Wonder Woman 1984' virtuele wereldpremière gepland voor 15 december

Wonder Woman 1984' virtuele wereldpremière gepland voor 15 december
Wonder Woman 1984' virtuele wereldpremière gepland voor 15 december
Anonim

Voor het eerst in de geschiedenis van de cinema zullen fans op de eerste rij op de digitale rode loper zitten voor een van de langverwachte films van 2020 - Warner Bros. Pictures en Patty Jenkins' DC Super Hero-actie avontuur, Wonder Woman 1984.

De film wordt officieel uitgebracht op eerste kerstdag op HBO Max en in theaters over de hele wereld, waar toegestaan. De regisseurs en cast dachten echter dat het geweldig zou zijn om de première te vieren met de beste van hun fans.

Jenkins en Wonder Woman 1984 lead Gal Gadot verklaarde: "We hebben de beste fans ter wereld en daarom zijn we zo opgewonden om de lancering van 'Wonder Woman 1984' op zo'n grootse manier te vieren. Door het een virtueel evenement te maken, kunnen we het moment delen met Wonder Woman-superfans overal die anders misschien niet de kans zouden hebben om een filmpremière mee te maken."

Iedereen kan overal ter wereld deelnemen aan het evenement door het live te streamen op DCFanDome.com op 15 december om 12.00 uur PST.

Fans worden getrakteerd op een kijkje achter de schermen van Wonder Woman 1984, samen met een virtuele première met exclusieve rode loperinterviews van Gal Gadot, Kristen Wiig, Jenkins, Chris Pine en Pedro Pascal, gehost door Tiffany Smith.

Gadot brak het nieuws op haar TikTok-account, kort daarna tweette Zack Snyder zijn opwinding om deel uit te maken van het evenement.

Hierop retweette Jenkins in een andere opwindende reactie.

Het evenement wordt verlevendigd met Hans Zimmers uitvoering van de soundtrack in de film, gevolgd door een voorproefje van het vervolg op Wonder Woman.

Afgezien van de virtuele traktaties, biedt het evenement ook enkele gelukkige leden van het loyaliteitsprogramma de mogelijkheid om de Virtual World Premiere op het grote scherm te bekijken in een aantal CinemaSafe-theaters in IMAX- en premium-formaten.

Dit betekent in wezen ook dat er de komende week veel spoilers zullen zijn. Dus als jij een van degenen bent die de ervaring wil opdoen om de film uit de eerste hand te bekijken, moet je misschien een 10-daagse digitale detox ondergaan om te voorkomen dat je een spoiler tegenkomt.

Het evenement wordt ook gehouden voor een sociaal doel - ter ondersteuning van World Central Kitchen, dat voedsel levert om gemeenschappen te genezen en economieën te versterken in tijden van crisis. De non-profit, niet-gouvernementele organisatie is opgericht door chef-kok José Andrés.

Naast DCFanDome kunnen fans het Virtual Red Carpet-evenement ook bekijken op sociale kanalen van AT&T, HBO Max, TikTok, Twitter, Facebook, YouTube en Instagram.

Aanbevolen: