David Schwimmer opent zich over hereniging met de cast van 'Friends' na vele jaren

David Schwimmer opent zich over hereniging met de cast van 'Friends' na vele jaren
David Schwimmer opent zich over hereniging met de cast van 'Friends' na vele jaren
Anonim

In een speciaal optreden op The Graham Norton Show sprak David Schwimmer zijn opwinding uit om zich te herenigen met zijn voormalige castleden voor de aanstaande Friends-reüniespecial op HBO Max.

Samen met Schwimmer, zal de op televisie uitgezonden special co-sterren Jennifer Aniston, Courteney Cox, Lisa Kudrow, Matthew Perry en Matt LeBlanc bevatten.

"Ik ga naar Los Angeles - we gaan volgende week de Friends-reünie opnemen", zei hij. "Ik ga iedereen volgende week voor het eerst in vele jaren weer zien."

Toen de presentator Schwimmer vroeg of de cast hun rollen uit de sitcom zou hernemen, beantwoordde hij eindelijk de vraag waar zoveel fans zich over afvroegen: ze zullen niet het karakter hebben voor de reünie.

"Er is niets gescript, we hebben geen karakter", zei hij. "We zijn allemaal onszelf, hoewel er een gedeelte is dat ik niet wil weggeven, maar we lezen allemaal iets."

Friends was een geliefde tv-sitcom die 10 seizoenen op NBC werd uitgezonden.

Er werd vorig jaar een reüniespecial aangekondigd door HBO Max. Het project zou in mei 2020 in première gaan, maar werd uitgesteld vanwege de pandemie.

"Helaas is het erg triest dat we het opnieuw moesten verplaatsen", vertelde Aniston afgelopen augustus aan Deadline. "Het was: 'Hoe doen we dit met live publiek?' Dit is geen veilige tijd. Punt. Daar komt het op neer. Het is geen veilige tijd om het te doen."

"Het wordt super. Ik kies ervoor om het te zien omdat het glas halfvol is dat het werd uitgesteld, "vervolgde ze. "Kijk, we gaan nergens heen. verlos vrienden, sorry. Jullie zitten voor het leven aan ons vast, jongens."

Er is nog geen releasedatum voor de Friends-reüniespecial.

Aanbevolen: