De waarheid over April Love Geary's rotsachtige relatie met Robin Thicke

Inhoudsopgave:

De waarheid over April Love Geary's rotsachtige relatie met Robin Thicke
De waarheid over April Love Geary's rotsachtige relatie met Robin Thicke
Anonim

Als we aan Robin Thicke denken, horen we meteen zijn nummer "Blurred Lines" in ons hoofd. Het nummer was overal toen het in 2013 uitkwam, en hoewel het in eerste instantie een leuk popnummer met een geweldige beat leek, realiseerden we ons al snel dat de teksten super ongepast waren. Hoewel het nummer een enorme hit werd, was Pharrell betrokken bij een rechtszaak wegens inbreuk op het auteursrecht en moest hij de nalatenschap van Marvin Gaye betalen.

Toen 'Blurred Lines' een nummer werd waar iedereen het over had, werd Robin Thicke ook beroemd omdat hij van zijn vrouw Paula Patton scheidde en zich verloofde met iemand die veel jonger was dan hij. Volgens Cheat Sheet ontmoette het stel elkaar in 2014 toen ze op hetzelfde Malibu-feestje waren. The Sun meldde dat het stel elkaar begon te zien nadat Robin het uitmaakte met Paula. Robin Thicke is veel ouder dan zijn 27-jarige verloofde April Geary en hun relatie heeft veel ups en downs gekend. Blijf lezen om achter de waarheid te komen over de rotsachtige relatie van April Love Geary met Robin Thicke.

6 april vertelde dat ze een abortus had

Fans willen weten over het leven van April Geary voordat ze met Robin Thicke uitgaan, en het model heeft over een heel moeilijk deel van haar leven gesproken. April Geary vertelde dat ze in 2014 een abortus had ondergaan. Volgens People zei ze: "Ik wist dat ik dit kind geen goed leven zou kunnen geven. Het was gewoon niet het juiste moment voor mij. Ik weet het niet." heb er geen spijt van." April zei dat ze Robin Thicke nog niet had ontmoet. April zei ook: "Ik ben blij dat ik beslissingen kon nemen over MIJN lichaam zonder enige vorm van straf."

April Love Geary en Robin Thicke hebben samen drie kinderen: de 3-jarige Mia, de 2-jarige Lola en hun bbay-boy Luca die in 2020 werd geboren.

5 Emily Ratajkowski zei dat Robin Thicke haar betastte

Emily Ratajkowski zei dat Robin Thicke haar betastte toen ze de videoclip "Blurred Lines" aan het opnemen was. Volgens Us Weekly zei de regisseur, Diane Martel, dat Robin "schaapachtig zijn excuses heeft aangeboden".

Emily schreef over wat er gebeurde in haar memoires, Mijn lichaam, en ze zei later dat ze wenste dat mensen het zouden lezen. Emily zei: "In dat essay wil ik vooral dat mensen praten over machtsdynamiek waarvan ik denk dat ze vaak verhuld zijn op sets, maar ook alleen op dates en in de wereld in het algemeen", aldus Buzzfeednews.com.

4 april en Robin gingen naar relatietherapie

Robin Thicke deelde met Us Weekly dat hij met April naar relatietherapie is gegaan en dat het hun relatie heeft geholpen. Hij zei ook dat hij met zijn ex-vrouw Paula is meegegaan, omdat communicatie absoluut noodzakelijk is voor hen om hun zoon co-ouderschap te geven.

De zangeres zei: "Koppeltherapie was geweldig voor mij en April, en het was geweldig voor mij en Paula in co-ouderschap. We hebben een paar sessies gehad en het heeft ons echt geholpen, dus ik geloof heilig in therapie.” Hij zei ook dat praten met "een derde partij" een geweldig idee is.

3 "Blurred Lines" bevat ongepaste teksten

The Guardian noemde "Blurred Lines" "het meest controversiële nummer van het decennium" en de publicatie merkte op dat het een lied is over toestemming, seks en flirten. Het is absoluut een problematisch nummer.

In een interview met GQ zei Pharrell Williams dat hij het probleem met het nummer begreep. Hij zei: "Ik realiseerde me dat er mannen zijn die dezelfde taal gebruiken als ze misbruik maken van een vrouw, en het maakt niet uit dat dat niet mijn gedrag is. Het maakt alleen uit hoe het vrouwen beïnvloedt. in het lied wordt gezegd en hoe het iemand kan laten voelen."

2 privé-afbeeldingen zijn gelekt

Toen ze 22 jaar oud was, deelde een hacker volgens The Daily Mail de naaktfoto's van April Geary, dus dit was iets anders waar het paar mee te maken had.

In 2020 deelde April een naaktfoto terwijl ze zwanger was van haar zoon, en ze kreeg een negatieve opmerking van iemand die zei: "Je lichaam is voor je man om de wereld niet te zien." April reageerde en verdedigde zichzelf: "Ik heb geen man ????? Ook bezit geen enkele man MIJN lichaam.”

1 Robin Thicke wilde dat mensen dachten dat hij 'Vage lijnen' schreef

Volgens de tijd vertelde Robin Thicke mensen dat hij "Blurred Lines" had geschreven en later gaf hij toe dat Pharrell Williams degene was die dat deed.

Toen beiden voor de rechtbank getuigden tijdens de rechtszaak wegens inbreuk op het auteursrecht, zei Robin Thicke dat hij te veel had gedronken en ook Vicodin had genomen toen hij in de studio was toen ze aan het nummer werkten. Hij zei dat het lied zo populair was dat hij het leuk vond dat mensen dachten dat hij het had geschreven. Hij zei: "Dus begon ik mezelf ervan te overtuigen dat ik er een beetje meer deel van uitmaakte dan ik was." Hij vervolgde: "Maar de realiteit is dat Pharrell de beat had en bijna elk deel van het nummer schreef."

Aanbevolen: