Derick Dillard's rotsachtige geschiedenis met Jim Bob Duggar, uitgelegd

Inhoudsopgave:

Derick Dillard's rotsachtige geschiedenis met Jim Bob Duggar, uitgelegd
Derick Dillard's rotsachtige geschiedenis met Jim Bob Duggar, uitgelegd
Anonim

Elk gezin heeft zijn ups en downs, maar de familie Duggar heeft echt het belsignaal doorgemaakt en heeft meer drama en beroering meegemaakt dan de meesten. Er zijn talloze controverses geweest binnen de familie Duggar, waaronder de recente veroordeling van Josh Duggar voor gruwelijke misdaden tegen kinderen en de gespannen relatie tussen Derick Dillard en Jim Bob Duggar.

Toen Derick met Jill Duggar trouwde, had hij geen idee hoe omstreden zijn relatie met zijn schoonvader zou zijn, maar naarmate de tijd verstreek, werd het al snel duidelijk dat hun relatie zou ontbinden. De spanning tussen hen is reëel en is de afgelopen dagen steeds erger geworden.

10 Dingen tussen Derick Dillard en Jim Bob Duggar begonnen normaal

Na minder dan een jaar met elkaar te daten, stapten Counting On-sterren Derick Dillard en Jill Duggar in het huwelijksbootje. De dingen leken hoopvol en veelbelovend toen ze in juni 2014 trouwden, en alle familieleden leken hun best te doen om deze verbintenis te omarmen en de jonge pasgetrouwden het allerbeste te wensen. Destijds was er geen echt bewijs van problemen in het paradijs, en Derick begon met het opbouwen van wat leek op relatief normale banden met Jill's familie, inclusief zijn nieuwe schoonvader, Jim Bob Duggar.

9 Gezinsspanning begon op te bouwen

Naarmate de show vorderde, werd de spanning tussen Jill en haar vader duidelijk en begon ze steeds meer tegen Jim Bob in te gaan. De problemen tussen verschillende Duggar-familieleden begonnen te escaleren en de Duggar-clan gaf hun publiek een voorproefje van het echte drama dat reality-tv voor hun publiek kan produceren. Derick en Jill ergerden zich steeds meer aan de regels van de familie Duggar, en het was voor fans duidelijk dat de interpersoonlijke dynamiek begon te veranderen.

8 Derick steunde de inspanningen van Jill Duggar om los te komen van de levensstijl van Jim Bob

Derick en Jill Dillard begonnen de levensstijl te mijden die hen door de familie Duggar werd opgelegd en begonnen langzaam een andere richting in te slaan. Ze begonnen beslissingen te nemen die sterk afweken van wat volgens de familieregels van Duggar was toegestaan. Jill begon alcohol te drinken, zette haar kinderen op een openbare school en kreeg zelfs een neusring. De hele tijd steunde Derick Dillard de pogingen van zijn vrouw om van haar familie te scheiden en steunde hij haar beslissing door alles te trotseren waar Jim Bob Duggar voor stond.

7 Derick Dillard keerde publiekelijk tegen Jim Bob Duggar

Ondanks het feit dat Jim Bob de patriarch achter de familie Duggar is, nam Derick de bewuste beslissing om zich publiekelijk tegen hem te keren en ging hij naar Facebook om het te doen. In reactie op Jim Holt's vernietigende bericht over zijn voormalige beste vriend, Jim Bob, voegde Derick zich bij het gesprek om zijn eigen vernietigende woorden toe te voegen. Hij lanceerde een verbale oorlog tegen zijn schoonvader en begon thee te morsen over alle duistere geheimen die de familie Duggar al zo lang verborgen had gehouden. Derick gaf toe dat hij altijd liefdevol aan Jim Bob dacht, maar hij was zich nu volledig bewust van waartoe hij 'in staat' was, en niet lang daarna begon hij meer details vrij te geven.

6 Derick beschuldigt Jim Bob ervan gefocust te zijn op zijn eigen gewin

Een van de zware beschuldigingen die Derick tegen Jim Bob maakte, was dat hij iemand was die zo gefixeerd was op zijn eigen gewin en persoonlijk succes, dat het hem niets kon schelen hoe zijn daden, of inactiviteit, anderen zouden beïnvloeden. Derick ging verder met het besmeuren van de reputatie van Jim Bob door te zeggen: "Hij heeft een geschiedenis van het verkopen van alles waar hij persoonlijk van kan profiteren", en het werd al snel duidelijk dat zijn relatie met Jim Bob niet alleen tumultueus was, het werd steeds ronduit giftig.

5 Derick Dillard geeft aan dat de manipulatie van Jim Bob Duggar 'verwant aan mensenhandel' is

Vastbesloten om de ware aard van Jim Bob Duggar met de wereld te delen, begon Derick details te delen met fans waar ze nooit eerder mee bekend waren. Hij bekritiseerde het karakter en de morele code van Jim Bob door zijn vuile was op Facebook te luchten en zei: "Hij heeft talloze keren tegen mijn vrouw en mij gelogen. In tegenstelling tot zijn campagne gelooft hij niet in vrijheid, maar zijn manipulatie heeft geresulteerd in wat is vergelijkbaar met mensenhandel." Deze verontrustende vergelijking zorgde ervoor dat fans meer aandacht besteedden aan hoe verontrustend de dingen waren binnen het gezin en werkten eraan om de ineenstorting van de relatie tussen Jim Bob en Derick verder te benadrukken.

4 Derick beschuldigt Jim Bob van het beroven van zijn eigen kinderen

Derick was niet van plan om achter te houden hoe hij echt over Jim Bob dacht en onthulde aan fans dat Jim Bob naar verluidt geld van zijn eigen kinderen had ingehouden en weigerde hen geld te betalen dat rechtmatig van hen was. Derick houdt vol dat Jill een aanzienlijk bedrag verschuldigd was voor haar deelname aan TLC's Counting On, en dat Jim Bob het stevig vasthield en weigerde het geld aan zijn dochter te geven. Er werd eerder gezegd dat de Duggar-kinderen in het begin een tijdje helemaal niet werden betaald voor de tijd in de show.

3 Derick Dillard klaagt Jim Bob Duggar aan omdat hij een leugenaar en 'verbaal beledigend' is

Derick had er duidelijk genoeg van dat Jim Bob het ene gezicht aan het publiek liet zien en het andere in zijn persoonlijke interacties met zijn familie, en hij deed zijn best om de barrières weg te nemen door de waarheid aan zijn fanbase te onthullen. Derick bekritiseerde Jim Bob omdat hij een leugenaar was en uitte zware beschuldigingen tegen hem en noemde hem 'verbaal grof'. Hij zei: "Als hij privé wordt geconfronteerd, is hij niet nederig, maar hij is defensief en verbaal grof." Het was duidelijk dat Jim Bob voor Derick niet te vertrouwen was, en nu kwam de wereld er alles over te weten.

2 Jim Bob Duggar wordt ervan beschuldigd Josh Duggar te beschermen en niet de slachtoffers van Josh

Misschien is een van de meest verontrustende beschuldigingen die voortkomen uit de verontrustende uitwisseling tussen Jim Bob en zijn schoonzoon, Derick Dillard, dat Jim Bob zo gefixeerd was op het beschermen van zijn zoon Josh Duggar tegen de wet, dat hij keerde de slachtoffers van Josh de rug toe. Derick beweert dat Jim Bob zich terdege bewust was van de verontrustende gewoonten van Josh Duggar, en in plaats van te spreken om de onschuldige jonge slachtoffers te helpen waar Josh op jaagde, zou hij de informatie privé hebben gehouden. Het beschermen van Josh was prioriteit boven het beschermen van de slachtoffers, en zoals Derick beweert, was dit een herhaling, geen geïsoleerd incident.

1 Derick Dillard keerde kiezers tegen Jim Bob

In een poging om ervoor te zorgen dat Jim Bob Duggar de prijs betaalde voor de schade die hij veroorzaakte in het leven van Derick Dillard en Jill Duggar, verklaarde Derick brutaal de oorlog aan Jim Bob door agressief te werken om kiezers tegen hem op te zetten. Hij sprak zich uit tijdens de politieke campagne van Jim Bob en waarschuwde hen dat Jim Bob niet in staat was in waarheid te leven. Terwijl hij de kiezers toesprak, schreef Derick: "Nogmaals, als hij heeft gelogen en blijft liegen tegen zijn beste vrienden en zijn eigen familie, zal hij dan tegen jullie liegen?"

Toen hij zijn opmerking afrondde, waarschuwde Derick de kiezers in Arkansas voor het onvermogen van Jim Bob om de waarheid te vertellen. Hij steunde ook de tegenstander van Jim Bob, Colby Fulfer.

Aanbevolen: