Dynasty: de 10 meest buitensporige evenementen, gerangschikt

Inhoudsopgave:

Dynasty: de 10 meest buitensporige evenementen, gerangschikt
Dynasty: de 10 meest buitensporige evenementen, gerangschikt
Anonim

Er is niets fundamenteels aan Dynasty. De serie van de CW gaat over het leven van een miljardairfamilie, en alles erop is overdreven: de fantastische kleding, de verhaallijn en de levensstijl. De Carringtons houden van een goed feest en in bijna elke aflevering is er een groot evenement. Dat is het moment waarop de familie de mensen om hen heen eraan herinnert hoe rijk ze zijn: die feesten zijn altijd uitbundig en vol drama, en fans kunnen altijd een plotwending verwachten als er een feest is in het landhuis.

Hoewel het een uitdaging is om alle ongelooflijke gebeurtenissen in Dynasty bij te houden, zijn sommige onmogelijk te vergeten. Dit zijn de tien meest buitensporige gebeurtenissen in de show tot nu toe.

10 De babyshower

dynastie baby shower
dynastie baby shower

Toen Sam en Steve dachten dat ze ouders zouden worden, besloten ze een babyshower te houden in Carrington-stijl: het meest uitbundige feest dat we ooit hebben gezien voor een ongeboren baby. Zoals bij alle evenementen in het Carrington-huis waren er veel gasten en unieke versieringen met gigantische teddyberen en veel ballonnen.

Natuurlijk was het evenement vol drama, en er werden die dag veel grote geheimen onthuld - gewoon een typische dag in het gezin.

9 Het vrijgezellenfeest

Dynastie vrijgezellenfeest
Dynastie vrijgezellenfeest

Het derde seizoen eindigde met Fallon die een verrassend vrijgezellenfeest hield met haar beste vrienden, waaronder Kirby en haar secretaresse. Ze vlogen in een privéjet naar Las Vegas en hadden een nacht in de beste The Hangover-stijl. Het was een combinatie van het wildste feest in Las Vegas en de chique manier waarop de Carringtons feesten.

De hele aflevering was eromheen, dus we hadden alles: iemand getrouwd, problemen met de politie, en de lijst gaat maar door.

8 Het echtscheidingsfeest

dynastie echtscheidingsfeest
dynastie echtscheidingsfeest

Fallon en Liam begonnen als een neppaar, met een nephuwelijk. Toen ze besloten te scheiden (niet voor veel drama!), organiseerden ze een groot echtscheidingsfeest, want alles is een reden om feest te vieren. Hoewel echtscheidingsfeesten niet iets nieuws zijn, heeft Fallon het groter gemaakt dan de meeste bruiloften die we gewend zijn te zien.

Het voormalige koppel bracht honderden mensen samen en Fallon droeg een extravagante zwarte jurk. Natuurlijk begon hun liefdesverhaal en er waren veel plotwendingen na hun scheiding.

7 Het kerstfeest

dynastie kerstfeest
dynastie kerstfeest

De kerstversiering van de Carringtons zou Kris Jenner haar hart laten opeten - en dat geldt ook voor het hele drama dat ermee gepaard gaat. Ze zijn niet zoals de meeste gezinnen, dus ze brengen kerstavond niet door met praten, elkaar cadeautjes geven en aardig zijn. Ze moeten zich concentreren op de problemen rond de veiligheid van het gezin.

Het is verre van een traditionele kerstnacht, maar dat hadden we nooit verwacht van Dynasty. En natuurlijk geven ze ons de luxe die we verwachtten.

6 The Carrington Foundation Party

Dynastie stichtingsfeest
Dynastie stichtingsfeest

Blake Carrington organiseert ook feesten, maar hij heeft altijd intenties achter zich. Hij plant vaak iets dat hem nog rijker zal maken, of hij wil positieve krantenkoppen in de media. In het derde seizoen hebben we hem een schandalig feest zien organiseren voor de Carrington's Foundation, met zijn nieuwe vrouw, Cristal.

Het was ook toen hij haar een prachtige ketting gaf omdat hij zich schuldig voelde en toen veel geheimen werden onthuld. Dat is iets bekends als de familie besluit een feest te organiseren.

5 Fallon's bruiloft

Dynasty Fallon en Jeff bruiloft
Dynasty Fallon en Jeff bruiloft

Carringtons zullen altijd een excuus vinden om een groot feest te geven, en als het op bruiloften aankomt, zullen ze een stap verder gaan.

Toen Fallon in het eerste seizoen bijna met Jeff trouwde, droeg ze een prachtige prinsesachtige trouwjurk en elk detail in de decoratie was prachtig. Het was een geweldig feest, vol plotwendingen die de richting van de show voor altijd veranderden.

4 Cristal en Blake's bruiloft

Dynasty Crystal en Blake Wedding
Dynasty Crystal en Blake Wedding

Toen de eerste Cristal en Blake in het eerste seizoen trouwden, herdefinieerden ze het concept van een bruiloft in de tuin. De gebeurtenis kan op veel manieren worden gedefinieerd, maar eenvoudig is geen woord dat in het woordenboek van de Dynasty voorkomt. Cristal droeg een elegante jumpsuit en het was de mooiste bruiloft in de show tot nu toe.

Het is niet verwonderlijk dat er veel drama was met Cristal's jurk voordat ze door het gangpad liep, en niet iedereen was blij met de bruiloft.

3 Het Parijse kasteelfeest

Aflevering van Dynasty Paris
Aflevering van Dynasty Paris

Tijdens het tweede seizoen gingen Sam en Fallon naar Parijs om Steve te zoeken. Natuurlijk introduceerden de Carringtons de meest weelderige kant van Parijs bij de fans, waaronder een chique feest in een kasteel met een oude vriend van de familie. Fallon droeg een van de meest fantastische jurken die we haar tot nu toe hebben zien dragen.

Hoewel het voor de meeste mensen het meest extravagante feest lijkt, is het niet het meest indrukwekkende feest op deze lijst.

2 The Masquerade Party

Dynastie Maskerade Feest
Dynastie Maskerade Feest

Het was niet alleen Fallon die vierde toen ze ging scheiden. Sam besloot te vieren dat hij vrijgezel was met een van de meest uitbundige feesten die we in de dynastie hebben gezien. Hij organiseerde een maskeradefeest en iedereen deed zijn best om er goed uit te zien. Het was ook toen Alexis haar nieuwe gezicht debuteerde nadat ze het in een open haard had verbrand, wat waarschijnlijk het meest indrukwekkende moment van de aflevering was.

Het was ook toen Liam en Fallon toegaf dat ze verliefd op elkaar waren. Het is nooit stil als ze een feestje hebben in Dynasty.

1 The Great Gatsby Party

Dynasty Gatsby-feestje
Dynasty Gatsby-feestje

Er is niets dat meer past bij de levensstijl van de Carringtons dan de allure van de Great Gatsby. Het tweede seizoen begon met een themafeest en elk detail straalde glamour uit.

Fallon droeg een fantastische zwarte jurk en het was de eerste keer dat fans haar zagen zingen in de show. De dansers en muzikanten die ook stonden waren ook een hoogtepunt in de aflevering. Het was indrukwekkend, zelfs voor de hoge normen van de dynastie.

Aanbevolen: