Joe Millionaire' keert terug met grotere wendingen, hier zijn de details

Inhoudsopgave:

Joe Millionaire' keert terug met grotere wendingen, hier zijn de details
Joe Millionaire' keert terug met grotere wendingen, hier zijn de details
Anonim

Joe Millionaire is een reality-datingshow uit 2003, met een groep alleenstaande vrouwen, die elk streden om de genegenheid van een vrijgezel, van wie werd gezegd dat hij miljonair was. De wending was echter dat de vrijgezel eigenlijk helemaal geen miljonair was. Maar alleen de laatste vrouw kwam erachter. Als ze ermee instemde om nog steeds met hem uit te gaan, zouden ze de prijs van $ 1 miljoen delen. De show werd goed ontvangen en werd twee seizoenen uitgezonden.

Nu komt de show terug in 2022 met nog grotere wendingen. Als een van de eerste datingshows die in het begin van de jaren 2000 werd uitgezonden, zal het interessant zijn om te zien hoeveel het gaat veranderen, bijna 20 jaar later. FOX kondigde in november 2021 de herlancering aan van de show met de titel Joe Millionaire: For Richer or Poorer. Dit is wat we weten over de nieuwe versie van de show.

8 Het uitgangspunt van 'Joe Millionaire: For Richer or Poorer'

Het uitgangspunt van de show is grotendeels hetzelfde als het origineel, behalve deze keer met een paar wendingen, maar daar komen we op terug. Deze nieuwe serie volgt 20 vrouwen die denken dat ze smachten naar een miljonairvriendje. Ze moeten bewijzen of liefde of geld belangrijker voor hen is. Ze zullen allemaal op een weelderig landgoed in Georgia verblijven en, volgens de trailer, minstens één rit te paard. De twee "Joes" blijven verderop in de straat.

7 De draai van de show

Nu het concept al in de wereld is, kunnen de vrouwen achterdochtig worden, dus hebben de makers het formaat een beetje aangepast. Deze keer zullen er twee vrijgezellen zijn die zich allebei voordoen als CEO's en miljonairs, maar de vangst is dat slechts één van hen de waarheid zal vertellen. In tegenstelling tot het oorspronkelijke concept is er geen geldprijs. Ze worden ofwel verliefd op persoonlijkheid of rijkdom.

6 De vrijgezellen van 'Joe Millionaire: For Richer or Poorer'

De twee "Joes" zijn Kurt Sowers, 32, een bouw-CEO uit Charlotte, N. C. en Steven McBee, 27, die een landbouw-CEO is uit Gallatin, Mo. Ze hebben allebei de titel van CEO, maar slechts één van hen is echt rijk.

5 De 'Joe Millionaire' deelnemers

Hoewel de twee "Joes" de belangrijkste focus zijn, zou de show niets zijn zonder zijn vrouwelijke tegenhangers. Hier is een korte blik op de deelnemers die strijden om liefde. Amanda, 28, is een modeontwerper en ondernemer uit Newport, CA. Amber, 28, is een makelaar uit Fort Lauderdale, FL. Andrea, 31, is een restaurateur uit Newport, RI. Annie, 25, is een Digital Creative Strategist uit New York, NY. Breanna, 27, is een Graduate Admission Specialist van Inner Grove Heights, MN. Brokell, 30, is een model uit Los Angeles, CA. Calah, 28, is een projectmanager uit Dallas, TX. Caroline, 23, is een recruiter uit Nashville, TN. Carolyn, 30, is eigenaar van een huidverzorgingsbedrijf uit Orlando, FL. Doris, 32, is eigenaar van een dansgezelschap uit Bethpage, NY. Jennie, 29, is een advocaat uit San Diego, CA. Katy, 33, is een reisblogger uit Los Angeles, CA. Monica, 31, is een Olympisch medaillewinnaar uit Brooklyn, NY. Rachel, 30, is een advocaat uit Los Angeles, CA. Sara Rose, 22, is een influencer/model uit Houston, TX. Suzan, 28, is een leveranciersbeheerbedrijf uit San Antonio, TX. Suzette, 32, is een makelaar uit Los Angeles, CA. En last but not least is Whitney, 25, een manager voor talentacquisitie uit Lake Oswego, OR.

4 De gastheer

Net als de originele show had Joe Millionaire: For Richer or Poorer ook een butler, die in wezen de presentator van de show is. Paul Hogan nam de rol van de oorspronkelijke butler op zich, maar nu zal een man genaamd Martin Andrew, die een acteur, muzikant en Rod Stewart-imitator is, de rol overnemen. Hij helpt de actie te vergemakkelijken en dient als adviseur.

3 Wanneer en waar gaat 'Joe Millionaire' in première?

Bijna twee decennia later komt de show terug naar FOX. Het wordt uitgezonden in januari 2022, maar er is geen vaste premièredatum aangekondigd. Ze worden tegelijkertijd met The Bachelor uitgezonden, dus het zal interessant zijn om te zien wie er uiteindelijk wint.

2 Waar is de originele Joe Millionaire nu?

Evan Marriott was de eerste 'Joe Millionaire' die geschiedenis schreef met reality-tv. Dat was echter zijn eerste en laatste poging daartoe. Hij en de laatste vrouw kwamen uiteindelijk bij elkaar, maar bleven niet bij elkaar. Nu is hij eigenaar van een verhuurbeurs voor apparatuur in Orange County, Californië. Hij heeft zich grotendeels op zichzelf gehouden en lijkt niet zo happig om weer op reality-tv te komen. In 2015 vertelde Marriott aan Vulture: "Ik heb allerlei dingen aangeboden gekregen, zoals interviews en shows, en ik heb de afgelopen 10 jaar niet zoveel gezegd dat veel mensen denken dat ik gek ben. Ik heb een goede baan waar ik op terug kan vallen. Als er iets anders langskomt, doe ik het, maar dat hoeft niet echt."

1 Wat de FOX-president zei over de nieuwe 'Joe Millionaire'

Rob Wade, de president van FOX, heeft de revival al een tijdje in de gaten. Nadat hij ervoor had gezorgd dat het netwerk nog steeds de rechten op de franchise bezat, besloot hij het in de moderne tijd te brengen. "We wisten dat we niet zomaar een remake van het origineel konden terugbrengen, dat zou niet werken", vertelde Wade aan Variety. “Natuurlijk was de grote verrassing weg. Ik had ook het gevoel dat dat soort verrassingen heel specifiek zijn voor een bepaald tijdperk. En dat soort tijdperk is waarschijnlijk verdwenen op tv. Dus moesten we een manier vinden om het formaat opnieuw te bedenken door er een draai aan te geven, die fris zou zijn, en ook heel belangrijk, duurzaam.”

Aanbevolen: