90 Day Fiancé': Inside Andrei's rotsachtige relatie met Elizabeth's familie

Inhoudsopgave:

90 Day Fiancé': Inside Andrei's rotsachtige relatie met Elizabeth's familie
90 Day Fiancé': Inside Andrei's rotsachtige relatie met Elizabeth's familie
Anonim

90 Day Fiancé-fans ontmoetten Andrei en Elizabeth (ook bekend als Libby) voor het eerst in seizoen 5 en het paar verscheen later op 90 Day Fiancé: Happily Ever After?. De franchise staat erom bekend veel drama te hebben, maar toen dit stel in de show kwam, schoot het drama nog meer omhoog. Er is drama geweest in vrijwel elke aflevering waarin Andrei en Elizabeth hebben gespeeld. En het meeste komt door de vete tussen Elizabeth's familie en Andrei zelf die nooit lijkt te eindigen. Het is begrijpelijk dat de familie van Elizabeth in het begin sceptisch was over Andrei, maar ze mochten hem nog steeds niet, zelfs niet nadat ze hem hadden ontmoet, vooral Elizabeths broers en zussen.

Elizabeths vader begint Andrei nu aardiger te vinden, maar haar broers en zussen, Rebekah "Becky" Lichtwerch, Jenn "Jaylyn" Davis en Charlie Potthast, weigeren met hem op te schieten. Andrei en Elizabeth zijn al jaren samen, maar het lijkt alsof naarmate de tijd verstrijkt de dingen alleen maar erger worden tussen de broers en zussen van Andrei en Elizabeth. Hier is alles wat we weten over de relatie van Andrei met de familie van Elizabeth.

6 Elizabeths zussen zijn altijd bezorgd geweest dat Andrei haar en hun dochter zou kunnen steunen

Vanaf het begin heeft de familie van Elizabeth haar en Andrei's relatie niet goedgekeurd. Ze waren sceptisch over haar dating met iemand uit een ander land en toen ze zwanger werd, waren ze nog meer bezorgd. Het kost geld om een kind op te voeden en het zorgde voor veel spanningen in het gezin toen het stel voor geld op Elizabeths vader, Chuck, moest rekenen. Tijdens een aflevering van 90 Day Fiancé vertelde Becky aan Elizabeth: "Andrei weet dat hij niet wil dat het gezin zo verweven en betrokken is bij het opvoeden van een kind, maar tegelijkertijd vertrouw je op je vader voor geld. Dus als je op iemand vertrouwt voor geld, zullen ze erbij betrokken zijn.” Jenn vertelde Elizabeth ook dat Andrei moet "opkomen" omdat ze nu een kind hebben om over na te denken.

5 Chuck dacht eerst dat Andrei "onverantwoordelijk" was

Aangezien Elizabeth en Andrei op haar vader moesten vertrouwen toen ze hun dochter kregen, was hij er niet blij mee. Hij steunt zijn dochter altijd, maar hij vond het niet leuk dat Andrei Elizabeth zwanger maakte zonder enig plan om haar en hun dochter financieel te ondersteunen. Chuck vertelde de producers op 90 Day Fiancé: Ik was echt geschokt toen Elizabeth me vertelde dat ze zwanger was. Je had me met een veer kunnen omstoten. Gewoon omdat hij hierheen kwam, trouwde en mijn dochter aanrandde zonder enig plan om haar te onderhouden. Ik vind dat gewoon onverantwoord.”

4 Elizabeth en Andrei lieten haar familie niet in de verloskamer toen ze beviel van hun dochter

Elizabeths familie was niet blij dat ze zwanger raakte voordat Andrei een baan kreeg, maar ze willen nog steeds deel uitmaken van het leven van hun dochter. Dus het deed hen pijn toen Elizabeth en Andrei besloten om ze niet in de verloskamer te hebben toen Eleanor werd geboren. Tijdens een andere aflevering van 90 Day Fiancé zei Elizabeth: "We wilden geen familie in de kamer vanwege de dingen die met mijn familie zijn gebeurd." Het is begrijpelijk dat het paar niet wilde dat iedereen ruziede toen hun dochter werd geboren, maar het veroorzaakte meer problemen omdat ze erbij wilden zijn toen ze ter wereld kwam.

3 Elizabeth's broers en zussen waren niet blij dat hun vader voor haar betaalde en Andrei's tweede huwelijk

Elizabeths vader heeft haar en Andrei veel geholpen. Chuck heeft ervoor gezorgd dat ze genoeg geld hebben om hun dochter groot te brengen en heeft Andrei geholpen aan een baan. Bovendien betaalde hij voor de tweede bruiloft die ze hadden in het thuisland van Andrei. De broers en zussen van Elizabeth waren er absoluut niet blij mee. In één aflevering ondervroeg Jenn Andrei over financiën. Ze vroeg hem waar ze '15 duizend dollar' gingen halen om de bruiloft in Moldavië te betalen. Andrei was hier niet blij mee en reageerde boos. Elizabeths moeder moest ingrijpen om te voorkomen dat de ruzie escaleerde. Hoewel de familie van Elizabeth nooit echt van Andrei hield, maakte de tweede bruiloft het nog erger en veroorzaakte het meer problemen tussen hen.

2 Charlie vervloekte Andrei bij de tweede bruiloft (voor de hele familie)

De tweede bruiloft was bedoeld om de hele familie bij elkaar te brengen, maar precies het tegenovergestelde gebeurde. In plaats van dat Andrei's familie samenkwam met Elizabeth's familie, vocht Elizabeths familie de hele tijd met Andrei. De broer van Elizabeth, Charlie, vocht echter het meest met Andrei. Hij werd dronken en vervloekte Andrei terwijl hij zijn toespraak hield op de bruiloft. Charlie en zijn zussen maakten heel duidelijk dat ze het vreselijk vinden dat hun vader heeft meegeholpen om de bruiloft te betalen. Hoewel Chuck uiteindelijk warm werd voor Andrei, lijken de broers en zussen van Elizabeth niet te stoppen hem te haten.

1 Chuck Hiring Andrei Brake The Family Apart

Na de tweede bruiloft begon Chuck Andrei na verloop van tijd meer te waarderen, omdat hij liet zien hoe graag hij wil werken en zijn gezin wil onderhouden. In eerste instantie vroeg Andrei Chuck om geld, maar Chuck wilde hem niet voor niets meer geld geven, dus huurde hij Andrei in om te helpen met zijn onroerendgoedzaken. Chuck heeft een bedrijf dat huizen verkoopt en nu wordt Andrei betaald om hem te helpen. Maar dat scheurde uiteindelijk het hele gezin uit elkaar. Elizabeth en haar broers en zussen werken voor het bedrijf van hun vader, dus toen Andrei een deel van het bedrijf werd, werden de broers en zussen van Elizabeth echt boos en jaloers. Ze wilden niet dat Andrei geld aannam dat ze van het bedrijf zouden krijgen. De familie krijgt bijna elke keer ruzie als ze elkaar nu zien en het lijkt erop dat dat niet snel zal veranderen.

Aanbevolen: