Madonna's 10 meest buitensporige rode loper-outfits, gerangschikt

Inhoudsopgave:

Madonna's 10 meest buitensporige rode loper-outfits, gerangschikt
Madonna's 10 meest buitensporige rode loper-outfits, gerangschikt
Anonim

Madonna is een baanbrekende artieste. Sinds het begin van haar carrière was de zangeres zich ervan bewust dat mode een essentieel onderdeel van haar kunst kon zijn. Haar modekeuzes waren nooit willekeurig en Madonna leek altijd een boodschap te sturen en was vaak afgestemd op haar werk. De Like A Virgin-zangeres gebruikt mode om haar publiek te verleiden, te shockeren, politieke statements te maken en plezier te hebben.

Gedurende meer dan drie decennia wist Madonna het publiek altijd te verrassen met haar gedurfde en unieke stijl. Natuurlijk bevallen haar outfits niet iedereen, en dat was ook nooit haar bedoeling. Als de zangeres op een rode loper stapt, zijn er altijd gemengde gevoelens en meningen. Hier zijn enkele van haar meest buitensporige en controversiële outfits.

10 Ze was altijd brutaal, vanaf de jaren 80

In de jaren 80 begon Madonna haar carrière en was ze al een van de meest prominente namen in de muziekindustrie. De zangeres had al een gedurfde modestijl en ze maakte ze allemaal duidelijk tijdens de eerste VMA-ceremonie in 1984. Madonna verscheen met een Like A Virgin -vibes-outfit, die wit kant combineerde, met kruiskettingen en een "Boy Toy"-riem.

Het was een stijl die mensen niet gebruikten om te zien op rode lopers, en het was zo opmerkelijk dat als je "VMA 1984" googelde, Madonna's foto's van die dag alomtegenwoordig zijn. Tegenwoordig zien we het als een iconische outfit, maar mensen hadden er toen gemengde gevoelens over.

9 Een pak dragen -- niet op een standaardmanier

Vrouwen die pakken dragen op de rode loper zijn niet nieuw, en het is een uitstekende keuze als iemand geen risico wil nemen en toch elegant wil zijn tijdens een evenement. Maar als je Madonna bent, maak je het natuurlijk allesbehalve basic. Tijdens de première van Madonna: The MDNA Tour in New York koos ze voor een driedelig kostuum van Tom Ford en maakte het gedurfd met extravagante details.

De zangeres combineerde het met een klassieke vlinderdas en een hoge hoed, en ze gaf het Madonna's touch met een zwarte onyx en diamanten manchetknopen. Veel critici vonden het overdreven.

8 The Gothic Princess Outfit op VH1 1998

Madonna zal nooit doen wat mensen van haar verwachten. De waarheid over haar is dat ze er de voorkeur aan geeft altijd haar meest authentieke zelf te zijn. De meeste fans zouden nooit hopen dat de Come Alive-zangeres een prinsesachtige jurk zou dragen, maar ze deed het tijdens de VH1 Fashion Awards 1998. De pers haatte haar outfit, maar het was iets unieks, en weinig mensen zouden het dragen met het vertrouwen Madonna deed.

Ze combineerde het met zwarte sieraden en haar zwarte haar deed haar eruitzien als een gotische prinses. Het is gedurfd, het is schandalig, het is uniek en we zijn er dol op!

7 Een adembenemende en zeer onthullende outfit

Toen Madonna een MTV-evenement bijwoonde, promootte ze haar album. Slaap verha altjes. En wat is er meer Madonna dan opdagen in een doorschijnende zijden nachtjapon? Ze arriveerde in een luipaardjas en verraste iedereen toen ze hem uittrok. Dit is slechts één voorbeeld uit haar verleden dat mensen zich nog goed herinneren.

Natuurlijk zeiden sommige mensen dat het te onthullend en ongepast was. Maar als ze naar die foto's kijkt, lijkt ze zich niets aan te trekken van de mening van iemand anders. Ze stra alt zelfvertrouwen uit en heeft plezier.

6 The Truth Or Dare Premiere

In elke rode loper verwachten we dat er iemand verschijnt met een hotpants of een broekloze outfit. Het is niet meer verwonderlijk, maar het was iets schandaligs in de jaren 90 - en Madonna deed het als eerste! Tijdens de première van Truth Or Dare koos de zangeres voor een sprankelende, glinsterende Dolce & Gabbana bustier geroosterd met veelkleurige juwelen. Ze combineerde het met een jas en lange sokken.

Het is niet verwonderlijk dat haar modekeuze de krantenkoppen haalde en mensen konden niet stoppen met praten over haar onthullende outfit. Het lijkt erop dat meer mensen om haar kleding gaven dan om haar relatiestatus met een van haar ex-vriendjes.

5 De iconische kimono die wat controversieel begon

Madonna had een nauwe band met de Aziatische cultuur en het is geen verrassing dat dit haar gevoel voor mode soms zou beïnvloeden. De zangeres droeg een Jean Paul Gaultier-kimono in de videoclip Nothing Really Matters, en deze outfit werd geboren als een klassieker. Ze vond het zo leuk dat ze het opnieuw droeg tijdens de Grammy-ceremonie in 1998. Het was waarschijnlijk de enige keer dat we iets meer dan eens hebben zien dragen.

Twee decennia nadat Madonna het droeg, en mensen het begonnen te gebruiken als een voorbeeld van culturele toe-eigening. De zangeres is er tijdens haar carrière meerdere keren van beschuldigd dat te hebben gedaan. Haar werknemers zijn haar grotendeels trouw gebleven, ook al kreeg ze te maken met dit soort controverses en zelfs als ze haar werknemers niet op tijd heeft betaald.

4 De beruchte Berber-jurk

Madonna is geen onbekende in polemiek wanneer ze de rode loper oversteekt, maar het lijkt erop dat ze een grens overschreed toen ze een Beber-jurk droeg in de VMA 2018. Het uitgebreide hoofddeksel wordt alleen gebruikt bij specifieke gelegenheden, en veel mensen voelden respectloos om Madonna het als modeaccessoire te zien dragen, en ze werd beschuldigd van culturele toe-eigening.

Mensen herinnerden zich ook dat het niet de eerste keer was dat ze dat deed. Ze brachten momenten terug zoals de iconische kimono (die ook in deze lijst staat) en toen ze een sari droeg.

3 De extravagante Evita-première

Madonna betoverde de critici toen ze in 1996 Evita Peron speelde in een film. Ze lijkt het type actrice te zijn dat het personage omarmt, en ze hield er duidelijk van om het te spelen. Het leek er echter ook op dat Madonna problemen had met het loslaten van haar karakter bij het promoten van de film.

Tijdens de première in Los Angeles koos ze een fluwelen jurk van Givenchy versierd met bloemen die de jaren 40 opriep. Critici waren dol op de film, maar haatten de outfit en vonden het overdreven.

2 Haar debuut in Cannes

Madonna maakte haar debuut in Cannes in 1991, en natuurlijk zou ze ervoor zorgen dat alle ogen op haar gericht waren toen ze de rode loper overstak, ondanks het feit dat sociale media nog niet bepaald populair waren. De zangeres arriveerde in een enorm roze satijnen jasje en dat was genoeg om de aandacht van iedereen te trekken, maar toen ze het uitdeed, ontdekte het publiek dat ze alleen een kegelvormige beha en ondergoed droeg.

Natuurlijk hadden mensen er tegenstrijdige meningen over. Terwijl sommigen het te veel vonden, definieerden anderen het als iconisch.

1 Madonna op het Met Gala 2016

Madonna is een artieste die haar tijd altijd vooruit is. In 2016 woonde de zanger het Met Gala bij in een doorschijnende jurk van Givenchy. Het is niet verwonderlijk dat haar outfit veel controverses veroorzaakte omdat het te onthullend was en omdat sommige mensen beweerden dat ze te oud was om zoveel huid te laten zien.

De zanger ging de reacties niet uit de weg. Ze zei dat haar jurk een politiek statement was en dat ze vocht tegen leeftijdsdiscriminatie, aangezien vrouwen na een bepaalde leeftijd niet hoeven te stoppen met sexy te zijn.

Aanbevolen: