Hilaria Baldwin opent zich over miskraam in IG Post

Inhoudsopgave:

Hilaria Baldwin opent zich over miskraam in IG Post
Hilaria Baldwin opent zich over miskraam in IG Post
Anonim

Hilaria Baldwin is begonnen met haar worsteling met miskramen omdat ze nu zwanger is van haar zevende kind.

De yoga-instructeur en tv-persoonlijkheid is getrouwd met acteur Alec Baldwin en het paar heeft samen zes kinderen, met een zevende op komst, zoals Hilaria eerder dit jaar aankondigde. Alec heeft ook een dochter, Ierland, uit zijn huwelijk met actrice Kim Basinger.

Hilaria Baldwin opent op miskraam in nieuwe Instagram-post

In een nieuwe Instagram-post deelde Baldwin een video waarin ze de hartslag van haar baby voelde. In het bijschrift heeft ze het gehad over haar ervaring met een miskraam en hoe een advies van haar moeder haar hielp haar kijk op het moederschap te veranderen.

"Zoveel van het moederschap wacht en realiseert zich dat er zoveel buiten onze controle ligt", schreef Baldwin in de post.

Naarmate ik de tijd nader waarop ik de tweede baby verloor in 2019, na 16 weken, word ik nerveuzer. Ik krijg de hele tijd de vraag hoe ik kalm kan blijven en erdoorheen kan komen na het verlies.

Om eerlijk te zijn, is het moeilijk om kalm te blijven, zelfs als iemand geen verlies heeft meegemaakt. Ik ervaar intense implantatiekrampen in de eerste tri.

Toen ze zwanger was van haar oudste dochter, Carmen Gabriela, uitte ze haar zorgen aan haar moeder.

"Ik uitte mijn frustratie aan mijn moeder toen ik zwanger was van Carmen. Ik dacht dat ik elk moment zou gaan bloeden… ze vertelde me 'dit is nog maar het begin, Hilaria… dit is een voorbereiding voor een heel leven van moeder zijn en niet zoveel controle hebben. Je moet leven en leren om te zijn, '" deelde Hilaria.

Ze voegde er toen aan toe: "Zeven kinderen later en meerdere verliezen, dit is zo waar", voordat ze zei dat ze de vreugde van het loslaten nog niet helemaal onder de knie heeft, maar ze is goed op weg.

Hilaria Baldwin zei dat zwangerschap een "verrassing" was

Op 29 maart ging Hilaria naar Instagram om het nieuws over haar zwangerschap te delen. Zij en Baldwin hebben samen zes kinderen, een kleine clan die ze liefkozend de Baldwinitos noemen, een hint naar Hilaria's nep-Spaanse erfgoed.

"Na veel ups en downs in de afgelopen jaren, hebben we een spannend hoogtepunt en een grote verrassing: dit najaar komt er weer een Baldwinito", vertelde Hilaria, voordat ze onthulde dat het niet echt een geplande zwangerschap was.

"We waren er vrij zeker van dat ons gezin compleet was, en we zijn meer dan blij met deze verrassing."

Aanbevolen: