Halsey vertelt over haar plankenkoorts vanaf haar eerste optreden in een winkelcentrum

Inhoudsopgave:

Halsey vertelt over haar plankenkoorts vanaf haar eerste optreden in een winkelcentrum
Halsey vertelt over haar plankenkoorts vanaf haar eerste optreden in een winkelcentrum
Anonim

Halsey heeft opengesteld voor het ervaren van plankenkoorts tijdens een van haar allereerste live-optredens.

Nadat de zang van een van haar vroege optredens online begon te circuleren, bespotte de Bad At Love-zangeres haar eigen stem terwijl ze een vertolking zong van de Blink-182-hit I Miss You.

Halsey's schattige eerste optreden in een winkelcentrum

In de clip vraagt een bewonderenswaardig beschaamde Halsey in een winkelcentrum fans om met haar te zingen, maar begint alleen te zingen nadat ze weigeren. Ze legde uit dat de video was opgenomen tijdens een 'meet and greet'-evenement met in totaal ongeveer tien mensen.

"Ik was een tiener en ik had nog nooit voor zulke mensen gezongen", schreef ze in een tweet op 18 augustus.

Ze legde ook uit dat haar stem trilde als gevolg van plankenkoorts, maar dat ze dat soort terreur tegenwoordig gelukkig zelden ervaart.

"Ik vind het eigenlijk niet erg, want het is een beetje zoet", vervolgde ze.

Halsey heeft plankenkoorts tijdens prijsuitreikingen

Halsey's fans waren buitengewoon ondersteunend en benadrukten hoe haar stem sinds die video is verbeterd. Anderen wezen er ook op dat de stem van Halsey op die leeftijd al uniek was en dat ze haar bereik sindsdien alleen maar heeft verfijnd.

Een fan vroeg Halsey of ze ooit doodsbang wordt op het podium vandaag, maar de singer/songwriter zei dat het tegenwoordig zeer zelden voorkomt, tenzij het op awardshows is.

Het lijkt erop dat het enthousiasme van de menigte bij optredens en op televisie zo aanstekelijk is dat ze nauwelijks enige druk voelt.

Halsey komt met haar eerste poëzieboek

Halsey heeft een zeer open relatie met haar toegewijde fans, waarbij ze de meeste problemen openlijk bespreekt en klaar is om haar faux pas te erkennen, zoals toen een fan haar vorige maand uitriep over haar salieverbrandende gewoonte. Halsey antwoordde publiekelijk en zei dat haar nieuwe wijze op verantwoorde wijze zal worden gekocht en dat ze ook vaak alternatieven gebruikt.

De zangeres bracht haar derde studioalbum Manic uit in januari 2020 en staat nu op het punt haar allereerste gedichtenbundel te publiceren, getiteld I Would Leave Me If I Could. In het boek gaat Halsey in op haar eigen ervaringen als iemand met een bipolaire stoornis, als een biraciale vrouw en een trots lid van de LGBTQ+-gemeenschap. De artiest identificeert zich in feite als biseksueel en praat vaak over haar aantrekkingskracht op mannen en vrouwen in haar liedjes.

Aanbevolen: