Hilaria onthult dat Alec Baldwin haar 'stilde' terwijl ze beviel

Inhoudsopgave:

Hilaria onthult dat Alec Baldwin haar 'stilde' terwijl ze beviel
Hilaria onthult dat Alec Baldwin haar 'stilde' terwijl ze beviel
Anonim

Hilaria Baldwin – geboortenaam Hillary Lynn – onthulde aan haar 944k Instagram-volgers dat haar man Alec Baldwin haar 'stilde' terwijl ze in 2015 beviel van hun zoon Rafael. De moeder van zes kinderen was blijkbaar nu nogal gekieteld door de evenement en ze stelde fans snel gerust dat Alec veel spijt had gehad van het incident, vandaar dat ze hem duidelijk had vergeven (ze zijn nog steeds erg samen in 2021).

Na de 'Verhaal'-functie van de app vertelde Hilaria haar verhaal in reactie op een artikel met de titel "Toen mijn man me vertelde te zwijgen tijdens de bevalling, wist ik dat ons huwelijk voorbij was."

Alec zei 'Zwijg! Kun je het in bedwang houden?' Terwijl Hilaria beviel

De yoga-enthousiasteling grapte, "Alec heeft me het zwijgen opgelegd terwijl ik aan het bevallen was met Rafa … Hij was aan de telefoon "Stil! Kun je het binnenhouden?" Op het moment dat hij het zei, realiseerde hij zich dat hij klonk als een a en hij kromp ineen.”

Zoals alle goede anekdotes, eindigde Hilaria met een happy end, als antwoord dat ze "het huwelijk heeft gehouden" en vervolgens "ging daarna 522 baby's krijgen" (een grap die verwijst naar het vrij grote kroost van het paar).

Ze besloot met: Ik sta hem toe nadat ik de ruggenprik heb gekregen. De details van mijn reactie zal ik u voor nu besparen. Maar het is nooit meer gebeurd.”

Vervolgend met het onderwerp, deelde Hilaria later een promotiebericht voor flessenborstels, waarbij ze geestig zei dat Alec "Beta alt om me tijdens de bevalling tot zwijgen te brengen door elke fles in huis schoon te maken."

“Grapje… dat gebeurt nooit. Misschien kan hij nu beginnen. Ook geen grapje: Alec, stroop die mouwen op en maak je klaar om in stijl te schrobben.”

Hilaria grapte dat Alec nu klusjes doet om zijn 'Shushing' goed te maken

De trotse moeder genoot duidelijk van het humoristische onderwerp en voegde aan haar grapje toe met een foto van haar borstvoeding terwijl ze een salade at met het onderschrift: Om meer flessen te maken die Alec kan schoonmaken, maak ik meer melk… en multitasken tijdens het eten van de lunch… omdat mama's tijd beperkt is.'

Hilaria's speelse verhalen stonden in schril contrast met de verhalen die ze vorige week deelde, waarin ze onthulde dat echtgenoot Alec momenteel lijdt aan PTSS, zowel vanwege zijn betrokkenheid bij de 'Rust'-schietpartij als om andere redenen die niet openbaar gemaakt.

“Hij heeft hier al heel erg lang last van… Ik ben op een plek waar ik het beu ben om niet te praten, en ik wil naar een plek waar ik mijn stem kan gebruiken om te laten zien dat dit niet zomaar iets beroemds is…"

“Iedereen heeft trollen. Iedereen heeft mensen die je willen vertellen of je goed of slecht bent of wat je denkt of wat je voelt.”

Aanbevolen: