Kimye ziet er weer sterk uit nu Kanye Kim Kardashian opnieuw volgt op Instagram

Inhoudsopgave:

Kimye ziet er weer sterk uit nu Kanye Kim Kardashian opnieuw volgt op Instagram
Kimye ziet er weer sterk uit nu Kanye Kim Kardashian opnieuw volgt op Instagram
Anonim

Kanye West bewerkte zijn Instagram-lijst op maandag, en de meest opvallende verandering was dat hij zijn vervreemde vrouw, Kim Kardashian, ontvolgde.

Maar tegen het einde van de dag had hij de ster opnieuw gevolgd en mensen ervan overtuigd dat alles in orde is in Kimye-land.

Kanye had Kim maandag ontvolgd

Eagle-eyed fans merkten gisteren dat het aantal accounts dat Kanye volgt op Instagram daalde, en na onderzoek ontdekten ze wie de bijl kreeg.

Hij was gestopt met het volgen van de pagina van Kardashians, waardoor fans gingen speculeren over waarom.

De rapper heeft zijn pagina ook privé gemaakt, wat betekent dat als je niet een van zijn 8,2 miljoen volgers bent, je de inhoud van zijn pagina pas kunt zien als hij je verzoek accepteert.

Sommige mensen suggereerden dat ze aan het vechten waren, omdat hij naar verluidt toegaf haar te hebben bedrogen in een nummer op zijn nieuwe 'Danda'-album.

Anderen suggereerden dat hij het deed omdat hij niet alle foto's van Kim op het Met Gala wilde zien.

De verhuizing kwam nadat hij Kim en haar zussen in juni ontvolgde op Twitter, en na een zeer rotsachtige zomer waarin hun relatie heen en weer ging in de publieke belangstelling.

Hij volgde Kim Kardashian kort daarna opnieuw

Slechts een paar uur nadat hij Kim niet meer volgde, lijkt het erop dat Kanye van gedachten is veranderd.

Later op maandag liet zijn Instagram zien dat hij 15 mensen volgde, waarbij Kardashian opnieuw op de lijst verscheen.

Het lijkt erop dat zijn vrouw, met wie hij vier kinderen deelt, het nooit is opgevallen of in ieder geval nooit wraak heeft genomen, omdat ze hem de hele tijd bleef volgen. Ze gebruikt ook nog steeds 'West' in haar gebruikersnaam.

Kim heeft de afgelopen maanden sinds hun scheiding ondersteunende berichten voor hem geplaatst, ook voor zijn verjaardag en het promoten van zijn nieuwe album - hoewel Buzzfeed meldde dat ze de verjaardagspost had verwijderd.

Nadat West haar weer volgde, veranderden beiden hun profielfoto's in een gewoon zwart scherm, wat fans de indruk gaf dat ze probeerden een verenigd front te laten zien.

Kanye volgde een paar andere mensen die ook een zwart scherm als profielafbeelding hadden, waardoor mensen zich afvroegen wat het betekent.

Aanbevolen: