De meest buitensporige dingen waar Machinegeweer Kelly zijn enorme vermogen aan heeft uitgegeven

Inhoudsopgave:

De meest buitensporige dingen waar Machinegeweer Kelly zijn enorme vermogen aan heeft uitgegeven
De meest buitensporige dingen waar Machinegeweer Kelly zijn enorme vermogen aan heeft uitgegeven
Anonim

Machinegeweer Kelly sliep op een zitzak in het huis van zijn vriend terwijl hij zijn carrière opbouwde. Hij werkte bij Chiptole zelfs toen zijn muziek populair begon te worden en hij groeide zeker niet op met geld. Het is deze financiële strijd die MGK (AKA Colson Baker) toeschrijft aan zijn succes. Daarom vertelde MGK aan de legendarische radiopresentator Howard Stern dat hij woedend was toen een journalist hem uitriep voor de weelderige levensstijl die hij vandaag leidt. Hij geniet gewoon van de buit van zijn ongelooflijke succes.

Hoewel Machine Gun Kelly misschien niet zoveel geld heeft als zijn held/vijand, Eminem, heeft hij een ongelooflijk vermogen opgebouwd van ongeveer $ 10 miljoen. Volgens Celebrity Net Worth zal dit aantal alleen maar stijgen en dat van zijn verloofde, Megan Fox, verder overschaduwen. Hier zijn alle manieren waarop we weten dat hij zijn vermogen uitgeeft …

9 Machinegeweer Kelly's Homes

Machinegeweer Kelly is eigenlijk nogal geheimzinnig over de huizen die hij bezit. Afgezien van geruchten dat hij een groot pand in de San Fernando Valley bezit, weten we eigenlijk niet veel over eigendommen waarop hij zijn naam draagt. We weten echter wel dat hij en Megan Fox maar liefst $ 30.000 per maand uitgeven voor een Airbnb-herenhuis in Sherman Oaks, Californië. Volgens The New York Post heeft het landhuis vijf badkamers, vijf slaapkamers, een basketbalveld en een prachtig zwembad.

8 Machine Gun Kelly Million Dollar Car Collection

Volgens The Sun heeft Machine Gun Kelly een autocollectie ter waarde van meer dan een miljoen dollar. Dit omvat zijn paarse Aston Martin DB11 van $ 200.000, die hij zelf kocht na zijn tour in 2019. MGK bezit ook een opvallende gele gele Chevy Camaro uit 1979 waarmee hij samen met zijn bestie Pete Davidson is gefotografeerd. Maar deze twee voertuigen waren gewoon niet genoeg voor de rapper/punkrocker. Hij kocht ook een Lamborghini Gallardo van $ 200.000, een verduisterde Range Rover van $ 135.000, een Mercedes-Benz S-Klasse en een Rollys Royce Phantom waarvoor hij maar liefst $ 562.000 betaalde.

7 Machinegeweer Kelly heeft motorfietsen

Naast zijn waanzinnige autocollectie is Machine Gun Kelly ook een motorliefhebber. Sterker nog, hij vindt het heerlijk om ze samen met zijn vrienden op te knappen in zijn garage. Volgens The Sun bezit de muzikant zowel een BRP Can-AM Spyder Roadster als een $ 19.000 Harley Davidson FXDLS Lowrider.

6 Machinegeweer Kelly's kledingstijl kost een fortuin

Machinegeweer Kelly lijkt niet het soort man te zijn dat zijn nu beroemde kledingstijl spaart. Het helpt natuurlijk dat hij merkaanbevelingen heeft bij een aantal schoenen- en jackbedrijven. Maar hij heeft ook een hoop geld uitgegeven om eruit te zien als de rockster die hij is geworden. Dit omvat een zwart leren jack van $ 48000, meerdere Dolce en Gabbana-pakken van $ 3000 en Gucci-tassen van $ 1200, volgens The Richest. De zoon van voormalige missionarissen heeft ook gezegd dat hij meer dan $ 50.000 heeft uitgegeven aan tanktops en $ 10.000 aan zwarte diamanten oorbellen.

5 Hoeveel kost de verlovingsring van Machine Gun Kelly?

MGK's relatie met Megan Fox is bijna net zo beroemd als hij. Er werd dan ook veel aandacht besteed aan hun engagement. Volgens de muzikant zelf kostte de amandelvormige ring met smaragd en diamanten die hij gebruikte om de Transformers-ster voor te stellen een waanzinnige $ 340.000.

4 Machinegeweer Kelly heeft meer dan 70 tatoeages

Iedereen die naar een tattooshop is geweest, weet dat geïnkt worden niet goedkoop is. Tenminste, als je het goed doet. Volgens zijn vriend, Euphoria's Sydney Sweeney, weet Machine Gun Kelly hoe hij andere mensen moet inkten. Maar het lijdt geen twijfel dat hij een waanzinnige hoeveelheid heeft geforkt om door de beste geïnkt te worden. Volgens The Richest hebben sommige van zijn tatoeages hem ongeveer $ 5.000 per stuk gekost.

3 Was machinegeweer Kelly kalend?

Volgens talrijke rapporten was Machine Gun Kelly kaal in zijn twintiger jaren en daarom betaalde hij meer dan $ 20.000 voor haartransplantaties. Natuurlijk heeft dit geruchtengeld zijn vruchten afgeworpen, want hij is bekend geworden om zijn gebleekte blonde lokken. Natuurlijk moet hij ook zijn haar blijven bleken om zijn iconische look scherp te houden.

2 Machinegeweer Kelly houdt van uitbundige restaurants

Zoals de meeste beroemdheden heeft Machine Gun Kelly affiniteit met duur lekker eten. Hij is vaak gezien in de chicste restaurants in Los Angeles met Megan Fox. Dit omvat Mastro's Steakhouse, waar hij de Tajima Kobe-biefstuk van $ 240 lust.

1 Machine Gun Kelly gedeeltelijk betaald voor zijn 49 minuten durende muziekvideo

Machinegeweer Kelly investeert ook zijn geld in een deel van zijn werk. Dit omvat zijn 49 minuten durende korte film/muziekvideo, Downfalls High. De pop/punkmusical, met Euphoria's Sydney Sweeney in de hoofdrol, was een samenwerking tussen MGK, Mod Sun en Travis Barker. Maar een deel van de financiën werd verzorgd door het eigen label van MGK. De man gelooft duidelijk in zijn kunst.

Aanbevolen: