Dit ongemakkelijke moment zag Adam Driver Walkout van een live interview

Inhoudsopgave:

Dit ongemakkelijke moment zag Adam Driver Walkout van een live interview
Dit ongemakkelijke moment zag Adam Driver Walkout van een live interview
Anonim

Live-interviews kunnen ongelooflijk onthullend en vermakelijk zijn. Hoewel ze zich aan de andere kant van het spectrum bevinden, kunnen ze ook erg ongemakkelijk zijn om naar te kijken, vooral wanneer de gast of de gastheer zich ergens niet helemaal prettig bij voelt.

We hebben in het verleden zo veel voorbeelden gezien dat dit vorm kreeg. Wie kan vergeten dat David Letterman Jennifer Aniston voortdurend vroeg naar haar datingleven, ondanks het feit dat ze niet bereid was te antwoorden… Hetzelfde gebeurde tussen Letterman en Angelina Jolie, want het interview was opnieuw moeilijk om naar te kijken.

Soms kunnen zelfs de gasten ontsporen, zoals Mark Wahlberg tijdens zijn interview met Graham Norton. In dit geval geven fans de interviewer echter de schuld omdat hij het verzoek van Adam Driver niet heeft opgevolgd.

Adam Driver haat het om zijn films opnieuw te bekijken of erin te zingen

Adam Driver is niet de eerste acteur die niet naar zichzelf op het grote scherm kijkt. Volgens The Hollywood Reporter is dit eigenlijk heel gewoon. Jason Momoa v alt ook in dezelfde categorie, samen met grootheden als Jamie Foxx. Armie Hammer zou ook onthullen dat hij alleen naar zichzelf zal kijken bij de première uit respect voor het project.

Ik hou zo veel van films en ik kijk er graag naar, maar als ik erin zit, kan ik de film niet kijken en ervan genieten omdat ik een zelfmisbruikende narcist ben die zegt: 'Waarom ben ik doe ik dit? Wat doe ik daarmee?'” legt Hammer uit.

Zelfs voordat hij samen met NPR het interview van 2019 verliet, gaf Driver toe dat hij er een hekel aan had om zichzelf terug te kijken tijdens een interview met Howard Stern in 2015.

"Omdat ik het slechte acteerwerk niet wil horen dat waarschijnlijk [gelach] gebeurde tijdens die clip, " en voegde eraan toe: "Ik heb mezelf eerder bekeken of naar mezelf geluisterd, en heb er dan altijd een hekel aan. En dan ik wou dat ik het kon veranderen, maar dat kan je niet.”

Dat sentiment veranderde niet en het zou een ongemakkelijk en abrupt einde aan een bepaald interview veroorzaken.

NPR speelde een clip van hem die zingt, waardoor Adam Driver moest stoppen

Adam Driver is geen grote fan van zingen in films. Zelfs tijdens zijn meest recente project in 'Annette' onthulde de ster dat hij geen plannen heeft om in de toekomst te blijven zingen.

“Ik heb geen plannen en ook niet per se geen interesse om weer in films te zingen. Ik ben er altijd dol op in films”, zegt Driver. "Mensen zingen in het leven - ik bedoel, barsten in het lied uit. Maar we communiceren niet door middel van liedjes. In zekere zin voelt het meer gepast. Er is iets kwetsbaars aan, "verklaarde hij naast The OCR.

Normaal gesproken speelt de presentator tijdens interviews een kleine geluidsclip van hun werk. Adam Driver was geen fan van dit proces, vooral gezien het feit dat in de clip de acteur zong. De presentator vroeg Driver om zijn koptelefoon mee te nemen als hij het niet wilde horen, maar in plaats daarvan verliet Driver het interview volledig.

' Fresh Air'-producer Danny Miller probeerde de show te verdedigen en verklaarde dat ze Driver de optie gaven om niet te luisteren.

Wetend dat Adam Driver niet graag clips van zichzelf terug hoort, nodigden we hem uit zijn koptelefoon af te zetten terwijl hij de clip afspeelde van 'Marriage Story', waar hij tenslotte op Fresh Air was om te praten over.”

Het kwam misschien hard over voor degenen op het station, maar volgens fans en bepaalde beroemdheden had Adam Driver gelijk dat hij zich zo gedroeg.

De meeste fans verdedigden de beslissing van Adam Driver om het interview te verlaten

Het verhaal haalde de krantenkoppen in de entertainmentwereld. Voor het grootste deel waren fans het eens met zijn beslissing. Zelfs de dames op 'The View' kozen de kant van de 'Star Wars'-ster, Whoopi Goldberg verwant aan Driver, en haat het om ook naar haar eigen werk te kijken.

Fans op Reddit en YouTube zouden ook de kant van de acteur kiezen.

"Ik neem het Adam Driver niet kwalijk. Hij is een van de weinige respectabele mannen in de branche en dit simpele verzoek had ingewilligd moeten worden. Hij had dit op een veel slechtere manier kunnen aanpakken, maar in plaats daarvan besloot hij zich kalm uit de situatie te verwijderen. Hij heeft hier geen schuld."

"Ik kan niet geloven dat mensen op een Adam Driver-subreddit van alle plaatsen hem een "Primma Donna" noemen. Adam deed niets verkeerd. Hij zorgde voor zichzelf. Schande voor jullie allemaal en je betuttelende "richtlijnen" over hoe hij zich "zou" moeten gedragen wanneer hij wordt geconfronteerd met een triggerende situatie."

"Ze hadden gewoon naar zijn verzoek moeten luisteren, als hij het niet wil zien, laat het dan niet zien. Zo simpel is het."

Adam Driver's verzoeken hadden moeten worden ingewilligd en meer macht voor de acteur om op te staan en het heft in eigen handen te nemen.

Aanbevolen: