vader is, met hilarische gevolgen.

Kaitlin was destijds eigenlijk zwanger van haar eerste kind, dus het werd in de show geschreven. In een knipoog naar hun echte relatie wordt gesuggereerd dat Mac de vader zou kunnen zijn, wat zowel Dee als Mac misselijk maakt.

5 Rob McElhenney heeft gezegd hoe gelukkig hij is om bij Kaitlin Olson te zijn

In een ontroerende Instagram-post herinnerde Rob zich dat hij Kaitlin voor het eerst zag in een aflevering van Curb Your Enthusiasm en onder de indruk was van haar schoonheid en komische vaardigheden. Hij geloofde ook dat ze buiten zijn klasse was en schreef: "Wat een gelukkig persoon ben ik. Ik verdien haar niet." Always Sunny is misschien grotendeels verstoken van emotionele inhoud, maar deze echte tortelduifjes doen er alles aan om ons naar het hart te trekken.

4 Rob McElhenney en Kaitlin Olson wijdden een aflevering aan hun zoontje

In de aflevering "Dee Gives Birth" van seizoen 6 baart Dee, nou ja, bevallen! De aflevering eindigt met een ontroerende noot, met een foto van de pasgeboren eerste zoon van Rob en Kaitlin, vergezeld van de tekst "Axel Lee McElhenney/ 1 september 2010". Ze hebben een tweede zoon, Leo Grey, geboren in 2012.

3 Rob McElhenney steekt zacht plezier in Kaitlin Olson op Instagram

Rob plaatste een humoristische reeks video's op Instagram, waarin hij gitaar speelt en duetten met zijn vrouw. De video's beginnen onschuldig genoeg maar hebben een hilarische wending. In één video zingt Rob soulvol, terwijl Kaitlin wordt nagesynchroniseerd met kippengeluiden, een verwijzing naar Always Sunny's langlopende grap dat Dee op een vogel lijkt.

2 Kaitlin Olson zei dat ze graag met Rob McElhenney werkt

Hoewel haar man technisch gezien ook haar baas is, stoort dit Kaitlin niet, die heeft uitgelegd dat hun werkrelatie samenwerkingsgericht is in plaats van autocratisch. Verder zei ze dat ze het heerlijk vindt om met Rob samen te werken. In haar interview met Dax Shepard legde ze uit: "hij is gewoon een geweldige baas en hij is een medewerker".

1 Rob McElhenney prijst Kaitlin Olson altijd

Ongelooflijk, Always Sunny heeft nog nooit een Primetime Emmy Award gewonnen. Maar dit is geen probleem voor Rob als hij zijn geliefde vrouw thuis heeft. Verwijzend naar de show die werd afgekeurd door de prestigieuze prijsuitreiking, plaatste hij een foto van zichzelf en Kaitlin op Instagram, waarin hij schreef: "Wie heeft er een Emmy nodig als je deze gouden trofee mee naar huis mag nemen? Verdomme, dat meisje is prima."

Aanbevolen: