Billie Eilish op blote voeten ziet er één uit met de natuur in nieuwe 'Rolling Stone'-spread

Inhoudsopgave:

Billie Eilish op blote voeten ziet er één uit met de natuur in nieuwe 'Rolling Stone'-spread
Billie Eilish op blote voeten ziet er één uit met de natuur in nieuwe 'Rolling Stone'-spread
Anonim

Billie Eilish is weer een covergirl, maar deze keer is het anders.

Haar recente (uber glamoureuze) 'Vogue'-cover bevatte luxe lingerie en een professionele set, terwijl 'Rolling Stone' haar laat zien ontspannen in de tuin van haar ouders. In 'Vogue' sprak Billie Eilish in de publieke belangstelling over seksuele autonomie en haar strijd als tiener. Nu heeft ze iets te zeggen over haar zogenaamde transformatie, plus foto's van zichzelf in een nieuw, natuurlijk licht.

Haar droom kwam uit

Billie plaatste gisteravond haar 'Rolling Stone'-foto's op IG samen met het bijschrift "ROLLING STONE COVER, A DREEEAAAM…" Klik door voor de volledige reeks prachtige foto's van fotograaf Yana Yatsuk.

Volgens het artikel nodigde Billie 'Rolling Stone' uit in het huis van haar ouders, waar ze nog steeds enkele nachten doorbrengt. Ze beantwoordde vragen over haar leven terwijl ze door de achtertuin van het gezin sjokte met reddingshonden Pepper en Shark.

De foto's van die dag zijn een mix van Billie die in het gras ligt, in een boom klimt en zich kleedt in outfits die niet veel meer inhouden dan een overhemd met knoopjes of een handdoek om haar hoofd.

Fans houden van de look

via Instagram
via Instagram

Billie met een fris gezicht verdiende duizenden ondersteunende reacties van fans op haar socials.

"WAT?! Weer internet kapot", luidt een populaire reactie op haar IG-bericht.

"Ik vind het geweldig hoe je je lichaam meer uitdrukt", leest een ander. "Hou van jezelf, mijn koningin!"

Het duurde echter niet lang voordat fans Billie's recente controverse ook ter sprake brachten in haar commentaarsectie. De bovenste reactie is er een die zegt: "Billie je bent mooi en ik hou van je, maar spreek alsjeblieft over DEZE SITUATIE", met meer dan 50.000 likes en ongeveer 900 subcommentaar die het daarmee eens waren. Oef.

Billie zegt dat ze niet één ding wil zijn

Dankzij haar iconische 'Bad Guy'-tijdperk-look, kent Billie de kracht van een gemakkelijk herkenbaar beeld. Als een zegen en een vloek, hielp het behouden van dat beeld haar om wat privacy over haar lichaam te behouden EN maakte het haar gemakkelijk voor paparazzi om te achtervolgen.

"Ik was een kind en ik wilde kid st doen", vertelt ze aan Rolling Stone. "Ik wilde niet in staat zijn om verdomme niet naar een winkel of het winkelcentrum te gaan. Ik was erg boos en niet dankbaar."

Nu geniet ze van de vrijheid die voortkomt uit kijken hoe ze wil - en het is zeker niet slechts één manier. Op de vraag hoe ze zich voelde over mensen die dingen omschrijven als "zeer Billie Eilish", antwoordde ze met:

"Wat bedoelen ze eigenlijk als ze dat zeggen?…Ik heb zo'n luide persoonlijkheid dat mensen het gevoel hebben dat ze alles over mij weten en dat doen ze letterlijk helemaal niet."

Aanbevolen: