RHOSLC': Mary Cosby riep op voor racistisch ongepaste opmerkingen

Inhoudsopgave:

RHOSLC': Mary Cosby riep op voor racistisch ongepaste opmerkingen
RHOSLC': Mary Cosby riep op voor racistisch ongepaste opmerkingen
Anonim

Spoiler Alert: Details over de aflevering van 'RHOSLC' van 19 december 2021 worden hieronder besproken! en tijdens de aflevering van vanavond komt ze eindelijk oog in oog te staan met de hele cast! Na haar schokkende arrestatie lijkt het alsof de dames van S alt Lake verdeeld zijn als het gaat om haar onschuld, maar Jen Shah houdt standvastig door te beweren dat ze niets verkeerd heeft gedaan.

Dit gebeurde allemaal tijdens de phò-lunch van Jennie Nguyen, waar alle ogen op Jen waren gericht, maar het lijkt erop dat Mary Cosby de show heeft gestolen. Slechts enkele dagen nadat Mary Cosby's kerk in twijfel kwam, roept de cast van RHOSLC haar nu op haar leugens uit, maar dat is niet alles waar Mary om wordt geroepen.

Tijdens de reis van de meiden naar Vail, Colorado, maakte Mary enkele minachtende opmerkingen over Mexicanen, en het lijkt alsof ze het vanavond weer heeft gedaan nadat ze nogal raciaal ongepaste opmerkingen had gemaakt. Hoera!

Mary Cosby kwam voor Jennie Nguyen tijdens Pho Lunch

Jennie Nguyen plande een intieme lunch in de International Peace Gardens in S alt Lake City om de vrouwen kennis te laten maken met de Vietnamese cultuur. De meergangenma altijd omvatte banh mi, loempia's en natuurlijk phò, maar het was meer het onderwerp van gesprek dat de aandacht trok dan het heerlijke eten.

Na het bespreken van zaken met betrekking tot Jen Shah's onschuld, namen de zaken een wending toen Mary Cosby commentaar gaf op Jennie's "gele tinten" en "schuine ogen". Wat zeg je? Mmm, je leest het goed! Nadat ze complimenten had gekregen over haar blonde pruik, zei Lisa Barlow ook dat Jennie onlangs een blonde pruik had gedragen, wat Mary ertoe bracht Jennie te "complimenteren" met een nogal raciaal ongevoelige opmerking.

RHOSLC-fans waren er snel bij met hun gedachten en beweerden dat Mary's woordkeuze met betrekking tot Jennie's uiterlijk meer dan "ongepast" en "onwetend" was. Hoewel Mary een aantal belangrijke dingen te doen heeft, hebben fans er ook op gewezen dat Heather Gay's opmerking over Jennie die eruitzag als een 'anime'-personage net zo smakeloos was, maar de opschudding blijft uitsluitend gericht op Mary.

Mary Cosby nu onder vuur vanwege racistische opmerkingen

Dit is niet de eerste keer dat Mary minachtende opmerkingen maakt als het om racen gaat. Tijdens de reis naar Vail vergeleek Mary Jen Shah met een 'Mexicaanse schurk', waardoor Bravo-fans over de rand gingen. Het lijkt alsof haar mond zonder filter haar behoorlijk in de problemen brengt, en geloof het of niet, het is al sinds seizoen één dat Mary Cosby beweerde dat ze 7/11 niet bezoekt vanwege raciaal ongevoelige redenen !

Nadat de aflevering van Vail was uitgezonden, ging Mary Cosby naar Twitter om zich te verontschuldigen (wat vreemd genoeg lijkt op een uitnodiging voor een black-tie-affaire) als het ging om haar slechte woordkeuze. "Mijn opmerking was roekeloos, onbedoeld en het spijt me echt", schreef ze.

Het lijkt erop dat dat niet genoeg leek, gezien haar voortdurende gebruik van raciaal ongepaste opmerkingen tijdens de lunch. Kijkers wachten nu op verontschuldiging deel twee met nog een ander vreemd gekozen lettertype.

Aanbevolen: