Travis Barker douchet verloofde Kourtney Kardashian's voeten met liefde online

Inhoudsopgave:

Travis Barker douchet verloofde Kourtney Kardashian's voeten met liefde online
Travis Barker douchet verloofde Kourtney Kardashian's voeten met liefde online
Anonim

Travis Barker liet de wereld zien dat hij nog altijd een snaar is met zijn Kourtney Kardashian - elk klein stukje van haar.

De 46-jarige Blink-182-drummer werd afgebeeld met de voeten van zijn verloofde op zijn gezicht terwijl ze luierden in bijpassende luipaardpyjama's.

Alles wat ik wil voor Kerstmis…

Barker lijkt een speciale bewondering te hebben voor Kourtney's pootafdruk - een ervan noemde ze 'engelenvoeten'.

In de intieme foto werd Barker gezien, begraven in de onderkant van Kourtney's rechtervoet en leek het te kussen en te likken voor de camera.

Hij schreef de foto voor zijn 6,2 miljoen volgers: "Alles wat ik wil voor Kerstmis."

Kourtney reageerde in de comments: "Je bent extra goed geweest."

Sociale media waren verdeeld

De meeste fans van "Kravis" waren verheugd om weer een geliefde foto van het stel te zien - met velen die geloven dat Barker een voetfetisj heeft.

"Travis Barker heeft een voetfetisj 100% bevestigde liefde voor hem", zei een fan.

Een ander schreef: "Die foto bevestigde net wat ik dacht, Travis Barker heeft een voetfetisj."

Maar sommigen op sociale media voelden de liefde niet.

"Ze kunnen dit allebei privé doen, maar NEE dat is niet de optie. Moet het op sociale media uitzenden voor aandacht. Cringe," schreef een persoon online.

"Schrijf je nu al in bij Only Fans - je weet dat je dat wilt", een tweede toegevoegd.

Ze zijn groot op PDA's

Travis en Kourtney werden in februari officieel Instagram na een jarenlange vriendschap. De ooit gereserveerde Kardashian is openlijk seksueel geworden sinds hij contact heeft gemaakt met Barker. "Kravis" zijn samen op talloze vakanties gegaan - waarbij Barker Kardashian prees omdat hij hem hielp zijn vliegangst te overwinnen.

Aan het begin van hun relatie ging het paar naar het exclusieve Amangiri-resort in Canyon Point, Utah. De moeder van drie deelde een foto van zichzelf terwijl ze schrijlings op Barker zat terwijl ze een naakte stringbikini droeg. Kourtney droeg de kleine tweedelige naaktbikini terwijl Travis shirtloos de woestijn in ging. De oprichter van Poosh wikkelde een crèmekleurige sjaal om haar hoofd en liet haar lange bruine haar de wind vangen.

In oktober stelde Barker de vraag aan Kardashian in een strandhotel in Montecito, Californië. De vader van drie kinderen plande een uitgebreide bloemenverlovingssetting bestaande uit rode rozen en kaarsen.

Aanbevolen: