Inside Adrien Brody And Georgina Chapman's New Romance

Inhoudsopgave:

Inside Adrien Brody And Georgina Chapman's New Romance
Inside Adrien Brody And Georgina Chapman's New Romance
Anonim

Het controversiële debuut van Adrien Brody, 48, en vriendin Georgina Chapman, 45, tijdens de rode loper bij de première van de film Clean in New York City op het Tribeca Film Festival onthulde dat ze al bijna twee jaar aan het daten zijn.

Het paar dat al sinds de herfst van 2019 aan het daten is, laat zien hoe comfortabel ze bij elkaar zijn geweest tijdens de première. In een artikel van Page Six onthulde een nabije bron dat het paar dezelfde interesses deelt, en Georgina beschouwt Adrien als "een interessant persoon met een diepe passie voor zijn werk die vergelijkbaar is met het hare."

Meer dan twee jaar in de relatie, vragen we ons af hoe het paar met elkaar opschiet. Laten we de relatie van Adrien Brody en Georgina Chapman volgen.

9 Brody en Chapman's eerste ontmoeting

In een artikel van Page Six vorig jaar onthulden ze dat het stel elkaar ontmoette tijdens de lancering van de badkledinglijn van model Helena Christensen in het Dorado Beach Ritz-Carlton Reserve in Puerto Rico. Het is gemeld dat ze allebei waren uitgenodigd samen met enkele andere gasten, zoals Brook Shields en Chris Henchy.

Geruchten begonnen in de herfst van 2019 dat Brody en Chapman aan het daten waren. Dit werd onthuld door het stel na hun eerste optreden op Tribeca Film Festival afgelopen juni van dit jaar.

8 Individuele carrières

Relaties kunnen behoorlijk uitdagend worden, vooral wanneer elke partij een serieuze en veeleisende carrière heeft. Adrien Brody is een Hollywood-acteur die bekend staat om zijn eigenaardige rollen in films. De acteur staat bovenaan de lijst van beste acteurs voor karakterrollen. Van de bekroonde acteur is bekend dat hij in 2022 aankomende films heeft. Georgina Chapman staat bekend als een mode-icoon en de mede-oprichter van Marchesa, een merk dat gespecialiseerd is in dameskleding. Met hun duidelijk drukke schema's is het paar uitstekend in het balanceren van hun carrière en relatie.

7 'De Pianist'

Adrien Brody werd geboren in Queens, New York City. Hij is zowel acteur als producer. Bekend om zijn eigenaardige en onrustige karakters, ontving hij in 2002 een Academy Award voor Beste Acteur, na zijn ongelooflijke doorbraak in de film The Pianist waarin hij Wladyslaw Szpilman speelde. Daarom is hij een van de grootste acteurs in Hollywood. Hij speelde ook verschillende personages in andere succesvolle films zoals The Thin Red Line (1998) en The Village (2004).

6 De Marchesa

Georgina Chapman werd geboren in 1976. Met een bepaalde schoonheid begon Chapman een carrière in het modelleren toen ze twintig was. Uiteindelijk verliet ze het modelleren omdat ze een carrière in kostuumontwerp wilde beginnen. Hoewel ze een acteercarrière waagde en in verschillende kleine films verscheen, is het echt in de mode dat ze haar draai heeft gevonden. Nu staat ze bekend als de eigenaresse van Marchesa, dat ze in 2004 samen met haar zakenpartner Keren Craig lanceerde. Marchesa is een merk dat wordt geassocieerd met schoonheid en luxe.

5 De gedeelde interesses van Adrien Brody en Georgina Chapman

In een interview met het Volk beschouwt Georgina Adrien als "een interessant persoon met een diepe passie voor zijn werk die vergelijkbaar is met het hare." Hoewel ze hem 'ongewoon en interessant' vindt. Gezien hun loopbaan, steunt het paar elkaar enorm omdat ze dezelfde interesses delen, waaronder kunst, fotografie, mode en muziek.

4 Hun vroegere relaties

Georgina en Adrien hebben allebei problemen gehad met hun vroegere relaties. In de loop der jaren is Brody in verband gebracht met verschillende vrouwen, te beginnen met Michelle Dupont. De twee dateerden van 2003 tot 2006 en Brody heeft naar verluidt een relatie gehad met de Spaanse actrice en model Elsa Pataky. Pataky en Brody deden het zo goed dat ze besloten een huis in New York City te kopen. Echter, na de breuk in 2009 trouwde Pataky met Chris Hemsworth en Brody heeft sindsdien geen serieuze relatie meer gehad.

3 Georgina Chapman's ex-man's schandaal

Ondertussen zijn de seksuele beschuldigingen van Georgina's ex-man Harvey Weinstein de meest controversiële. De in ongenade gevallen filmmagnaat werd schuldig bevonden aan twee zedenmisdrijven, volgens The New York Times Full Coverage, nadat bijna honderd vrouwen naar voren kwamen. Chapman kondigde aan dat ze datzelfde jaar van Weinstein zou scheiden, en Weinstein werd veroordeeld voor verkrachting in de derde graad en criminele seksuele handelingen in de eerste graad.

Naar verluidt ontving Chapman in januari 2018 een schikking die ongeveer $ 15 miljoen tot $ 20 miljoen kostte. Volgens rapporten "leidt het haar aandacht af van de pijn van haar situatie en de daaropvolgende splitsing."

"Mijn hart breekt voor alle vrouwen die enorme pijn hebben geleden door deze onvergeeflijke acties", zei Chapman in een verklaring.“Ik heb ervoor gekozen om mijn man te verlaten. De zorg voor mijn jonge kinderen is mijn eerste prioriteit en ik vraag de media op dit moment om privacy”, voegde ze eraan toe.

2 Openbare optredens bij de filmpremières van Adrien Brody

Na hun eerste optreden als koppel in de Tribeca Film Festival-première van de film Clean in New York City, stapten de twee voor de tweede keer in het openbaar uit tijdens de première van Brody's nieuwste film, The Franse verzending, afgelopen juli.

Het paar droeg bijpassende zwarte outfits en deelde een kus terwijl ze poseerden voor de camera's op de rode loper. We mogen het paar weer op de rode loper verwachten nu Brody volgend jaar, 2022, aankomende films heeft. Nu, in bijna drie jaar samen, kunnen we zien dat het paar gezelliger wordt voor de publieke ogen.

1 Hun speciale reis

Er is gemeld dat het paar op reis is gegaan met Georgina's dochters. Ze werden gespot terwijl ze er gezellig uitzagen op de internationale luchthaven van Los Angeles, waar het paar een ingetogen pda liet zien, terwijl Adrien zijn arm om zijn vriendin Georgina sloeg en op een gegeven moment de handen vasthield terwijl hij uitkeek naar de meisjes voorbij tegemoetkomend verkeer. Het lijkt erop dat ze op 29 juni thuiskomen van een reis, met Georgina's twee kinderen uit haar relatie met Harvey Weinstein - India Pearl, 10, en Dashiell, 8. De vriend van de mede-oprichter van Marchesa vult zeker de schoenen als stiefvader aan de dochters van Georgina.

Ondanks dat het de hot topics zijn van roddelbladen, is het paar privé gebleven en heeft het geen informatie over hun relatie publiekelijk gedeeld. Hoewel we kunnen zien dat het heel goed met ze gaat, had het paar momenten van ups en downs samen.

Aanbevolen: