Hoeveel is de vrouw van Alec Baldwin, Hilaria Baldwin, waard?

Inhoudsopgave:

Hoeveel is de vrouw van Alec Baldwin, Hilaria Baldwin, waard?
Hoeveel is de vrouw van Alec Baldwin, Hilaria Baldwin, waard?
Anonim

Het huwelijk van Alec en Hilaria Baldwin was in het begin enigszins controversieel, vooral vanwege hun leeftijdsverschil, maar de twee lijken erg verliefd te zijn. Ze hebben samen zes kinderen, plus Alec's dochter met Kim Basinger, en ze zijn een grote, gelukkige familie. De liefde die ze delen wordt duidelijk als je ziet hoe ze elkaar bij elke stap hebben gesteund. Vooral door de onvoorstelbare pijn van de accidentele dood van Halyna Hutchins tijdens de opnames van Alec's film Rust, hebben ze de wereld laten zien dat ze bij elkaar zullen blijven, wat er ook gebeurt.

Maar wie is Hilaria Baldwin? Zelfs voordat ze Alec ontmoette, deed ze het heel goed voor zichzelf en door de jaren heen heeft ze in haar eentje een indrukwekkend vermogen opgebouwd. Laten we eens kijken hoe ze het heeft gedaan.

6 Wie is Hilaria Baldwin, en hoeveel is ze waard?

Hilaria Thomas Baldwin werd geboren in Boston, Massachusetts, de dochter van Kathryn Hayward en David Thomas. Kathryn was universitair hoofddocent in het Massachusetts General Hospital en assistent-professor geneeskunde aan de Harvard Medical School, terwijl haar vader advocaat was. Hilaria's ouders hebben een integratieve gezondheidsorganisatie opgericht, en gezien het pad dat ze in haar carrière heeft afgelegd, is het logisch dat ze uit een gezin komt dat zich bewust is van het handhaven van een gezonde levensstijl en het helpen van anderen om hetzelfde te doen. Hilaria is een yoga-instructeur en een wellnessspecialist, evenals een ondernemer, en heeft een vermogen van $ 10 miljoen vergaard.

5 Wanneer ontmoette Hilaria Alec Baldwin?

Hilaria ontmoette Alec Baldwin in 2011 en het was een volkomen willekeurige ontmoeting. Ze zaten allebei in een restaurant in New York en het was bijna liefde op het eerste gezicht. "Ik liep naar Pure Food and Wine op Irving Place, op een ongebruikelijk warme februari-avond", deelde Alec met de wereld."Mijn vriend, @bocartist (Brendan O'Connell) en ik gingen zitten (buiten!) En toen ik naar links draaide, zag ik een vrouw die mijn leven zou veranderen. Volledig."

Blijkbaar wist hij meteen dat hij bij haar wilde zijn, en hoewel het Hilaria een beetje verraste, vond ze hem leuk en besloot ze hem een kans te geven. "Ik stond met mijn vrienden bij de deur toen hij naar me toe kwam lopen en mijn hand pakte en zei: 'Ik moet je kennen'," zei Hilaria. Alec gaf haar zijn kaart en een paar dagen later belde ze hem om op een date te gaan.

4 Wat Hilaria Baldwin aanmoedigde om haar carrière voort te zetten

Hilaria bouwde haar ongelooflijke vermogen op door onder andere een zeer succesvolle gezondheidsdeskundige te zijn. En hoewel het een oprechte, positieve passie van haar is, kwam het uit een zeer moeilijke periode van haar leven. Ze worstelde met een agressieve eetstoornis en na jaren van slechte gezondheid te hebben ervaren, vond ze een uitweg door het werk dat ze tot op de dag van vandaag doet.

"Ik begon openhartig over opgroeien met een eetstoornis. Ik wendde me tot yoga, gezondheid en welzijn om mijn lichaam en mijn geest te genezen", legde ze uit. "Ik denk terug aan mijn oude zelf en hoeveel ik zou hebben geworsteld met het aankomen tijdens de zwangerschap en geduldig zijn om het gezond te verliezen. Ik ben zo blij dat ik nu een sterke en gelukkige mama kan zijn, volledig accepterend van mijn lichaam."

3 Hoe ze begon met het opbouwen van haar fortuin

Direct nadat ze afstudeerde aan de New York University, begon Hilaria haar carrière als yoga- en wellness-instructeur door mede-oprichter te zijn van haar yogastudio, Yoga Vida in de West Village. Ze moest heel hard werken, 36 lessen per week geven, maar het loonde. Yoga Vida werd een zeer succesvolle yogastudio en ze opende vier locaties in Manhattan en Brooklyn. De winst van die succesvolle eerste zakelijke onderneming was de eerste grote bijdrage aan haar fortuin

2 Hilaria Baldwin's werk in de entertainmentindustrie

Na haar huwelijk met Alec stortte Hilaria Baldwin zich in de showbusiness. Ze begon te werken als lifestyle-correspondent voor de entertainmentshow Extra, een nieuwsmagazine dat kijkers voorziet van nieuwskoppen en roddels over beroemdheden. Ze maakte van 2012 tot 2019 deel uit van het uitzendpersoneel en in 2014 deelde ze een Daytime Emmy Award voor Outstanding Entertainment News Program.

1 Haar werk als auteur

Een andere bron van inkomsten voor Hilaria Baldwin is haar boek, The Living Naturally Method, dat ze in 2016 publiceerde. Het deed het erg goed en kreeg goede recensies. In het boek deelt ze advies en tips en vertelt ze verhalen over zowel moeilijke als gelukkige momenten in haar leven waardoor ze het belang van een gezonde levensstijl inzag. Alec was erg blij voor haar en toonde zijn onvoorwaardelijke steun en bewondering voor haar zodra het boek uitkwam.

"Ik moet je waarschuwen. Je gaat dit boek lezen en verliefd worden op deze vrouw", grapte hij, volgens Vanity Fair."Ik meen het helemaal. Dus lees het boek, maar word niet verliefd op haar. Omdat je haar niet kunt hebben. Omdat ze mijn vrouw is. Zijn we duidelijk?"

Aanbevolen: