Wat is het vermogen van actrice Marion Cotillard?

Inhoudsopgave:

Wat is het vermogen van actrice Marion Cotillard?
Wat is het vermogen van actrice Marion Cotillard?
Anonim

Je kent de Franse actrice Marion Cotillard misschien van haar bekroonde wendingen in Franse meesterwerken La Vie En Rose en Two Days, One Night of haar zeer succesvolle Engelstalige films Inception en Midnight in Paris. De vijfenveertigjarige Franse actrice heeft naam gemaakt in zowel de film- als de muziekindustrie en werd erkend vanwege haar kenmerkende 'zachte' acteerstijl, verbluffende uiterlijk en zachte stem.

Marion is ook actief in verschillende commerciële ondernemingen - en is momenteel het gezicht van het iconische Chanel No.5-parfum. Dus hoeveel is Cotillard momenteel waard? Lees verder om erachter te komen.

6 Marion Cotillard werkt al vele jaren professioneel

Cotillard werkt sinds de jaren 90 professioneel in de entertainmentindustrie. Haar eerste filmoptreden kwam in 1994 en verscheen in The Story of a Boy Who Wanted to Be Kissed - een romantisch drama dat haar de aandacht trok van zowel producenten als het kijkende publiek. Gedurende deze tijd woonde en werkte ze voornamelijk in Parijs - voortdurend ervaring opdoen en zich een weg omhoog werken op de ladder. In 1996 bevestigden rollen in de films My Sex Life… of How I Got into an Argument en La Belle Verte haar status als populaire actrice in haar thuisland, en begon ze dividenden uit te betalen toen ze steeds hogere vergoedingen voor haar professionele werk.

5 Marion Cotillard speelde in films met een groot budget

Toen de actrice thuis erkenning begon te krijgen, begonnen Hollywood-regisseurs het op te merken. Het duurde niet lang voordat ze de kans kreeg om aan een grote internationale productie te werken, samen met Ewan McGregor en Helena Bonham Carter in Tim Burton's Big Fish. Andere grote Engelstalige rollen begonnen binnen te stromen, waardoor het begin van de jaren 2000 een zeer productieve tijd voor de actrice werd.

4 'La Vie En Rose' was haar grote film

Misschien kwam Cotillards grootste en meest memorabele rol in 2007, toen ze met succes andere hoopvolle kandidaten versloeg om de rol van de iconische Franse zangeres Edith Piaf in de film La Vie en Rose te bemachtigen - genoemd naar een van Piaf's beroemdste liedjes. De film was een enorm succes, zowel in binnen- als buitenland, en voor haar werk ontving Marion een Academy Award voor Beste Actrice - en werd ze de eerste actrice die zo'n eer ontving voor een Franstalige film. Haar enorme succes hier opende de deur naar tal van andere commerciële en acteermogelijkheden.

3 Marion Cotillard heeft ook een succesvolle muziekcarrière en een modellencarrière

Naast haar sterrollen in films, heeft Cotillard ook een aparte carrière in de muziek. Ze zingt, treedt op en schrijft ook wat van haar eigen muziek! Voor haar film Pretty Things uit 2001 schreef Cotillard het nummer "La Fille De Joie". Er werden ook liedjes geschreven en gezongen voor verschillende andere films.

Haar delicate stem heeft een onderscheidend geluid, en je hebt het misschien gehoord tijdens haar huidige reclamecampagne voor Chanel - die verscheen in de blitse tv-advertentie voor hun nummer 5 parfum genaamd 'Dancing on the Moon' naast de Franse balletdanser Jeremie Belingard, waar ze het nummer 'Team' zingt (een origineel nummer van Lorde). De video is bijna 2,5 miljoen keer bekeken op YouTube.

Daarnaast heeft de Franse schoonheid ook in de modellenindustrie gewerkt en op de covers van verschillende grote tijdschriften gestaan, waaronder Vogue France en Elle. Ze heeft gemodelleerd voor Dior en pronkt met hun kenmerkende handtassen en parfums op grote tijdschriften en poster-spreads. Voor haar productdeals en aanbevelingen bij zulke spraakmakende bedrijven ontvangt Cotillard ongetwijfeld miljoenen dollars, waarmee ze haar schoonheid en glamour ten goede komt.

2 Marion Cotillard doet veel liefdadigheidswerk

Cotillard ontvangt grote betalingen voor haar tv, muziek en commercieel werk, maar is ook bedachtzaam om zoveel mogelijk terug te geven. De Inception-actrice is regelmatig beschermvrouwe van de goede doelen Greenpeace, de Maud Fontenoy Foundation, Association Wayanga, WWF en de Nicolas Hulot Foundation. Haar werk legt speciale nadruk op klimaatverandering - het helpen tegengaan van milieuschade en het broeikaseffect.

Marion staat ook bekend om het af en toe uitvoeren van stunts om haar liefdadigheidsboodschap te dienen. In 2013 sloot ze zichzelf in Parijs op in een grote kooi om te protesteren tegen de detentie van 30 Greenpeace-activisten in Rusland. Het is duidelijk dat ze gepassioneerd is door vele doelen en waar mogelijk iets terug wil doen.

1 Dus wat is het totale vermogen van Marion Cotillard?

Cotillard's uitgebreide werk in verschillende sectoren heeft haar tot een zeer rijke vrouw gemaakt. Volgens Celebrity Net Worth is Cotillard een verbazingwekkende $ 50 miljoen waard. Haar verschillende vergoedingen voor haar acteerwerk sinds het midden van de jaren 90, roy alty's voor haar muziek en enorme reclamedeals voor grote luxemerken zoals Chanel, Cartier en Lady Dior, hebben allemaal bijgedragen aan dit zeer indrukwekkende totaal.

Cotillards fortuin maakt haar gemakkelijk een van de rijkste actrices ter wereld, zowel in Frankrijk als internationaal.

Aanbevolen: