Megan Thee Stallion's meest buitensporige teksten

Inhoudsopgave:

Megan Thee Stallion's meest buitensporige teksten
Megan Thee Stallion's meest buitensporige teksten
Anonim

Megan Thee Stallion (Megan Jovon Ruth Pete) is de hiphopscene binnengestormd met een onbezonnen houding, veel charisma en een onmiskenbaar zelfvertrouwen dat haar een legioen van fans. De rapper heeft succes gehad in de muziekindustrie, maar is ook begonnen met andere ondernemingen, zoals Nike-samenwerkingen en, natuurlijk, een Popeye's Chicken-merk van hete saus, die allemaal hebben bijgedragen aan haar vermogen stijgt in 2021. Muziek is echter haar belangrijkste focus.

De Texaan is om veel dingen bekend geworden, niet in de laatste plaats vanwege haar lyrische inhoud. Je zou kunnen merken dat je naar een van de levendige liedjes van de rapper luistert wanneer je plotseling denkt: "Zei ze net wat ik denk dat ze zei?" Inderdaad, Megan's teksten behoren tot de meest schandalige van elke moderne muzikale act. Druipend van in-your-face seksualiteit, Megan Thee Stallion trekt geen klappen als het gaat om het uiten van zichzelf lyrisch.

6 De teksten van ‘WAP’ laten niets aan dubbelzinnigheid over

Samenwerken met Cardi B voor de hit van 2020, Megan en Cardi gaan heen en weer precies uitleggen wat 'WAP' is, wat ermee gedaan moet worden en wat het kan doen met bepaalde delen van de mannelijke anatomie. Songteksten uitdragen zoals: Slok me op, slik me in, druip langs de zijkant van me (ja), snel, spring eruit voordat je het in me laat komen (ja), ik vertel hem waar hij het moet plaatsen, vertel hem nooit waar ik moet zijn. Ik loop op hem af voordat ik een nia heb die me leidt.” Een interessante opmerking voor doven of slechthorenden: Megan heeft een gebarentolk voor 'WAP', dus u hoeft zich niet buitengesloten te voelen.

5 Probeer misschien de songteksten te zingen om 'do it on the tip' in je hoofd terwijl je in het openbaar bent

Featuring City Girls en een van Megan's alter ego's Hot Girl Meg, "Do it on the Tip" laat Megan uitleggen dat ze gaat niet voor zomaar iemand genoegen nemen. Inderdaad, de rapper "Hot Girl" laat weten dat ze op zoek is naar een gelijke, of in ieder geval iemand met de juiste vaardigheden. Pas dan zal Megan “uw bestelling opnemen”, zoals ze het zelf zegt. "Klap deze kont op die lul, ik ben spazz op die lul. Ga slapen, doe een dutje, ik val op die dck. Ik zal niet om een lul smeken, niet om een lul huilen; Als de lul brak, brak, plaats dan een gips op die lul.”

4 'Girls In The Hood' scheldt op Megan Thee Stallion's liefde voor anime… Kinda

“Wack hoes haten onder mijn foto's op de 'Gram (ugh). Btch, je kunt maar beter hopen dat ik je man nooit tegenkom, uh. In het winkelcentrum met hem, ik heb een bal met hem (woah). Iemand belt Rihanna, ik ga wat lades voor hem kopen. Hij neukt met Thee Stallion. omdat hij van wilde vrouwen houdt (hij houdt van wilde vrouwen). Zet die benen op zijn hoofd, nu houdt hij van lange vrouwen (uh, ja, ah). Je zult me nooit betrappen dat ik deze ns papa bel (nee)

Ik lieg niet over mijn nt alleen maar om een na blij te maken (na, alsjeblieft). Lifestyle als een na niet in een Magnum past; Het is nooit gebeurd als de dck niet snappin' (ayy)."

Het draait allemaal om macht, zelfvertrouwen (iets dat ze heeft verdiend door hoger onderwijs te zoeken), controle en zich geen zorgen te maken over de haters. Bericht ontvangen.

3 Megan Thee Stallion laat iedereen weten wat er nieuw is

Nogmaals, de Texaan biedt haar haters een "liefdesbrief" aan met deze tekst: "I'm finna get mean in this btch, ayy (yeah). Ze denken dat ik zwak ben in deze btch, ayy (ze denken dat ik zwak ben in deze btch). In plaats van mij deze hoeren te leren, had ik waarschijnlijk een teef moeten lezen, ayy (een teef lezen). Ik ben honderd, geen 50, ayy Weak ns snap me nooit, ayy (nee). Py ns op het internet Praten over een of andere py die ze niet snappen, ja (py), ah.” Ongetwijfeld hebben de haters het bericht ontvangen.

2 De teksten van Megan Thee Stallion voor 'Intercourse' zijn allesbehalve subtiel

Opening met een automatisch afgestemde Popcaan en Mosterd, Megan is volledig vooraf met wat u moet doen, als u de taak aankunt.'Ik wil gewoon weten of de dck echt blijft hangen. Je hoeft geen suikerjas te zijn, tenzij je aan me likt. Als dat het geval is, moet je de drank en de honing halen.' Nooit verlegen over haar gevoelens voor haar haters, Stallion gooit een paar prikken in latere verzen, want waarom niet?

1 'Cry Baby' laat Dababy enkele van zijn eigen gedachten naar voren brengen

Megan werkt samen met Dababy voor "Cry Baby", waarin Dababy het nummer start en Meganoppakken met deze teksten: "Zijn vrienden en zijn vader haten me (ja). Ik brak zijn kleine hart, hij een huilebalk (wah-wah-wah). Als ik hem de py nu nog niet laat raken, dan is dat verdomd stom als hij nog steeds wacht (ah, ah, ah). Ik sla je nummer niet eens op (nee), dus nee, ik kan niet antwoorden op geen sms (geen sms). Ik laat hem huilen om de py, hmm. Waarschijnlijk waarom mijn sht zo nat is (ah, ah, ah, ah, wah, wah, wah).” Deze samenwerking was misschien de eerste van vele met Dababy; de rapper is echter misschien op de vlucht met Megan, aangezien hij onlangs optrad met Tory Lanez.

Aanbevolen: