De echte reden dat Bill Gates en Melinda French Gates gescheiden zijn

Inhoudsopgave:

De echte reden dat Bill Gates en Melinda French Gates gescheiden zijn
De echte reden dat Bill Gates en Melinda French Gates gescheiden zijn
Anonim

Toen Bill en Melinda Gates aankondigden dat ze in 2021 gingen scheiden, na 27 jaar huwelijk, dachten fans dat ze een tijdje gescheiden waren geweest, maar wachtten tot hun drie kinderen ouder waren. Hun jongste dochter Phoebe Adele Gates was dat jaar net 18 geworden. In een recent interview met CBS, opende Melinda eindelijk over hun "onherstelbaar gebroken" huwelijk. Volgens haar maakte Bills affaire het moeilijk voor hen om elkaar te vertrouwen.

De eerste echtscheidingsverklaring van Bill en Melinda Gates

In mei 2021 bracht het voormalige koppel een gezamenlijke verklaring uit over hun scheiding. "Na veel nadenken en veel werk aan onze relatie, hebben we de beslissing genomen om ons huwelijk te beëindigen", zeiden ze."In de afgelopen 27 jaar hebben we drie ongelooflijke kinderen grootgebracht en een stichting gebouwd die over de hele wereld werkt om alle mensen in staat te stellen een gezond, productief leven te leiden." Ze voegden eraan toe dat ze zouden blijven samenwerken voor de Bill & Melinda Gates Foundation.

"We blijven geloven in die missie en zullen ons werk samen bij de stichting voortzetten, maar we geloven niet langer dat we samen als koppel kunnen groeien in deze volgende fase van ons leven", vervolgden ze. "We vragen om ruimte en privacy voor ons gezin nu we door dit nieuwe leven beginnen te navigeren." De twee trouwden op 1 januari 1994 op het Hawaiiaanse eiland Lanai. Ze begonnen te daten nadat Melinda een baan had gekregen bij Bill's start-upbedrijf.

"Ik ontmoette haar tijdens een verkoopbijeenkomst in New York City", zei Bill in een interview in 2017 met CBS Sunday Morning. "En toen was het nog maar een week of zo daarna, dat ik naar haar toe ging op de parkeerplaats en vroeg of ze naar buiten wilde." In 2018 vertelde Melinda aan People hoe belangrijk het voor hen was om samen te werken aan hun fundament. "We leiden deze organisatie samen - de doelen, de mensen die we aannemen, de waarden die we stellen - we vinden het leuk om dat samen te doen", zei ze. "Bill is de eerste persoon met wie ik wil praten als ik terugkom van het veld. We scherpen elkaars denken aan."

Binnen de zaken van Bill Gate met Microsoft-medewerkers

In maart 2020, toen Bill terugtrad uit de raad van bestuur van Microsoft, zei hij dat dit te wijten was aan 'filantropische prioriteiten'. Later werd onthuld dat hij werd onderzocht voor "het aangaan van een intieme relatie met een werknemer van het bedrijf in het jaar 2000." Het bestuur ontving de zorg eind 2019. "Een commissie van de Raad heeft de zorg beoordeeld, geholpen door een extern advocatenkantoor om een grondig onderzoek uit te voeren", zeiden ze in de verklaring. "Tijdens het onderzoek heeft Microsoft uitgebreide ondersteuning geboden aan de medewerker die de zorg heeft geuit."

Volgende rapporten beweerden dat Bill een paar relaties met werknemers had terwijl hij met Melinda was getrouwd. Hij was ook minachtend jegens zijn ex-vrouw geweest tijdens Microsoft-vergaderingen. In oktober 2021 meldde de Wall Street Journal dat Bill in 2007 "flirterige" e-mails had gestuurd naar een Microsoft-medewerker van gemiddeld niveau. Hij vroeg haar ook na het werk en buiten de Microsoft-campus af te spreken. "Hoewel ze flirten, waren ze niet openlijk seksueel, maar werden ze als ongepast beschouwd", zegt Microsoft-woordvoerder Frank Shaw.

De echte reden waarom Melinda Gates een scheiding aanvroeg

In een gesprek met Gayle King zei Melinda dat ze "dagenlang veel tranen" huilde toen ze door haar scheiding van Bill ging. Er waren ook momenten dat ze boos was. "Dat hoort bij het rouwproces. Je rouwt om iets waarvan je dacht dat je het had en dacht dat je het voor je hele leven had," zei ze. Ze begint nu "aan de andere kant te komen" op haar "reis van genezing", wat het voor haar gemakkelijk maakte om te delen wat er werkelijk met hun huwelijk is gebeurd.

"Ik geloof zeker in vergeving, dus ik dacht dat we daar iets van hadden doorgemaakt", zei ze over de affaire die Bill 20 jaar geleden toegaf. "Het was niet één moment of één specifiek ding dat er gebeurde. Er kwam gewoon een moment waarop er genoeg was dat ik me realiseerde dat het gewoon niet gezond was, en ik kon niet vertrouwen wat we hadden."

Melinda zei ook dat ze "niet kan ontkennen dat het een jaar van grote persoonlijke droefheid voor mij is geweest", maar tegenwoordig kijkt ze ernaar uit om van haar nieuwe leven te genieten. "Ik heb echt het gevoel dat ik een pagina in het hoofdstuk omsla", vertelde ze aan King. "Ik bedoel, het is 2022 en ik ben eigenlijk heel enthousiast over wat er gaat komen en het leven dat voor mij ligt."

Aanbevolen: