Hier is hoe Larry David zijn nettowaarde van $ 400 miljoen uitgeeft

Inhoudsopgave:

Hier is hoe Larry David zijn nettowaarde van $ 400 miljoen uitgeeft
Hier is hoe Larry David zijn nettowaarde van $ 400 miljoen uitgeeft
Anonim

Larry David is zeker geen onbekende in de schijnwerpers. De komiek kreeg voor het eerst grip in de biz toen hij schrijver was op Saturday Night Live. Zijn talenten werden snel bewonderd door fans, wat David ertoe bracht een van de meest iconische comedyseries tot nu toe te schrijven, Seinfeld.

De serie, die 9 seizoenen besloeg, is de geschiedenis ingegaan als een van de beste sitcoms, en dat is allemaal te danken aan Larry David. Daarnaast kennen fans David van zijn eigen hitserie, Curb Your Enthusiasm. De acteur en komiek wordt langzaam maar zeker het personage dat hij speelde op Curb, maar Larry David lijkt daar geen bezwaar tegen te hebben.

Nou, met zijn vele bijdragen aan film en televisie, is het geen schok dat de acteur erin is geslaagd een nettowaarde van $ 400 miljoen te verzamelen! Aangezien Larry David zich nogal onopvallend opstelt, vragen veel fans zich af waar hij zijn miljoenen aan uitgeeft.

Bijgewerkt op 13 oktober 2021, door Michael Chaar: Larry David heeft twee van de grootste komedies in de tv-geschiedenis gemaakt; Seinfeld en beteugelen uw enthousiasme. Hoewel Seinfeld niet meer bestaat, gaat Curb zijn 11e seizoen in. Met zoveel succes in de biz, vragen veel fans zich af waar Larry zijn nettowaarde van $ 400 miljoen aan uitgeeft. Nou, niet veel! De acteur is geenszins een big spender en heeft zijn verdiende geld van HBO nauwelijks aangeraakt. Terwijl hij genoot van zijn golf en lekker eten, is Larry geen grote reiziger, aangezien hij een beetje een germafoob is. Een ding waar hij zijn munt aan uitgeeft, is onroerend goed! David heeft een paar huizen in heel Californië, waaronder zijn huis in Pacific Palisades van $ 12 miljoen, dat hij in 2014 verkocht.

Hoe Larry $400 miljoen vergaarde

Het heeft echt geen zin om te herhalen hoe Larry David zijn epische fortuin verdiende. De meeste mensen weten dat Seinfeld waanzinnig succesvol was en tot op de dag van vandaag geld blijft verdienen. In een interview met BUILD Series, Larry's vriend en Curb Your Enthusiasm co-ster, J. B. Smoove grapte dat hij zijn HBO-geld nog niet eens heeft aangeraakt. Hij geniet nog steeds van al dat zoete roy alty- en syndicatiegeld van zijn jaren als co-creator en schrijver op Seinfeld, waardoor hij zijn nettowaarde van $ 400 miljoen heeft kunnen vergaren.

Voorafgaand aan Seinfeld en HBO's Curb Your Enthusiasm, schreef Larry ook op Saturday Night Live, Friday's en tal van andere projecten, maar dat alles betaalde alleen maar zijn rekeningen. Larry ging eigenlijk van lompen naar rijkdom vanwege Seinfeld. Het succes van de show heeft hem in staat gesteld de banen op zich te nemen die HIJ wil, waaronder Curb, een Broadway-show en verschillende films.

Het stelde hem ook in staat om serieuze dollars uit te geven aan luxe artikelen en evenementen, waaronder zijn vele huizen, auto's en natuurlijk zijn sigarencollectie!

Larry heeft miljoenen in onroerend goed

Een man met een waarde van $ 400 miljoen kan zich zeker elk huis veroorloven dat hij maar wil. En de waarheid is dat Larry in de loop der jaren nogal wat eigendommen heeft gehad. Onder hen een herenhuis van $ 12,9 miljoen in de Pacific Palisades in Los Angeles. Het huis was vooral cool vanwege het op Hobbit geïnspireerde decor. Nee, het huis was niet direct ontworpen om eruit te zien alsof het deel uitmaakte van The Shire; dat is meer een onbedoeld aspect dankzij de landelijke Engelse stijl van het pand.

Het huis met 7 slaapkamers en 10 badkamers keek uit op een golfbaan die perfect was voor Larry, aangezien hij een fervent golfer is. Volgens een interview op The Rich Eisen Show heeft Larry zelfs gegolfd met voormalig president Barack Obama. Maar dat heeft niets te maken met zijn geld of zijn golfvaardigheden. Dat heeft meer te maken met zijn immense bijdragen aan kunst en komedie en algemene connecties die voortkomen uit het feit dat hij wordt geprezen als "een genie".

Naast het Engelse landgoed Gated Country dat hij jaren geleden heeft verkocht, heeft Larry volgens The LA Times ook een ander herenhuis in de Pacific Palisades en eigendom op Martha's Vineyard gehad. De laatste is te zien op de Instagram-feed van zijn dochter, Cazzie David.

Gekke vakanties en jachten zijn niet zijn ding

Elke echte fan van Larry David weet dat hij niet zo sociaal is en ook niet graag reist, vooral niet als paparazzi hem volgen. Afgezien van zijn werk lijkt Larry eigenlijk maar om twee redenen te reizen: golf en zijn dochters. Wat betreft jachten en privéjets… ja, nee… dat is niet echt Larry's ding. Dat is veel te opzichtig en opzichtig voor hem, ook al is hij netjes een half miljard dollar waard en zo.

Larry is een man van eenvoudige genoegens… Behalve twee dingen

Over het algemeen lijkt Larry geld uit te geven aan heel gezond en eenvoudig voedsel. Fans weten dat hij een beetje een gezondheidsgek is, maar dit werd bevestigd in een interview met GQ. Larry's 2020-interview met GQ werpt ook licht op hoe hij geld uitgeeft aan kleding. Zijn persoonlijke modekeuze om slechts één stuk dure kleding tegelijk te dragen. Anders denkt hij dat het gewoon "te veel" is.

"Te gekleed. Je moet half gekleed zijn. Dat is mijn modetheorie, aangezien je vroeg: Half is More." Dit perspectief bracht Jerry Seinfeld ertoe te beweren dat Larry zich kleedt als "een communist uit de Upper East Side". fortuin, zijn auto en nachtleven zijn dat zeker.

Volgens GQ rijdt Larry in een Tesla Model S, die allesbehalve opzichtig is qua ontwerp. Het kost echter meer dan $ 113.000. Larry houdt ook van tijd tot tijd een chique ma altijd in een leuk restaurant. En hij krijgt een speciale behandeling als hij daar is. Volgens zijn vriend en Curb-collega Richard Lewis wordt Larry vaak behandeld met items die niet op het menu staan… en veel!

De terugkeer van 'Curb Your Enthusiasm'

Larry David kwam langs bij Jimmy Kimmels' populaire talkshow 's avonds laat om te bespreken dat hij op de verkeerde dag op het verjaardagsfeestje van Kimmel was komen opdagen, maar fans waren enthousiaster toen ze hoorden over de terugkeer van Davids serie, Curb Your Enthusiasm. Seizoen 8 was in 2011 afgerond en fans kregen zes jaar later in 2017 seizoen 9 cadeau!

Nou, toen seizoen 10 vorig jaar werd aangekondigd, hoopten fans dat de show zou doorgaan, en dat is het ook! Seizoen 11 gaat eind oktober in première en fans kunnen niet wachten. Met Larry's nettowaarde die comfortabel zit op $ 400 miljoen, is het geen verrassing dat het vanaf hier alleen maar omhoog gaat met steeds meer seizoenen van Curb.

Aanbevolen: