Inside Lily-Rose Depp en Austin Butler's New Romance

Inhoudsopgave:

Inside Lily-Rose Depp en Austin Butler's New Romance
Inside Lily-Rose Depp en Austin Butler's New Romance
Anonim

Austin Butler gaat verder! De acteur werd gespot terwijl hij de Frans-Amerikaanse actrice en model Lily-Rose Depp kuste na een diner in Londen. Het lijkt erop dat de dingen tussen de twee behoorlijk snel opwarmen.

Butler is vooral bekend van zijn rollen in Once Upon A Time In Hollywood, Switched At Birth en The Carrie Diaries. Hij zal de hoofdrol spelen als Elvis Presley in de film uit 2022, Elvis, over het leven van de overleden zanger. Lily-Rose Depp is niet alleen de dochter van Johnny Depp en zangeres Vanessa Paradis, maar heeft ook carrière gemaakt door in films te spelen en een ambassadeur van het merk Chanel te zijn.

Hoewel ze hun relatie niet hebben bevestigd, lijkt het erop dat de make-out-sesh dat zeker doet. En het is goed voor Butler om verder te gaan na zijn scheiding van zijn langdurige ex-vriendin Vanessa Hudgens, want dat heeft ze zeker gedaan.

Laten we een kijkje nemen in de nieuwe romance van Lily-Rose Depp en Austin Butler.

8 Hoe ze elkaar ontmoetten

Het vermeende stel speelde eerder samen in de komedie van 2016, Yoga Hosers, die werd geregisseerd door Kevin Smith (Mallrats). Dit is vermoedelijk waar ze elkaar voor het eerst ontmoetten, maar er is niet veel anders bekend over hoe dichtbij ze zijn. Ondanks dat ze elkaar vijf jaar kenden, gingen ze niet meteen uit omdat Butler op dat moment een toegewijde relatie had. Yoga Hosers is een komische horrorfilm, die een spin-off is van Smiths film Tusk.

7 Austins relatiegeschiedenis

Butler begon in 2011 met Vanessa Hudgens te daten. Ze dateerden bijna tien jaar voordat ze uit elkaar gingen in 2020, wat voor veel mensen als een schok kwam. Het paar was niet verloofd na negen jaar samen, en hoewel ze alleen een pauze wilden nemen, werd hun tijd uit elkaar al snel permanent. Na Hudgens zou Butler gelinkt zijn aan zijn Elvis-collega, Olivia DeJonge, nadat hij een foto van hen samen had gepost. Maar dat duurde niet lang, of helemaal niet, want hij werd nu gezien terwijl hij Lily-Rose Depp kuste.

6 Lily-Rose's relatiegeschiedenis

Er is niet veel bekend over de datingsgeschiedenis van Lily-Rose Depp voordat ze beroemd werd, maar ze heeft wel twee jaar met het Britse model Ash Stymest gedate voordat ze in april 2018 uit elkaar ging. Daarna was haar meest opvallende vriend Timothée Chalamet. De twee begonnen te daten nadat ze samen The King hadden gefilmd in 2018. Ze hielden hun relatie erg privé, maar er werd onthuld dat ze uit elkaar gingen toen Chalamet zei dat hij "momenteel single" was in april 2020. En nu zou Depp naar verluidt een relatie hebben met Austin Butler.

5 Hoe Vanessa Hudgens verder gaat

Slechts een paar dagen nadat foto's van Austin Butler en Lily-Rose Depp opdoken, deelde Vanessa Ann Hudgens een foto van haar en haar nieuwe beau, Pittsburgh Pirates korte stop, Cole Tucker. Ze zagen er gelukkig uit als altijd bij het golfen. Deze twee ontmoetten elkaar en daten sinds eind 202, 0 toen ze elkaar zagen in een Zoom-meditatiegroep. Hudgens heeft ook haar beste leven geleid en heeft er nog nooit zo gelukkig uitgezien. De actrice bracht haar zomer door in wijngaarden, reisde en had de beste tijd. Het lijkt er dus op dat zij en Butler officieel voorbij zijn.

4 Hun Liplock

Terwijl ze dit weekend in Londen waren, zagen Lily-Rose Depp en Austin Butler een hartstochtelijke kus delen na het genieten van een etentje en rondhangen met een paar vrienden. Ze dumpten de vriend na het eten, maakten een wandeling langs het water, arm in arm en sloten toen hun lippen op elkaar. Depp, 22, droeg een zwarte trui, jeans, zwarte hakken en een witte tas terwijl ze haar armen om Butler sloeg. Ondertussen leunde hij tegen een bakstenen muur in een bomberjack, laarzen en een spijkerbroek terwijl hij Depp omhoog hield. Meer foto's toonden de twee hand in hand terwijl ze door de stad liepen.

3 Waarom Londen?

Volgens IMDb is Austin Butler in Engeland om de miniserie Masters of the Air te filmen. Steven Spielberg en Tom Hanks produceren de Apple TV+ show. Ondertussen verdeelt Depp haar tijd tussen New York City, Parijs en Londen, zodat ze elkaar momenteel veel zien. Depp houdt haar leven graag privé, dus er is niet veel bekend over de relatie.

2 Fans in goedkeuring

Fans van Lily-Rose Depp en Austin Butler genieten van het nieuws van het nieuwe stel, en velen komen uit in golven van steun en felicitaties. Ze bewonderen hun genegenheid en zijn zelfs een beetje jaloers op de romance die tussen de twee opbloeit.

1 Maar niet iedereen is gelukkig

Bij elke positieve fan hoort echter een criticus. Nadat de PDA-foto's van Lily-Rose Depp en Austin Butler waren vrijgegeven, waren veel Twitter-gebruikers er snel bij om de wereld eraan te herinneren dat Butler niet helemaal de Prince Charming is die hij lijkt te zijn. Herinneringen aan de splitsing van Vanessa Hudgens en Butler werden ter sprake gebracht, evenals de geruchten dat hij Hudgens bedroog met de Australische actrice Olivia DeJonge.

Aanbevolen: