Het ongemakkelijke interview van Jim Carrey had fans bezorgd gemaakt

Inhoudsopgave:

Het ongemakkelijke interview van Jim Carrey had fans bezorgd gemaakt
Het ongemakkelijke interview van Jim Carrey had fans bezorgd gemaakt
Anonim

Het komediegenre is een moeilijk te kraken koekje in Hollywood, maar de artiesten die erin slagen om het te laten werken, zetten zichzelf op voor een leven lang succes. Namen als Eddie Murphy en Ben Stiller, bijvoorbeeld, waren in staat om komedie te maken en miljoenen binnen te halen dankzij succesvolle films.

Jim Carrey is een komische krachtpatser en zijn werk op het grote scherm zal blijven voortleven lang nadat hij het een dag noemt. Carrey heeft veel aandacht gekregen vanwege zijn succes, en dit heeft geleid tot enkele beruchte momenten.

Laten we terugkijken op een bijzonder bizar interview en ontdekken waarom sommige fans zich zorgen maakten.

Jim Carrey is een legende

Als een van de grootste filmsterren ooit op het grote scherm, is Jim Carrey een artiest die een geweldige erfenis heeft opgebouwd in de wereld van entertainment. De geniale komische artiest is het gezicht geweest van talloze hitfilms en maar weinig sterren in de geschiedenis kunnen zelfs maar een fractie van zijn succes evenaren.

Tijdens het hoogtepunt van zijn carrière domineerde Jim Carrey de kassa en verdiende hij miljoenen terwijl hij dat deed. Volgens Celebrity Net Worth, " verdiende Jim $ 20 miljoen voor de volgende films, The Cable Guy, Batman Forever, Liar Liar, Me, Myself & Irene, How the Grinch Stole Christmas en Yes Man."

Het is een geweldige carrière geweest voor Carrey en hij vertoont geen tekenen van opgeven. Sonic the Hedgehog was onlangs een enorme hit voor de artiest, en zijn optreden in de film zal ongetwijfeld mensen doen terugkomen voor meer wanneer het vervolg eindelijk op het grote scherm verschijnt.

Door de jaren heen heeft Carrey om verschillende redenen de krantenkoppen gehaald. Enige tijd geleden gaf Carrey een bizar interview dat snel de aandacht van het publiek trok.

Het Bizarre Interview

De Harper's Bazaar Icons Party in New York Fashion Week 2017 was een evenement waar veel bekende gezichten aanwezig waren, en Jim Carrey kwam uiteindelijk binnen en maakte zelf zijn opwachting tijdens het evenement. Uiteindelijk werd Carrey geïnterviewd.

Het interview zelf had goed moeten verlopen, maar het duurde niet lang voordat Carrey een antwoord gaf dat niemand zag aankomen.

"Dit heeft geen enkele betekenis, dus ik wilde het meest zinloze ding vinden waar ik naar toe kon komen om mee te doen en hier ben ik. Je moet toegeven dat het vrij zinloos is", zei de acteur na afloop. gevraagd waarom hij alleen kwam.

Toen hem werd gevraagd of hij zelf een icoon was, nam Carreys interview een interessante en onverwachte wending.

"Ik geloof niet in iconen, ik geloof niet in persoonlijkheden, ik geloof dat vrede voorbij persoonlijkheid en uitnodiging en vermomming ligt, voorbij de rode S op je borst die kogels doet afketsen. Ik geloof dat het dieper is dan dat. Ik geloof dat we een energieveld zijn dat voor zichzelf danst, en het kan me niet schelen, "zei hij.

Het was een vreemd moment, en het was er een die werd gecoverd en besproken door media en fans, die allemaal een beetje verrast waren door wat Carrey zei.

Wat fans te zeggen hadden

Uiteindelijk zou de acteur praten over het interview en uitleggen wat er was gebeurd.

"Het is een soort interessant perspectief op wat er voortkwam uit het verliezen van jezelf in een personage en het besef dat je een personage bent dat je je hele leven speelt. Veel mensen denken dat ik een beetje doorga iets - maar het is mijn hele leven geweest. Toen ik probeerde terug te gaan en Jim Carrey te spelen, werd ik depressief en nu probeer ik dat niet meer te doen, "legde de acteur uit.

Sommige fans dachten dat hij gewoon grappig probeerde te zijn, en sommigen geloofden zelfs dat hij gewoon altijd zo is geweest.

Anderen uitten echter oprechte bezorgdheid over wat ze hadden gehoord.

Een gebruiker op Reddit zei: "Het klinkt alsof hij het moeilijk heeft. Ik hoop dat hij zich beter voelt."

"Het is moeilijk te zeggen of hij gewoon f is met de verslaggever, of dat hij een serieus punt probeert te maken, of dat hij midden in een existentiële crisis zit. Ik' Ik ben benieuwd of hij deze stijl van interviewen de komende maanden voortzet, "schreef een andere gebruiker.

Het is een aantal jaren geleden sinds het interview plaatsvond, en het lijkt alsof alles gewoon over kon waaien. Carrey bloeit nog steeds in Hollywood, en hij maakt zich op voor Sonic the Hedgehog 2, die volgend jaar uitkomt.

Aanbevolen: