Deze beroemdheden willen echt met Keanu Reeves daten

Inhoudsopgave:

Deze beroemdheden willen echt met Keanu Reeves daten
Deze beroemdheden willen echt met Keanu Reeves daten
Anonim

Er is zelden een dag dat Keanu Reeves niet in het nieuws is. Meestal is het omdat iedereen enthousiast is over hem als persoon. Ja, Keanu is misschien wel de aardigste man in Hollywood. Dat onderwerp is veel ter sprake gekomen terwijl Keanu The Matrix Resurrections promootte. Gezien het feit dat de A-lister zo geliefd, getalenteerd en duidelijk knap is, is het logisch dat hij het onderwerp is van een hoop verliefdheden. Maar het zijn niet alleen fans die Keanu begeren. Beroemdheden zijn ook over hem heen.

Terwijl fans jarenlang hebben geprobeerd Keanu te verzenden met zijn Matrix-co-ster Carrie-Anne Moss, is er nooit iets tussen de twee gebeurd, noch heeft de vrouw die Trinity speelt ooit bekend dat ze verliefd op hem was. Maar dat is niet het geval met een paar van zijn andere co-sterren. Hoewel het niet alleen Keanu's co-sterren zijn die hem leuk vinden. Eerlijk gezegd is er geen tekort aan beroemdheden die openlijk verliefd zijn geworden op Keanu. Laten we eens kijken…

8 Sandra Bullock herinnert zich hoe "knap" Keanu was terwijl hij snelheid maakte

Tijdens een interview met Ellen DeGeneres maakte Sanda Bullock een wandeling door het geheugen en vertelde ze hoe "knap" Keanu was terwijl de twee samen Speed maakten. Ze zei zelfs dat ze zou beginnen te giechelen telkens als hij naar haar keek. Toevallig vertelde Keanu Ellen dat hij verliefd was op Sandra tijdens het maken van de film. Helaas voor hen, en voor fans die de twee sterren hebben verzonden, hebben Keanu en Sandra nooit echt een date gehad.

7 Jonathan Groff en Drew Barrymore zijn het erover eens dat Keanu hot is in The Matrix Resurrections

Hoewel Jonathan Groff misschien niet met Keanu Reeves had willen daten, begeerde hij hem zeker terwijl de twee The Matrix Resurrections maakten. Tijdens een promotie-interview voor de nieuwe film in de show van Drew Barrymore, ging Jonathan in detail over zijn ervaring met het trainen met Keanu voor hun vechtscène in de film. Nadat Drew had gezegd dat ze vond dat Keanu er heel sexy uitzag, antwoordde Jonathan: "Ja, superheet. Echt superheet. Het is het volgende niveau. Het is het volgende niveau!" Hoewel Jonathan er geen probleem mee had om zijn tegenspeler te verpletteren, voelde Drew zich een beetje ongemakkelijk omdat ze ooit een film met hem had opgenomen toen ze heel jong was.

6 Winona Ryder is mogelijk getrouwd met Keanu Reeves

Vanwege een zeer authentieke huwelijksscène met Keanu in Dracula uit 1992, gelooft Winona Ryder dat ze mogelijk getrouwd is met Keanu. Hoewel dit waarschijnlijk niet mogelijk is, lijkt het zeker alsof ze graag zou willen dat dit waar is. Tijdens een interview voor hun film Destination Wedding een paar jaar later beweerde Winona dat Keanu om "elke reden" de beste was. Ze vervolgde door te zeggen: "Hij is een van mijn favoriete mensen om mee te werken [en] om in de buurt te zijn."

5 Alice Eve gaf Keanu-Crush-vibes tijdens een interview voor replica's

Hoewel Star Trek Into Darkness-ster Alice Eve niet helemaal naar voren kwam en zei dat ze verliefd is op Keanu Reeves in tegenstelling tot andere beroemdheden op deze lijst, gaf ze zeker de vibes af die ze doet. Tijdens een interview voor hun film Replicas beschreef Alice Keanu als "een man die naar andere werelden reist". Ze bewonderde ook hoe "geaard" hij is. Bovenal beschreef Alice hem als een vertrouwenspersoon omdat hij haar vertelde dat hij "een kluis" was. Hierdoor bloosde ze meteen en wilde ze hem alles vertellen. Tijdens een interview met Rachael Ray beweerde ze ook dat het "heel gemakkelijk" was om de vrouw van Keanu in de film te spelen.

4 Kelly Ripa gemaakt met levensgrote kartonnen uitsnede van Keanu

Tijdens een vrij recent interview in de ochtendshow van Kelly Ripa komt Keanu erachter dat de presentator een grote oogje op hem had. Hoewel Kelly tijdens hun interview zeker wellustige vibes uitstraalde, was het een uitgelekte video achter de schermen die de omvang van Kelly's ding voor hem onthulde. In de video werd Keanu overrompeld door Kelly's bekentenis dat hij ooit met een kartonnen uitsnede van hem had gezoend. Kelly vertelde Keanu dat ze de levensgrote knipsel van een vriend bij Blockbuster had gekregen en in haar kleedkamer had bewaard toen ze op All My Children was. De meest schokkende zin was toen ze zei: "Soms zou ik het daar naar mijn zin hebben."

3 Suki Waterhouse beweert dat Keanu "de best uitziende 50-jarige" is

Hoewel model en acteur Suki Waterhouse opmerkelijk jonger is dan Keanu, heeft ze nog steeds iets met hem. Tijdens een interview met Young Hollywood werd Skui gevraagd of ze liever zou vrijen met Keanu of Jason Mamoa. Aangezien Jason de stiefvader van haar beste vriend is, moest ze Keanu kiezen. Dit was echter geen gedwongen keuze, want ze beschreef de Speed-ster ook als "de droom".

2 Octavia Spencer werd gered door Keanu Reeves en toen viel ze voor hem

Een van de meest beruchte Keanu Reeves-verhalen betreft de Matrix-ster die Octavia Spencer helpt toen haar auto kapot ging aan de kant van de weg. Terwijl Octavia beweert dat zij en haar auto er allebei verschrikkelijk uitzagen, hielp Keanu haar graag. Tijdens haar interview met Meredith Vieira zag Octavia er extreem rood uit toen de gastheer seksuele toespelingen begon te maken over haar ervaring met Keanu.

1 Paula Abdul wenst dat ze met Keanu Reeves uitgaat

Twee woorden zeggen alles. Nadat ze door een fan op Watch What Happens Live met Andy Cohen was gevraagd met Keanu nadat ze samen een videoclip had gemaakt, antwoordde Paula eenvoudig: "Ik wens!". Vervolgens beschreef ze hoe ze hem betrad in zijn caravan terwijl hij luchtgitaar speelde in zijn ondergoed. "Ik zei: 'dat is mijn vriendje'". Helaas voor Paula is er nooit iets tussen de twee gebeurd.

Aanbevolen: