Megan Thee Stallion maakt haar overleden ouders trots terwijl ze afstudeert aan de Texas Southern University

Inhoudsopgave:

Megan Thee Stallion maakt haar overleden ouders trots terwijl ze afstudeert aan de Texas Southern University
Megan Thee Stallion maakt haar overleden ouders trots terwijl ze afstudeert aan de Texas Southern University
Anonim

Grammy-winnende rapper Megan Thee Stallion is afgestudeerd met een bachelor in gezondheidsadministratie aan de Texas Southern University. De 26-jarige "WAP"-hitmaker deelde foto's en beelden van het moment waarop ze zaterdag haar diploma in ontvangst nam.

"Meg Thee Graduate", schreef ze bij haar diavoorstelling voor haar 26,9 miljoen Instagram-volgers. "Ik weet dat mijn ouders zo trots op me neerkijken. Iedereen bedankt voor alle liefde vandaag."

Megan's moeder stierf tragisch in 2019

Meg - volledige naam Megan Jovon Ruth Pete - ging naar Pearland High School en studeerde af in 2013. Later ging ze naar Prairie View A&M University en enkele community colleges voordat ze bij TSU terechtkwam.

Voordat ze zaterdag afstudeerde, moedigde Meg haar fans aan om in zichzelf te geloven en deelde ze ook een link zodat ze haar virtueel konden zien afstuderen.

"Ik studeer aanstaande zaterdag af aan mijn HBCU TEXAS SOUTHERN UNIVERSITY!! Ik wil dat jullie allemaal onthouden dat je kunt doen wat je wilt en kunt zijn wie je wilt zijn, want kijk naar mij!" schreef ze.

Megan's moeder, Holly Thomas, stierf in maart 2019 na een hersentumor. Haar grootmoeder stierf ook tragisch in dezelfde maand. Megans vader stierf tijdens haar eerste jaar op de middelbare school.

Megan zag er absoluut prachtig uit

In de eerste afbeelding die op Instagram werd gedeeld, is Meg te zien terwijl ze haar pet en jurk schudt, evenals twee erekoorden.

In een andere foto schoot de 'Savage'-ster een vredesteken naar de camera voordat ze poseerde voor een auto-selfie, die haar middellange lichaamsgolfkrullen en onberispelijke make-up liet zien.

Haar vriend Pardi schonk haar Chanel

Megan zegt dat ze door haar familie werd geïnspireerd om haar studie voort te zetten. Haar grootmoeder van vaderskant was een leraar.

"Mijn oma die nog in leven is, was vroeger een lerares, dus ze zit op mijn kont over het afmaken van school. Ik doe het voor mezelf, maar ik doe het ook voor de vrouwen in mijn familie die me gemaakt hebben wie ik nu ben, "vertelde de rapper aan PEOPLE magazine.

Megan volgde de afgelopen jaren parttime online lessen aan de Texas Southern University.

Haar vriend Pardi Fontaine was slechts een van haar vele supporters tijdens haar diploma-uitreiking. Hij schonk zijn vriendin van meer dan een jaar een groot aantal Chanel-sieraden en een gepersonaliseerd universiteitsjack.

Aanbevolen: