Don't Look Up': Leonardo DiCaprio was raar door de NSFW-scène van Meryl Streep

Inhoudsopgave:

Don't Look Up': Leonardo DiCaprio was raar door de NSFW-scène van Meryl Streep
Don't Look Up': Leonardo DiCaprio was raar door de NSFW-scène van Meryl Streep
Anonim

Adam McKay's Don't Look Up volgt Oscarwinnaars Jennifer Lawrence en Leonardo DiCaprio als "twee astronomen van laag niveau die op een gigantische mediatournee gaan om de mensheid te waarschuwen voor een naderende komeet die de planeet Aarde zal vernietigen."

Het is een van de meest met sterren bezaaide films die we de afgelopen tijd hebben gezien en bevat Jonah Hill, Meryl Streep, Ariana Grande, Tyler Perry, Timothée Chalamet en vele anderen. Hoewel de film pronkt met een indrukwekkend scala aan acteurs, konden zelfs zij het niet helpen de vernietigende recensies die Don't Look Up van critici heeft ontvangen, te veranderen.

Een andere kant van Meryl Streep

In een nieuw interview met The Guardian besprak McKay hoe de film een andere kant van Hollywood-acteerlegende Meryl Streep (die de Amerikaanse president Janie Orlean speelt) zag. Toen hem werd gevraagd of Streep ermee instemde een naaktscène te filmen, onthulde McKay dat er een body double was binnengehaald om de rol te spelen. Maar ondanks dat het niet echt Streep in de film was, was haar co-ster Leonardo DiCaprio er gek van.

"Ze is onverschrokken", zei McKay van Streep. De regisseur voegde eraan toe dat het een body double was die de scène als Streep filmde, en dat was niet de acteur zelf … maar dat maakte DiCaprio niet uit, die er een probleem mee had.

"En ja, dat is een body double. Maar weet je wie er een probleem mee had? Leo [DiCaprio]," voegde McKay eraan toe.

De filmmaker onthulde dat Leo de actrice als 'filmroy alty' beschouwde en het idee van de scène niet leuk vond. De Revenant-acteur vroeg McKay ook of het nodig was om de sequentie in kwestie te filmen, maar Streep "hij kwam er niet eens over".

"Leo beschouwt Meryl gewoon als filmroy alty … hoewel roy alty misschien geen compliment is … maar als zodanig een speciaal figuur in de geschiedenis van de film. tweede naakt. Hij zei iets tegen me als: 'Moet je dat echt laten zien?' En ik had zoiets van: 'Het is president Orlean, het is niet Meryl Streep.' Maar ze knipperde niet eens met haar ogen. Ze begon er niet eens over."

Don't Look Up is beschikbaar om te streamen op Netflix.

Aanbevolen: