Liam Reardon en Millie Court uit 'Love Island' gaan sterk na de show

Inhoudsopgave:

Liam Reardon en Millie Court uit 'Love Island' gaan sterk na de show
Liam Reardon en Millie Court uit 'Love Island' gaan sterk na de show
Anonim

Love Island-winnaars Millie Court en Liam Reardon gaan sterk sinds hun zomer vol liefde in augustus. Het paar raakte een paar hobbels in de weg, maar een reality-tv-show over liefde zal dat met je doen. Casa Amor stelde hun relatie op de proef, maar het maakte ze sterker dan ooit. Fans konden zien dat hun connectie echt was en ze werden gekroond tot winnaars van Love Island UK 2021.

Na de show maakten Millie en Liam opnieuw kennis met de echte wereld en dit nieuwe leven in de publieke belangstelling. Het paar reisde samen en genoot van vele dubbele dates met het tweede paar, Chloe Burrows en Toby Aromolaran. Ze hebben allebei meerdere merkmogelijkheden en tientallen sponsoring gehad. Dit paar speelde hun kaarten goed en het lijkt erop dat ze een hele toekomst voor zich hebben. Laten we een kijkje nemen in het leven van Mille en Liam nadat ze de villa hebben verlaten!

6 Millie Court en Liam Reardon reisden naar elkaars woonplaatsen om de familie te ontmoeten

Eindelijk thuis ?❤️.

Liam Reardon is een 22-jarige metselaar uit Wales, terwijl Millie een 24-jarige administrateur van mode-inkopers is uit Essex. Ze wisten dat als ze hun relatie buiten de show zouden dragen, het een lange afstand zou zijn. Na maanden samen te hebben gewoond, zou het zeker een moeilijke overgang worden, maar het was allemaal de moeite waard. Na de show reisde Millie naar Essex om Liams hele familie te ontmoeten en ze waren dol op haar. Millie's familie was verheugd deze charmante Welshe hengst te ontmoeten toen hij Essex bezocht.

"Ik was nerveus om ze te ontmoeten", gaf Liam toe in een interview met This Morning, "maar ze waren geweldig… haar moeder, zus, vader, ze zijn allemaal geweldig."

5 Millie Court en Liam Reardon zijn samen gaan wonen

Ik denk dat de lange afstand niet al te lang duurde, aangezien het paar onmiddellijk op zoek ging naar een appartement nadat ze uit elkaar waren gegaan. Beginnen met samenwonen en dan honderden kilometers verderop op aparte plaatsen moeten blijven, moet zwaar zijn. Een paar weken geleden maakte dit stel bekend dat ze officieel gingen samenwonen! Ze kochten een plaats van £ 1 miljoen in Engeland en konden niet wachten om het nieuws met hun fans te delen. Liam onthulde dat het moeilijk was om zijn familie en vrienden te verlaten, maar hij kon niet wachten om dit nieuwe hoofdstuk met Millie te beginnen.

4 Millie Court tekent een deal met ASOS

Het winnen van een populaire tv-show als Love Island gaat gepaard met meerdere deuren die openvliegen. Veel winnaars uit het verleden, zoals Olivia en Alex, en Paige en Finn, hebben hun succesvolle relaties verzilverd. Millie die een deal tekent met het modemerk ASOS is de eerste van vele merkmogelijkheden voor haar en Liam. Deze modedeal van meerdere miljoenen dollars zal hen een fortuin opleveren.

Volgens een bron dicht bij Millie: Ze is verheugd dat ze getekend heeft bij ASOS en kan niet wachten om aan de slag te gaan. Ze zal het wereldwijde gezicht van het merk worden en zal er een fortuin mee verdienen Het is een win-win voor iedereen.”

3 Millie Court en Liam Reardon woonden samen meerdere prijsuitreikingen bij

Millie en Liam zagen er zoals altijd trendy uit tijdens The Pride of Britain Awards en de National Television Awards. Beiden waren vereerd om samen met enkele van hun Love Island-castmates te zijn uitgenodigd voor dit speciale evenement. Als ze nooit in een realityshow waren geweest, zouden ze nooit welkom zijn geweest bij zulke exclusieve evenementen.

2 Millie Court werkt samen met Eylure

"Dit is echt een droom die uitkomt voor mij…"

Niet alleen hebben Millie en Liam een deal met ASOS, maar Eylure wil ook meedoen. Millie heeft zojuist haar samenwerking met dit wimpermerk in haar eentje aangekondigd. Ze stond erom bekend dat ze er altijd perfect uitzag in de show en haar wimpers waren altijd goed. Het is geen verrassing dat dit bedrijf contact heeft gezocht met de realityster.

Mille legde uit: "Ik draag al zo lang als ik me kan herinneren eylure-wimpers en droeg ze religieus in de villa en nu heb ik mijn eigen wimper!! Nooit had ik dat destijds gedacht toen ik de Girls Aloud-collectie kocht met eylure dat mijn naam en gezicht er op een dag op zouden staan. Ik kan niet wachten om alle looks te zien die je ermee maakt."

1 Millie Court en Liam Reardon vonden blijvende liefde

"Nou en echt geobsedeerd door jou…"

Als het allemaal gezegd en gedaan is, zijn de merkdeals en prijsuitreikingen leuk en is alles behalve de relatie het belangrijkste. Millie en Liam zijn een van de gelukkigen die echte liefde hebben gevonden in een televisieshow. De meeste mensen die op Love Island komen, gretig en klaar om hun persoon te vinden … lopen weg met niets.

Het seizoen van Love Island 2021 eindigde in augustus, met veel koppels die nog steeds sterk zijn! Chloe en Toby zijn onlangs gaan samenwonen, evenals Faye Winter en Teddy Soares. Dat zijn drie solide relaties uit dit seizoen van de franchise met veel plannen voor de toekomst.

Aanbevolen: