Angelina Jolie verscheen nooit meer in de 'Late Show' van David Letterman na dit ongemakkelijke interview

Inhoudsopgave:

Angelina Jolie verscheen nooit meer in de 'Late Show' van David Letterman na dit ongemakkelijke interview
Angelina Jolie verscheen nooit meer in de 'Late Show' van David Letterman na dit ongemakkelijke interview
Anonim

David Letterman wordt beschouwd als een legende van het nachtelijke spel, maar hij wordt ook beschouwd als een polariserende figuur, gezien de manier waarop sommige van zijn interviews zijn verlopen.

In werkelijkheid zijn sommigen van hen erg oud geworden, inclusief zijn tijd naast Paris Hilton, of zuigen aan het haar van Jennifer Aniston.

Letterman onderging meer dan een paar bizarre interviews, hoewel deze samen met Angelina Jolie heel eigenaardig is, vooral gezien het feit dat ze nooit is teruggekeerd.

In werkelijkheid denken fans dat Jolie David plaagde en subtiel scheurde tijdens het interview. Bovendien waren sommige fans niet zo blij met Davids vragen voor de ster.

Angelina Jolie had een zwaar verleden voordat ze de berg in Hollywood beklom

Angelina Jolie heeft een moeilijke jeugd gehad. Volgens de ster kon ze geen vriendschappen sluiten vanwege haar uiterlijk en het inkomen van haar moeder in vergelijking met de rest van haar klasgenoten.

Bovendien leed de actrice als tiener aan slapeloosheid en een eetstoornis. Ze zou zichzelf ook verwonden om de pijn van haar leven te verzachten.

Acteren bleek de ontsnapping te zijn, maar soms werd zelfs dat verontrustend. In de afgelopen jaren is Jolie openhartig geweest over haar worstelingen in het verleden, waaronder een traumatische ervaring naast de nu in ongenade gevallen Harvey Weinstein.

"Als je jezelf uit de kamer ha alt, denk je dat hij het probeerde, maar het niet deed, toch? De waarheid is dat de poging en de ervaring van de poging een aanval is, "zei ze.

Ik werd gevraagd om 'The Aviator' te doen, maar ik zei nee omdat hij erbij betrokken was. Ik heb nooit meer met hem omgegaan of met hem gewerkt. Het was moeilijk voor me toen Brad dat deed, 'zei ze.

Gelukkig voor Jolie was haar ex-man Jonny Lee Miller geweldig tijdens de hele ervaring. Hoewel de twee uiteindelijk hun eigen weg zouden gaan, deden ze dat op vriendschappelijke voet. In de show van David Letterman begon het echter mis te gaan toen hij werd grootgebracht.

David Letterman bracht gevoelige onderwerpen ter sprake toen Angelina Jolie er duidelijk ongemakkelijk uitzag

Het interview begon stroef toen Letterman Jolie vroeg of ze kookt of bakt, maar de actrice zei sarcastisch: "Nee, ik ben geen goede vrouw Dave."

Het zou nog veel ongemakkelijker worden als Dave een opmerking maakte over Jolie's geur: "Je ruikt heerlijk, je ruikt lekker, dat is een heerlijke geur, dat waardeer ik." Angelina antwoordde onhandig: "Alles wat ik kan doen."

Het interview leek eindelijk weer op de rails te komen, totdat David de vraag over het huwelijk naar voren bracht en Jolie vroeg of ze getrouwd was. Jolie zweeg even en verklaarde dat ze bezig was te scheiden van haar eerste echtgenoot, Jonny Lee Miller.

De twee kregen een relatie toen de actrice nog maar net in de twintig was. Letterman probeerde wat advies te geven en beweerde dat zijn huwelijk ook niet lukte omdat hij op dat moment te jong was. Jolie keek toe zonder veel te zeggen en volgde het advies op, waarbij ze vermeldde dat de ervaring hen in plaats daarvan dichter bij elkaar had gebracht.

Meer onhandigheid om te volgen toen het gesprek over Jolie's tatoeages ter sprake kwam. Angelina onthulde dat ze niet op Dave's bureau zou klimmen om ze te laten zien… yike, ze wierp waarschijnlijk wat schaduw zijn kant op.

Het korte interview zou eindelijk weer op het goede spoor komen met Jolie die zo kort over haar nieuwste film sprak. Tegenwoordig dook het interview weer op en fans waren niet zo blij met Dave's vragen.

Fans waren boos dat David Letterman jaren later terugkeek op het interview

Zoals zoveel andere interviews met David Letterman, dook deze jaren later weer op. Dave heeft een hobbelige staat van dienst als het gaat om bepaalde interviews, vooral met vrouwelijke celebs.

Desalniettemin roosterden fans Letterman voor het grootste deel terwijl ze Jolie applaudisseerden voor het bewaren van haar kalmte. Dit is wat de YouTube-fans te zeggen hadden.

"Hij is zo ongepast, maar ze kan er zo goed mee om. Zo snel van begrip, charmant en mooi."

"Iedereen met een emotioneel IQ hoger dan een telefoonpaal zou kunnen zeggen dat ze zich niet op haar gemak voelde en door het te negeren en met het verkeerde hoofd te denken, was Letterman respectloos en onprofessioneel."

"Ik denk dat haar beslissing om zich te underdressen en haar haar helemaal naar achteren te dragen en zwart te dragen, opzettelijk was - het is bijna een protest alsof ze hem misschien echt niet mocht en werd gedwongen om de film te promoten."

Stuurde Angelina Jolie een bericht tijdens het interview? Wie weet, maar wat we zeker weten, is dat ze nooit meer terug zou komen.

Aanbevolen: