Bewoners van LA woedend op Camila Cabello & James Corden voor het blokkeren van verkeer met Flash Mob

Inhoudsopgave:

Bewoners van LA woedend op Camila Cabello & James Corden voor het blokkeren van verkeer met Flash Mob
Bewoners van LA woedend op Camila Cabello & James Corden voor het blokkeren van verkeer met Flash Mob
Anonim

De sterren deden een flashmob-reeks om hun film te promoten, een nieuwe vertolking van Assepoester, die op 3 september op Amazon Prime Video uitkomt.

Hoewel ze het geweldig leken te hebben om het te doen, waren degenen die in hun auto zaten en vastzaten aan hun choreografie niet al te blij met het geïmproviseerde nummer.

Het was voor een promotiesegment voor hun nieuwe film

Cabello en Corden dansten samen met hun co-ster Billy Porter om de nieuwe Assepoester-film te promoten waarin ze allemaal een rol spelen.

De release van de film was een tijdje uitgesteld vanwege COVID-gerelateerde vertragingen, maar hij gaat deze week in première.

Om het publiek enthousiast te maken over de film die uitkomt, gingen de acteurs naar een kruispunt in LA, dansend en plezier makend op Jennifer Lopez' hit "Let's Get Loud".

Camila droeg een mooie baljurk en Porter was gekleed in kostuum uit een vergelijkbaar modetijdperk, terwijl Corden een rattenpak aantrok.

Volgens berichten is het optreden opgenomen als een segment voor The Late Late Show met James Corden.

Het internet was niet geamuseerd door hun prestaties

Video van het incident vond snel zijn weg naar Twitter en de reactie was overwegend negatief.

Veel mensen wezen erop dat het creëren van meer verkeer op de toch al overstroomde straten van Los Angeles een slechte manier is om een film te promoten.

"Het is officieel: de Assepoester-film wordt een totale sshow. Ik wil weten wie op het idee kwam om LA-verkeer te blokkeren voor een fing flashmob, en ze over de balk te smijten het hoofd. Dit is een van de domste manieren om een film te promoten die ik ooit in een hete minuut heb gezien", zei een gebruiker.

Een ander vertelde Cabello dat haar acties egoïstisch waren omdat minder rijke mensen aan het werk moeten.

"Het zou geweldig zijn geweest als je het verkeer niet had geblokkeerd om je films te promoten. Sommige mensen zijn niet bevoorrecht en hebben niet het geluk om roem en geld te krijgen en moeten gaan werken om de eindjes aan elkaar te knopen", zeggen ze. zei.

"Stel je voor dat je te laat op je werk bent omdat James Corden heupstoten naar je moest doen in een rattenkostuum", schreef iemand.

Iemand twitterde zelfs dat ze in de rij auto's stonden waar de dansreeks voor gebeurde, en dat hij geïrriteerd was dat ze zijn ma altijd ophielden.

"Ik kwam specifiek naar LA om weg te komen van James Corden en nu danst hij in een rattenkostuum voor mijn auto. Ik wil gewoon mijn ontbijtburrito", klaagden ze.

Aanbevolen: