BTS en James Corden patchen dingen door LA Crosswalk te blokkeren

Inhoudsopgave:

BTS en James Corden patchen dingen door LA Crosswalk te blokkeren
BTS en James Corden patchen dingen door LA Crosswalk te blokkeren
Anonim

BTS en James Corden hebben hun ongemakkelijke uitwisselingen op een ongebruikelijke manier achter zich gelaten: door het verkeer in LA te verstoren met een optreden van Crosswalk Theatre.

De K-popgroep voegde zich op 16 december bij de gastheer van 'The Late, Late Show' voor zijn langlopende muzikale stuk. In Crosswalk Theatre laat Corden zijn gasten op een zebrapad rennen tijdens een rood licht en presteren tot het licht op groen springt, tot verbazing van verveelde chauffeurs.

BTS treedt op op het zebrapad met regisseren van James Corden

In de clip brachten BTS-leden V, Jungkook, Park Ji-min, Jin, Suga, RM en J-Hope hun hits "Butter", "Permission to Dance" en "Dynamite" ten gehore.

Corden regisseert de show van ver, terwijl sommige chauffeurs geen idee hebben wat er aan de hand is en anderen (duidelijk BTS-fans) uit de voertuigen komen en dansen op de muziek.

Voor deze grappige clip was het een beetje ongemakkelijk tussen de Engelse presentator en de Zuid-Koreaanse groep. Het begon allemaal met enkele opmerkingen van Corden die de fanbase van de groep, bekend als BTS Army, woedend maakten.

Eerder dit jaar kwam de gastheer in de problemen toen hij een grap maakte over de jongensband en hun fans en ze een stelletje "15-jarige meisjes" noemde. Onnodig te zeggen dat Corden het doelwit was van het leger op sociale media voor die opmerking.

Wat gebeurde er tussen BTS en Corden?

Het incident werd opnieuw ter sprake gebracht toen de K-popsterren een gastrol speelden in de talkshow van Corden op 23 november.

Bij die gelegenheid riep RM Corden op voor wat hij had gezegd over het leger, en vroeg hem hoe het met hem ging nadat hij in "heet water" was geweest.

"James, hoe gaat het met je? Je bent in heet water geweest met het leger. Alles goed met je?" RM vroeg de komiek in zijn studio.

Corden vatte het incident voor het publiek samen en zei: "We maakten twee grappen waarvan ik dacht dat ze op geen enkele manier aanstootgevend waren voor iemand."

Hij vervolgde: "En we zeiden dat dit was waar ik denk dat het verkeerd was, we zeiden dat je fans 15-jarige meisjes waren."

Corden probeerde vervolgens zijn waardigheid te behouden voor de K-popgroep en zijn publiek door te zeggen dat hij, een volwassen man, een grote fan was van BTS en hun muziek.

"Het is natuurlijk niet waar, want ik ben 43 jaar oud en ik beschouw mezelf als een van de grootste BTS-fans op aarde," zei hij.

Het lijkt erop dat het werkte toen BTS een maand later weer in zijn show verscheen om, nou ja, het verkeer met hem te blokkeren. Goed gespeeld, James.

Aanbevolen: