Deze beroemdheden willen echt met Tom Holland daten

Inhoudsopgave:

Deze beroemdheden willen echt met Tom Holland daten
Deze beroemdheden willen echt met Tom Holland daten
Anonim

Het Marvel Cinematic Universe, en de filmindustrie als geheel, heeft zeker Tom Holland te danken voor een deel van het ongelooflijke financiële succes dat Spider-Man: No Way Home is momenteel ervaart. Of de film nu echt goed is of niet, hij doet wonderen voor de filmindustrie en laat de wereld zien dat geen enkele pandemie mensen ervan zal weerhouden naar de bioscoop te gaan als ze genoeg van de film houden. Hoewel Tom niet de enige reden is waarom Spider-Man: No Way Home het zo goed doet, zijn mensen dol op hem. Sterker nog, mensen zijn meer dan dol op hem… ze begeren hem.

Hoewel Tom momenteel geniet van een echte romance met zijn Spider-Man co-ster, Zendaya, lijdt het geen twijfel dat hij talloze beroemdheden heeft. Als hij het ooit verbreekt met de getalenteerde Euphoria-ster, wachten een hoop prachtige A-listers in de coulissen. Hier zijn de beroemdheden die open zijn over hun ongebreidelde dorst naar Tom…

Laura Harrier

Zendaya is niet de enige Spider-Man co-ster die iets met Tom heeft. Hoewel Laura een aantal zeer spraakmakende Hollywood-relaties heeft gehad, heeft ze ervoor gezorgd dat fans dachten dat ze graag één met Tom had willen zijn. Terwijl de twee Spider-Man: Homecoming promootten, flirtte Laura openlijk met Tom tijdens interviews. Ze schaamde zich er niet voor om hem een reeks complimenten te geven en toe te voegen aan een zeer duidelijke seksuele spanning tussen hen. Serieus… bekijk ELK interview van die twee samen.

Elizabeth Olsen

Tom's MCU-co-ster Elizabeth Olsen heeft Tom beschreven als een "schattige en grappige" kerel. Toen ze zei dat ze wat nauwer met hem wilde samenwerken in de MCU-projecten, vroeg ze een Comic-Con-publiek: "Hij is schattig, toch?" Ze heeft Tom ook beschreven als iemand met een geweldige 'fysieke energie'." En dit is zeker niet de enige keer dat ze lyrisch was over de Uncharted-acteur en openlijk met hem flirtte ondanks dat ze ouder was en… je weet wel… verloofd…

Ella Purnell

Yellowjackets en Sweetbitter-ster Ella Purnell heeft misschien al haar moment in de zon gehad met Tom Holland. Volgens The Sun kwamen zij en Tom heel dichtbij bij de BAFTA-awards van 2017. De twee werden samen gezien terwijl ze naar zijn kamer gingen voor een after-afterparty. Volgens de bron van The Sun gingen ze allebei op verschillende kaarten terug naar hetzelfde hotel, ondanks dat hij daar een kamer had en zij niet. Hoewel ze niets hebben bevestigd, lijken de foto's erop te wijzen dat de twee verliefd op elkaar zijn.

Daisy Ridley

Hoewel Star Wars-acteur Daisy Ridley niet meteen naar buiten kwam en zei dat ze iets met Tom had, is ze poëtisch over hem als persoon geworden nadat de twee een hoofdrol speelden in Chaos Walking. Bovendien zei Daisy dat ze gecharmeerd was van de aandacht die Tom kreeg en werd ze weggeblazen door hoe hij alle wellustige ogen met gratie behandelde. Combineer dit met hun vurige chemie intieme scènes en het is geen wonder dat fans denken dat ze iets voor hem heeft.

Chantel Jeffries

Model-, DJ- en YouTube-ster Chantel Jeffries is niet meteen naar buiten gekomen en heeft gezegd hoeveel ze dorst naar Tom Holland, maar haar gezichtsuitdrukking zei zeker genoeg. Tijdens een van haar Instagram-stories deed Chantel een quiz over met welke beroemdheid ze zou moeten daten. Het antwoord dat ze kreeg was… ja… Tom Holland. En de blik in haar gezicht leek meer dan tevreden.

Cindy Kimberly

Net als Chantel Jeffries werd model Cindy Kimberly gematcht met Tom Holland tijdens een Instagram-verhalenquiz. En net als Chantel kon ze haar opwinding niet verbergen. Het beeldschone model, afkomstig uit Nederland, begon zelfs te flirten met de camera, alsof ze Tom er een bericht door stuurde. Kortom, haar gezichtsuitdrukking vertelde iedereen dat ze meer dan down is voor de Devil All The Time-acteur.

Nadia Parkes

Voordat Tom werd gekoppeld aan zijn Spider-Man: No Way Home-co-ster, was hij naar verluidt gehecht aan Doctor Who-ster Nadia Parkes. Volgens Elle hielden Tom en Nadia hun relatie bijna volledig privé. Hoewel ze hun romance niet echt hebben bevestigd, werden ze samen gespot tijdens de quarantaine van 2020. Nadia, die ook speelde in The Spanish Princess, plaatste zelfs een ietwat cryptische foto van Tom op haar Instagram. Dus of deze twee nu wel of niet uitgingen, het is duidelijk dat Nadia iets met hem had.

Zendaya

Natuurlijk is Zendaya uit op een definitief antwoord. Maar er is geen beroemdheid die meer verliefd is op Tom dan zijn Spider-Man: No Way Home co-ster. Voordat de twee hun romance bevestigden tijdens het perscircuit voor de nieuwe film, en zelfs voordat de geruchten over hun romance begonnen, was het duidelijk dat Zendaya iets met Tom had. Natuurlijk was ze romantisch verbonden met een aantal andere beroemdheden, waaronder haar Euphoria-medespeler Jacob Elordi, maar hun chemie was onmiskenbaar. Fans hebben op slimme wijze voltooiingsvideo's gemaakt van alle keren dat Zendaya in de afgelopen jaren met Tom flirtte. En, zoals veel geruchten, bleek haar ding voor Tom juist te zijn.

Aanbevolen: