Samuel L. Jackson's ongemakkelijke interview is misschien nog steeds het beste op internet

Inhoudsopgave:

Samuel L. Jackson's ongemakkelijke interview is misschien nog steeds het beste op internet
Samuel L. Jackson's ongemakkelijke interview is misschien nog steeds het beste op internet
Anonim

Samuel L. Jackson is nooit bang om zijn mening te uiten. Het maakt niet uit hoe kleurrijk zijn gedachten zijn of hoe conformationeel. Dit is een van de vele redenen waarom zoveel mensen hem aanbidden. Deze eigenschappen maken hem ook ideaal bij het bestrijden van onwetendheid of gewoon goede oe domheid. En dat is precies wat er gebeurde in 2014 toen een KTLA-nieuwsanker de Snakes on a Plane-ster verwarde met Morpheus uit The Matrix… AKA Laurence Fishburne.

Zonder twijfel is de reactie van Samuel L. Jackson iets waar we allemaal van kunnen leren. En, belangrijker nog, het blijft een van de beste dingen op internet.

Samuel riep dat nieuwsanker helemaal uit voor zijn onwetende fout … en liet het niet los

Samuel L. Jackson is gemakkelijk een van de beste talkshowgasten die er zijn. Er is zelden een tijd dat hij niet geniet of ronduit vermakelijk is. Zijn absurde verhalen zijn meestal wat mensen het leukst vinden. Hij ging bijvoorbeeld een keer naar de Graham Norton Show in Groot-Brittannië en onthulde dat hij getrouwd was, ook al had hij nooit een aanzoek gedaan.

Afgezien van zijn grappige levenservaringen, is Samuel ook uitstekend en neemt hij mensen aan en ha alt ze neer waarvan hij vindt dat ze een lesje moeten leren. Meestal is dit voor komische doeleinden. Maar in het geval van zijn meest spraakmakende interview ging het misschien om meer dan alleen maar lachen…

In 2014 ging Samuel naar KTLA om zijn rol in de Robocop-rebootfilm te bespreken. Tijdens het interview verwees nieuwsanker Sam Rubin naar de opname van Samuel in The Marvel Cinematic Universe en in een veelbesproken Super Bowl-commercial uit 2014… Behalve… Samuel was niet in een Super Bowl-commercial in 2014…

In plaats van dit te verdoezelen, confronteerde de Avengers-ster hem rechtstreeks en de rest is internetgeschiedenis…

"Welke Super Bowl-commercial?" vroeg Samuel, totaal in de war.

Dit maakte Sam Rubin natuurlijk even stomverbaasd, totdat zijn producers aangaven dat hij een fout had gemaakt. Het kostte Samuel natuurlijk slechts enkele ogenblikken om erachter te komen dat Sam hem had aangezien voor Lawerence Fishburne, die een paar weken eerder een uiterst succesvolle Kia-reclame had gemaakt.

"Ik ben Lawrence Fishburne niet!" schreeuwde Samuel op zijn ietwat iconische manier.

"Ik weet het. Mijn fout. Het spijt me."

"We lijken niet allemaal op elkaar. We zijn misschien allemaal zwart en beroemd, maar we lijken niet allemaal op elkaar."

"Ik ben schuldig… ik ben schuldig…"

"Maar? Maar?" Samuel kwam tussenbeide. "Jij bent de entertainmentreporter!? Jij bent de entertainmentreporter voor dit station, en je weet het verschil niet tussen mij en Laurence Fishburne?"

Sam Rubin bleef zich verontschuldigen, maar Samuel was nog niet klaar met hem.

"Er moet daarbuiten een heel korte rij zijn voor je werk."

Het nieuwsanker probeerde weg te draaien van het onderwerp, zoals iedereen zou doen. En, in tegenstelling tot elke andere beroemdheid die op een moment als dit werd betrapt, weigerde Samuel L. Jackson.

"Laten we het over Robocop hebben," zei Sam Rubin.

"Oh, nee hoor!"

Dit is waarom fans tot op de dag van vandaag nog steeds verliefd zijn op dit interview. Zelfs andere beroemdheden zoals Sons of Anarchy-ster Ron Perlman deelde de video en prees Samuel omdat hij de fout op zo'n hilarische manier noemde.

Samuel bracht het anker bijna 5 minuten lang in verlegenheid

Het feit dat Samuel L. Jackson bijna 5 minuten lang bezig was om het nieuwsanker te plagen voor zijn fout, heeft waarschijnlijk meer bijgedragen aan de promotie van Robocop dan wanneer hij alleen maar over de film sprak. Het is het soort heerlijke fout waar zoveel mensen naar hunkeren om getuige te zijn van iemand of iemand op te roepen. Maar Samuel maakte ook van de gelegenheid gebruik om echt duidelijk te maken dat er enige onwetendheid bestaat over mensen van kleur in Hollywood.

"Er is meer dan één zwarte man die een reclamespotje doet. Ik ben de 'Wat zit er in je portemonnee?' Zwarte man. [Lawrence Fishburne's] de auto Zwarte man. Morgan Freeman is de andere zwarte man met creditcard. Je hoort echter alleen zijn stem, dus je zult hem waarschijnlijk niet verwarren met Lawrence Fishburne."

"Je hebt 100% gelijk," zei Sam Rubin, inmiddels totaal in verlegenheid gebracht. "Terug naar Robocop---"

"Er is een zwaardere zwarte man die geld op de stoelen in een honkbalstadion legt, maar hij is ook de zwarte man die het huis, het water en de lichten uitdoet als zijn kinderen hem vertellen dat het huis cool is. Ik ben die vent ook niet."

"Wil je een lijst maken van alle mensen die je niet bent?" zei Sam Rubin, in een poging om de grap te snappen.

"En ik heb eigenlijk nog nooit een reclame voor McDonald's of Kentucky Fried Chicken gedaan. Ik weet dat dat verrassend is. En ik ben de enige zwarte man in Robocop die geen crimineel is."

Dit is het moment waarop Samuel het anker eindelijk liet draaien om over Robocop te praten… ongeveer 30 seconden…

Het lijdt geen twijfel dat dit interview meerdere bezichtigingen waard is. In 2021 kan het zelfs nog relevanter zijn.

Aanbevolen: