De waarheid over het straatverbod van Nick Carter tegen zijn broer Aaron

Inhoudsopgave:

De waarheid over het straatverbod van Nick Carter tegen zijn broer Aaron
De waarheid over het straatverbod van Nick Carter tegen zijn broer Aaron
Anonim

Voor veel kinderen uit de jaren 90 werd popmuziek niet veel beter dan de Backstreet Boys. We zongen mee met liedjes als "I Want It That Way" en plakten posters van ons favoriete lid van de beroemde boyband op onze slaapkamermuren. Veel mensen herinneren zich toen Nick Carter's jongere broer Aaron in 2000 een cover van het aanstekelijke popnummer "I Want Candy" uitbracht. Het was leuk om te horen dat de broers en zussen allebei getalenteerd waren en dat ze met hun blonde knappe uiterlijk geen wonder hadden. zo'n grote fanbase.

Het duurde niet lang voordat we allemaal hoorden over de droevige familieachtergrond van Nick Carter. En het lijkt erop dat de problemen aanhouden, aangezien Aaron Carter zijn nettowaarde van $ 100 miljoen verloor. Hoewel we altijd hopen te horen dat Aaron en Nick close zijn en dat ze de hele tijd rondhangen, lijkt dat zeker niet het geval te zijn. Het blijkt dat Nick Carter een straatverbod heeft gekregen tegen zijn broer Aaron Carter. Laten we eens kijken.

Nick Carter kreeg een straatverbod tegen zijn kleine broertje Aaron Carter

Fans zijn al een tijdje in de war door Aaron Carter, en het nieuws over deze familie wordt alleen maar triester.

Een deel van het plezier van het bereiken van bepaalde mijlpalen, zoals trouwen of het aankondigen van een zwangerschap, is vieren met vrienden en familie. Maar helaas voor Nick Carter, hij is getrouwd en heeft drie kinderen (Pearl, Saoirse en Odin), maar kan de vreugde van zijn gezinsleven niet delen met zijn jongere broer Aaron.

In 2019 gaf een rechter in Los Angeles Nick en Angel Carter een straatverbod tegen Aaron Carter.

Volgens E! Nieuws, dit betekende dat Aaron een jaar lang niet in de buurt kon zijn van zijn zus Angel, zijn broer Nick en/of hun familieleden.

E! News meldde dat Nick Carter een verklaring aflegde waarin stond dat hij en Angel wilden dat Aaron wat hulp en behandeling kreeg, en dat ze zich echt zorgen maakten over wat er met hem aan de hand was.

Nick noemde de vreselijke dingen die Aaron zei over Nicks vrouw Lauren, die destijds zwanger was: Na zorgvuldige overweging hebben mijn zus Angel en ik er spijt van dat we vandaag een straatverbod moesten aanvragen tegen onze broer Aaron In het licht van Aarons steeds alarmerendere gedrag en zijn recente bekentenis dat hij gedachten en intenties koestert om mijn zwangere vrouw en ongeboren kind te vermoorden, hadden we geen andere keuze dan alle mogelijke maatregelen te nemen om onszelf en ons gezin te beschermen.

Wat is er gebeurd tussen Aaron en Nick Carter?

Fans van de popmuziek van Aaron en Nick Carter zouden nooit vermoeden dat de broers en zussen zo'n moeilijke relatie zouden hebben. Maar er is nog meer aan het verhaal: Melissa Schuman beschuldigde Nick Carter van aanranding en Aaron Carter heeft het over de situatie gehad. Aaron noemde dit toen hij het had over het straatverbod.

Toen het straatverbod werd ingevoerd, zei Aaron Carter op Instagram: "Ik zal me houden aan het bevel van de rechter, maar ik zal niet stoppen met spreken namens slachtoffers zoals Melissa Schuman. Ik ben bedroefd door mijn familie en wat ze me hebben aangedaan. Je leugens hebben mijn hart gebroken,"

Aaron zei ook: "Ik ben er kapot van wat er vandaag in de rechtbank is gebeurd. Mijn zus loog keer op keer in een poging om mijn 2e wijzigingsrechten weg te nemen en ze deed het namens mijn broer om me het zwijgen op te leggen door te praten over hoe hij… heeft meerdere vrouwen seksueel misbruikt."

Er werden geen aanklachten ingediend tegen Nick Carter, volgens CNN, aangezien de vermeende aanval plaatsvond in 2013 en de verjaringstermijn in 2013 is verstreken.

Nicki Swift meldde dat Aaron al lange tijd niet veel positieve dingen te zeggen heeft over zijn broer Nick. Toen hun zus Leslie in 2012 overleed, ging Nick niet naar de begrafenis en Aaron sprak daarover, omdat hij niet blij was met Nicks beslissing. Aaron had het ook over Nick die hem pestte in House Of Carters, de realityshow die werd uitgezonden op E! in 2006.

Het is moeilijk voor te stellen dat Nick en Aaron Carter elk moment dingen tussen hen zullen herstellen, aangezien hun band al lang verbroken is. Billboard meldde dat Aaron in 2014 niet naar Nicks bruiloft ging, en toen Angel in 2014 trouwde, ging Nick niet.

Aaron deelde in een interview met GQ in 2016 dat hij vond dat hij altijd geld had verdiend voor zijn gezin en dat hij op 7-jarige leeftijd kostwinner was. Hij zei dat toen Nick 18 werd, hij het huis verliet en niemand hielp.

Hoewel Aaron en Nick Carter het niet snel goed lijken te maken, deelde Aaron op Instagram dat hij in november 2021 een nieuwe single uitbrengt met de naam "So Much To Say".

Aanbevolen: