Fans zijn verdeeld over 'Vampire Diaries'-ster Nina Dobrev's 'Stranger Things'-hint

Inhoudsopgave:

Fans zijn verdeeld over 'Vampire Diaries'-ster Nina Dobrev's 'Stranger Things'-hint
Fans zijn verdeeld over 'Vampire Diaries'-ster Nina Dobrev's 'Stranger Things'-hint
Anonim

Nina Dobrev heeft geruchten doen rijzen dat ze een geheime rol heeft gekregen in seizoen 4 van Stranger Things. De populaire sci-fi-serie wordt medio 2022 eindelijk gelanceerd op Netflix, na een lange vertraging.

De nieuwe afleveringen zullen plaatsvinden tijdens de voorjaarsvakantie van Elf in 1986, wanneer ze terugkeert naar Hawkins voor een vakantie om haar vrienden te zien en bij te praten met haar vriend Mike.

De actrice, die haar rol in de entertainmentindustrie versterkte door Elena en Katherine Pierce te spelen in The Vampire Diaries, plaagde een mogelijke Stranger Things-cameo toen ze een cryptische Instagram-foto plaatste.

Het lijkt er echter op dat fans verdeeld zijn over haar hint. Willen ze haar in de serie zien of niet?

Nina Dobrev plaagt cameo met vreemde dingen

Nu Nina Dobrev aangeeft dat ze zich bij het ensemble zal voegen, kan de cast van Stranger Things nog verder uitbreiden. De actrice, die onlangs een Gossip Girl-crossover had, deelde een foto op Instagram. Ze is te zien buiten Hawkins High School in de post. "Er zijn vreemdere dingen gebeurd…" luidt het bijschrift bij de foto, die je hieronder kunt zien.

Hoewel niet bevestigd, interpreteerden fans en commentatoren haar post als een slimme plagerij dat ze zich bij Stranger Things had aangesloten en een verborgen rol aan het filmen was die onopgemerkt bleef.

Er werd snel gespeculeerd over wie ze zou kunnen uitbeelden, en sommigen speculeerden dat ze een nieuwe lerares zou kunnen zijn op de Hawkins High School. Het is echter vermeldenswaard dat Nina al lang een fan van de show is.

In 2019 publiceerde ze een humoristische foto van zichzelf op Instagram en ondertitelde het deels: "Wakker geworden in de ondersteboven. Dit is mijn auditie voor seizoen 4."

Het is mogelijk dat Matt en Ross Duffer, mede-makers van Stranger Things, inging op haar uitnodiging om auditie te doen voor de vierde installatie. Alleen de tijd zal leren of ze echt in de show zou zijn of niet. Haar bericht kan een kleine plagerij zijn, in de aanloop naar een grotere aankondiging.

Fans' verdeelde reacties op Nina's Tease

Nina stuurde de fandom van de show in een razernij met haar cryptische Instagram-post. Hoewel het onduidelijk is hoe ze in de serie zal passen, stroomden velen naar sociale media om hun verschillende meningen erover te delen. Een fan spoot: “Fantastische casting! ND brengt veel op het feest - maar laten we hopen en bidden dat ze haar karakter er mooi uit laten zien…"

Een andere fan schreef: “Mijn twee favoriete dingen komen samen! Nina Dobrev voegt zich in het komende vierde seizoen bij de cast van StrangerThings! Verder ben ik benieuwd wat de broers Duffer voor haar en de rest van de bende in petto hebben!', terwijl een ander eraan toevoegde: 'Ze zal de enige reden zijn waarom ik seizoen 4 kijk.”

Nina's supporters zijn opgetogen over de plaag van de actrice, maar ze hopen ook dat de geruchten echt waar zijn.

One schreef: Oké @ninadobrev die een grap maakt op Instagram dat ze zich bij de Stranger Things-cast wil voegen, is niet oké, want ik hou er niet van om geplaagd te worden. Maar ik denk ook niet dat ik het zou overleven als ze meedeed aan de show, ik zou te opgewonden zijn en doodgaan.”

Hoewel velen Nina Dobrev graag in de serie zouden zien, zijn er sommigen die het idee niet leuk vonden. De ene gutste: "Oh nee blijf weg", en toen, "geen schaduw, maar wie is zij", terwijl een ander opmerkte: "Ugh stop met het binnenhalen van mensen en annuleer die sh al."

Castleden van Stranger Things seizoen 4

De Netflix-show debuteerde in juli 2016 en het werd al snel een show waar zoveel mensen van hielden. Nu, drie seizoenen later, zijn de kijkers er nog steeds verslaafd aan!

Sinds het derde seizoen op 4 juli 2019 uitkwam, hebben fans echter vol spanning gewacht op nog meer. En zeker, de serie zou niet hetzelfde zijn zonder zijn epische cast.

Producenten van de show zijn stil gebleven over veel van waar de show over zal gaan. Er zijn dit seizoen echter meerdere castleden toegevoegd.

Jamie Campbell Bower, Joseph Quinn en Brett Gelman, die al sinds seizoen twee in de show zit, behoren tot de nieuwe toevoegingen aan de selectie van seizoen vier.

Robert Englund, die de beruchte Freddy Krueger speelde, zal ook een terugkerende rol krijgen, maar het is onduidelijk in hoeveel afleveringen hij zal verschijnen.

Sinds de finale van seizoen drie in 2019 kijken fans reikhalzend uit naar seizoen vier. In Litouwen begon de productie in februari 2020, maar werd opgeschort vanwege de COVID-19-pandemie. Het begon te filmen in Georgië in september 2020 en er werd bevestigd dat het in september 2021 zou eindigen.

Het seizoen gaat van start in 2022 en de volledige serie is momenteel beschikbaar op Netflix om te streamen.

Aanbevolen: