Brooke Shields verbluft in topless fotoshoot op 56-jarige leeftijd

Inhoudsopgave:

Brooke Shields verbluft in topless fotoshoot op 56-jarige leeftijd
Brooke Shields verbluft in topless fotoshoot op 56-jarige leeftijd
Anonim

Brooke Shields heeft het internet gebroken met een foto waarop ze topless poseert als onderdeel van de lentecollectie van denimlabel Jordache.

De verbluffende foto deed fans meteen denken aan een andere iconische advertentie van Shields, die van een Calvin Klein-campagne die meer dan veertig jaar geleden werd gemaakt, toen ze 15 was. Op 56-jarige leeftijd heeft de actrice, het model en de activiste openhartig over haar nagedacht body in een interview met 'People', terugkijkend op die campagne van 1980 die haar wereldwijde populariteit omhoogschoot.

Brooke Shields kreeg de look: de actrice en het model poseert topless op 56

Shields opende zich over het belang van de campagne en hoe haar relatie met haar lichaam tegenwoordig aanvoelt.

"Ik waardeer het nu meer", vertelde Shields aan 'People'.

"Het is zo'n eer om van mijn leeftijd te zijn en vertegenwoordigd te zijn. Ik voel de omvang ervan meer. Er is kennis die met de jaren komt, en dit voelt minder als een baan en meer als een voorrecht, " vervolgde ze.

Shields, meer recentelijk te zien in de romantische kerstkomedie 'A Castle for Christmas' van Netflix, heeft ook uitgelegd dat het cruciaal voor haar was om haar foto's niet te laten retoucheren.

"Het was belangrijk voor je om te zien dat dit mijn 56-jarige lichaam is en om het retoucheren te bestrijden", zei Shields over de shoot, gestyled door Deborah Watson.

"Ik heb altijd zoiets van, 'Je kunt het maar beter eerlijk houden.' En dat deden we, "voegde ze eraan toe.

Shields woog vervolgens op de beroemde slogan van Jordache, waarbij hij "You've got the look" reciteerde, en hoe deze baanbrekend was.

"'You've got the look' was iconisch", zei Shields over de reclameslogan.

"Iedereen zei: 'Nou, ik wil de look. Jij hebt het, dus ik wil het.' Jordache maakte heel erg deel uit van die barrière-doorbrekende mentaliteit. Ze vieren het idee om sexy en gedurfd te zijn en ze hebben altijd sterke, hardwerkende, ambitieuze vrouwen in hun campagnes gehad. Het ging nooit alleen om modellen. Ik heb altijd gewaardeerd dat – het viert een ander soort reclame en legt de nadruk op vrouwelijke kracht, "voegde ze eraan toe.

Hoe Shields zich voorbereidde om topless te gaan voor Jordache

Als het gaat om het verliezen van haar top voor de foto's, legde Shields uit dat ze fotograaf Cass Bird vertrouwde, die de Jordache-campagne fotografeerde.

"Ik wist dat Cass [Bird] er goed mee om zou gaan, en ik wist ook dat het helemaal geen uitbuiting zou zijn," zei ze.

"Er is iets aan het bezitten van je seksualiteit op deze leeftijd dat op het punt staat waar we nu zijn. Het is geen boze empowerment."

Shields gaf toe dat ze had getraind in de aanloop naar de fotoshoot, in samenwerking met personal trainer Ngo Okafor.

"We hebben om 5 uur 's ochtends getraind, maar ik dronk niet, dus het was gemakkelijker om 's ochtends wakker te worden", vertelt ze en voegt eraan toe: "Ik heb het tot het uiterste gedreven. Mijn ego heeft geholpen! Ik dacht, "Als je deze foto's maakt en je bent niet tevreden met wat je ziet, dan ben je streng voor jezelf."

Aanbevolen: