Jersey Shore: Heeft Angelina spijt van haar nep-zwangerschapspost?

Inhoudsopgave:

Jersey Shore: Heeft Angelina spijt van haar nep-zwangerschapspost?
Jersey Shore: Heeft Angelina spijt van haar nep-zwangerschapspost?
Anonim

Fans van ‘Jersey Shore’ weten heel goed dat de groep een disfunctioneel gezin is. Het voorgaande seizoen eindigde met veel controverse, met groot rundvlees na Angelina's bruiloft.

Ondanks de finish, lijkt het alsof ze bereid is zich te verzoenen;

"Meisjes, we zijn veel moeilijker dan mannen," legde Angelina uit. "We zullen het maanden en jaren volhouden. We koesteren wrok, maar het is wat het is. Het is klote, maar dat is gewoon hoe meisjes zijn. Toen ik hier op inging, wilde ik gewoon met ze gaan zitten. Ik wilde dit erin smoren de knop al."

"We zijn een disfunctioneel gezin", plaagde Angelina. "Ik zeg altijd dat als gezinnen niet disfunctioneel zijn, dat niet normaal is, omdat ik vind dat elk gezin disfunctioneel is. Familie vecht maar hopelijk krijgt dit gezin een kans."

Ondanks haar positieve opmerkingen sloot ze het jaar niet op de beste manier af met de fanbase. Angelina wreef zoveel fans op het verkeerde been toen ze besloot een nep-zwangerschapsonogramfoto te plaatsen, die allemaal bedoeld was voor clickbait. Fans waren niet blij en het zou leiden tot een aantal harde reacties, zo erg dat Angelina alle reacties op elk bericht zou vergrendelen. Het zou er ook toe leiden dat veel fans op de knop Ontvolgen zouden drukken.

Sindsdien heeft ze niet veel meer gezegd, maar gezien haar recente post, lijkt het alsof ze de pagina wil omslaan en haar gedrag wil veranderen.

Nieuwjaar, nieuwe ik

Angelina is op zoek naar een frisse start in het nieuwe jaar, gezien haar recente post;

Ze zei dat ze al aan het groeien is en probeert positief te blijven;

“Het is pas 9 dagen in het nieuwe jaar en ik heb al veel geleerd. Ik verbind me ertoe om van dit jaar het beste tot nu toe te maken:). Op naar grotere en betere dingen ???. groeien.”

Het is duidelijk dat ze van de fout heeft geleerd - ze heeft de post ook volledig verwijderd, wat aantoont dat ze erg spijt had van haar acties. Reacties worden op dit moment nog steeds geblokkeerd, maar ze zegt in ieder geval de juiste dingen.

Hier hopen we dat de verandering in 2021 doorgaat voor de ster van 'Jersey Shore'.

Aanbevolen: