Halsey verbluft in topless hoes voor NME, terwijl Star onthult dat het nog even zal duren tot het volgende album

Inhoudsopgave:

Halsey verbluft in topless hoes voor NME, terwijl Star onthult dat het nog even zal duren tot het volgende album
Halsey verbluft in topless hoes voor NME, terwijl Star onthult dat het nog even zal duren tot het volgende album
Anonim

Nieuwe moeder Halsey (voornaamwoorden zij/zij) zag er adembenemend uit terwijl ze topless poseerde voor NME's nieuwste gothic-geïnspireerde cover. De ster is te zien druipend in prachtig gewaagde diamanten sieraden terwijl ze trots hun prachtig geïnkte armen en torso tonen. In vertrouwen in de publicatie kondigde de muzikant aan dat na het succes van hun voor een Grammy genomineerde vierde studioalbum 'If I Can't Have Love, I Want Power': 'Het waarschijnlijk nog even zal duren voordat ik weer een album uitbreng.”

Halsey vervolgde: Ik weet niet of ik de energie heb om er weer in te springen en een heel ander project te maken voor een tijdje - ik heb een perfecte menselijke baby en een perfecte albumbaby gemaakt en ik ben echt trots van hen beiden. Nu wil ik achterover leunen en kijken hoe ze groeien.”

Halsey's vierde studioalbum heeft Innovation Award gewonnen

Naast het behalen van haar derde Grammy-knik, heeft Halsey's vierde album haar de Innovation Award opgeleverd, die haar zal worden uitgereikt in Londen tijdens de 2022 BandLab NME Awards. Sprekend over haar eerste keer dat ze de ceremonie bijwoonde, grapte de ster: "Van wat ik heb gezien, zal ik zeker moeten leren hoe ik mijn drank moet vasthouden", en voegde eraan toe: "Het laatste wat ik wil doen is de Amerikaanse lichtgewicht zijn die heeft twee pinten en is op de fg verdieping.”

De zanger sloeg eerder de Grammy's voor 2021 'Snub'

De erkenning van het succes van 'If I Can't Have Love, I want Power', moet een verfrissend contrast zijn met de ontvangst door de industrie van het vorige album 'Manic' van de muzikant, dat volgens Halsey werd afgekeurd door de Grammy's van 2021. Destijds biechtten ze hun fans op Instagram op dat De Grammy's een ongrijpbaar proces zijn. Het kan vaak gaan over privé-optredens achter de schermen, de juiste mensen kennen, campagne voeren door de wijnstok, met de juiste handdruk en 'steekpenningen' die net dubbelzinnig genoeg kunnen zijn om door te gaan als 'geen steekpenningen'.'”

Vervolgens onthulden ze dat Grammy-genomineerden naar verluidt verschillende vakjes moeten aanvinken, zoals 'Toewijding aan exclusieve tv-optredens', waarmee de Academie 'miljoenen aan advertenties kan verdienen op de avond van de show.”

Er zijn echter duidelijk geen harde gevoelens meer tussen de zangeres en de organisatie, aangezien ze afgelopen dinsdag trots haar nieuwe Grammy-nominatie voor 'Best Alternative Music Album' op Instagram liet zien.

Aanbevolen: